Отзывы покупателей о Автокресло сумка-переноска автогамак лежак для собак животных автомобильная переноска съемный чехол на подушке 50 х 45 см Бирюзовый с лиловым

• Ірина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Huge and Tiny. Размеры (ДхШхВ): 50 x 45. Цвет: Светло-серый с темно-серым

Задоволена покупкою! Автокрісло гармонійно вписалося у салон нашого авто. Якість пошиття відмінне, тканина та колір все згідно опису та нормальної якості. Швидкий зв'язок продавця. Доставка, у вказані терміни.

• Лілія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Huge and Tiny. Размеры (ДхШхВ): 50 x 45. Цвет: Темно-коричневый

Найкраще рішення.
    Тепер наша дамочка їздить на своєму місці,пристебнута.

• Оксана С***

не використовували поки в дорозі, лише тестували за розміром: достатньо міста для середнього песика. На випробування розміром мусила занести на руках, хоч і трохи злякався але пес не тікав, м'якість підкупила.

Достоинства:
    гарне автокрісло
    Недостатки:
    не виявили
  • Залевська Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Huge and Tiny. Размеры (ДхШхВ): 50 x 45. Цвет: Фиолетовый

Автокрісло супер. Відразу і протестували) Стало улюбленим місцем відпочинку))) Навіть не чекали виїзду)

• Татьяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Huge and Tiny. Размеры (ДхШхВ): 50 x 45. Цвет: Серый с розовым

Миленький

• Вікторія Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Huge and Tiny. Размеры (ДхШхВ): 50 x 45. Цвет: Темно-серый

Я У ЗАХВАТІ )) мʼяке, велике, якість неймовірна, любій собаці буде зручно, так як подушка дає можливість всім кататися (ми вже міні мальтіпу та корні катали і всім зручно). Дуже швидка доставка. Подушка настільки мʼяка, що сама б їздила

Достоинства:
    Якість, масштаби, зручність
    Недостатки:
    НЕМАЄ ВЗАГАЛІ
  • Олег Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Huge and Tiny. Размеры (ДхШхВ): 50 x 45. Цвет: Бирюзовый

Автокрісло - топ. Наша малеча задоволена )

Достоинства:
    Якість, ціна.
  • Katerina P***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Huge and Tiny. Размеры (ДхШхВ): 50 x 45. Цвет: Лиловый

Очень довольны , классная вещь

Достоинства:
    Красива , вместительная , без изьянов
  • Виктория В***

Дякую за швидке виконання замовлення. Крісло якісне, значно простіше керувати авто, коли цуценя у безпеці та не заважає (гарно працює маленька стрічка з карабіном).

• Наталия П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Huge and Tiny. Размеры (ДхШхВ): 50 x 45. Цвет: Синий

М’яке якіснекрісло, песику подобається :)

• Ледовська С***

Дуже зручне крісло! В ньому може поміститися навіть середніх розмірів песик. Але в мене котик і міста йому більш, ніж достатньо, щоб зручно розміститися всередині і поспати, чи укласти лапки на борта та спостерігати за краєвидами. Карабін міцно його триває і його можливо регулювати по довжині. Я залишила так, як було з самого спочатку. Так він гарно зафіксован, може дивитися у вікно, але не може дістати і натиснути кнопку відімкнення вікна, що він полюбляв робити до цього :)

• Елена

Мы очень довольны покупкой! Давно искали кресто в авто. Ткань и цвет все согласно описанию. Быстрая связь продавца. Доставка около 5 дней. Качество пошива и мягкость изделия, комфорт для собаки в дороге, улеглась и меньше требует внимания)))

Достоинства:
    Удобство, качество, комфорт
    • Продавец  Huge and Tiny

Дуже дякуємо,що обрали нас,нехай хвостик користується із задоволенням!))

• Елена

Прекрасное кресло! Для хозяев.и собаки

• Олена Н***

Дуже рідко лишаю відгуки, але від крісла я справді в захваті. Якість суперова, немає нічого зайвого і все є що потрібно (я про паски). Песик вмостився ще в квартирі і всім виглядом показував що комфортно. В мене крупний Йорк(8 кг), місця йому достатньо. Сама тканина цупка і зручна, крісло не їздить по сидінню автомобіля. Величезне дякую виробнику!!!

Достоинства:
    Розмір, якість тканини, паски для кріплення, внутрішня подушка, якою можна регулювати глибину крісла
    Недостатки:
    Не знайшли)
    • Продавец  Huge and Tiny

Дуже вам вдячні за теплі слова.Нехай кріселко прослужить вам ще довго.Дякуємо,що обрали нас.Користуйтесь із задоволенням!!))

• Ірина

Песик вагою 2 кг задоволений

Достоинства:
    Ціна, якість
  • Коваль Д***

Чудова якість матеріалу і строп, але карабін просто жахливий) прям видно шо він не витримає раптового ривка собаки середньої породи) але зірок за це не знімаю, розумію що це не повідець і розрахунку на тягу немає, проте якщо в майбутньому поставити більш якісні карабіни - респект!

• Продавец  Huge and Tiny

Дякуэмо, за ваш відгук.Карабін на паску не є страхувальним, він тільки для того, щоб улюбленець не виліз з кріселка.Але вдячні за ваші зауваження,розглянемо карабіни і для безпеки також!