- Інна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 440 мл
Хороший шампунь, зволожує волосся, приємний аромат, гладке волосся.
- Достоинства:
- Якість, ціна.
- Недостатки:
Представник постачальникаІнна, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Інна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 440 мл
Шампунь дуже сподобався, волося вигладає гарно, блистить, гладеньке.
- Достоинства:
- Якість, ціна.
- Недостатки:
- Немає.
Представник постачальникаІнна, дякуємо за вибір! Раді, що вам все сподобалося!
- Тетяна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 750 мл
Відмінний, мені підходить.
Представник постачальникаТетяна, дякуємо за вибір! Раді, що вам все сподобалося!
- ВіталінаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 750 мл
Користуюся вже довгий час разом з кондиціонером цієї лінійки. Один із моїх фаворитів. Волосся дійсно стає гладким, блискучим, має здоровий вигляд.
Представник постачальникаВіталіна, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- ЛіОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 440 мл
Пляшка пошкоджена, шампунь весь вилився по дорозі додому. В пункті видачі не дали оглянути, хоча маю право на це, і замовлення було сплачене до отримання.
- Достоинства:
- Недостатки:
- В пункті видачі не дали оглянути, сплачене попередньо замовлення. Упаковка пошкоджена, весь шампунь розлився по всьому, довелося викинути. Сервіс Обслуговування
- Лідія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 750 мл
Хороша
- Достоинства:
- Волосся має чудовий вигляд
- Недостатки:
Представник постачальникаЛідія, дякуємо за вибір та за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Лідія К***
Гарний вибір
- Наталья Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 440 мл
Шампунь классный! Пользуется им вся семья, всем отлично подошёл. У дочки длинные посеченные волосы. Она пользуется ещё таким же кондиционером. Посеченых торчащих кончиков стало намного меньше.
Рекомендую! Хороший шампунь.- Достоинства:
- Хорошо пенится, хорошо смывается, приятный запах.
- Недостатки:
Представник постачальникаНаталiя, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Овчаренко А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 750 мл
Хороший шампунь по приятной цене
Представник постачальникаOлександр, дякуємо за вибір та за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Елена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 440 мл
Отличный шампунь,приятный запах.Волосы мягкие,не путаются,использую вместе с кондиционером SYOSS
- Достоинства:
- Всё отлично
- Недостатки:
Представник постачальникаOлена, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Оксана І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 750 мл
Шампунь сподобався. Волосся після нього гладке, менше плутається і виглядає здоровішим. Підходить для щоденного використання
- Достоинства:
- Економний, добре піниться, приємний аромат
Представник постачальникаОксана, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Оксана І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 440 мл
Хороший шампунь для ламкого волосся. Після миття волосся м’якше, легше розчісується і виглядає більш доглянутим. Має приємний аромат і добре піниться
- Достоинства:
- Добре очищає, волосся м’яке і блискуче, приємний запах
Представник постачальникаОксана, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Любовь Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 750 мл
Этот шампунь мой фаворит многие годы. Покупала разные виды Syoss, и все понравились, но больше всего люблю с кератином,- он утолщает волос и даёт объем.
- Достоинства:
- SYOSS - единственный шампунь, которым я могу промыть свои волосы. Никакой другой не дает такого эффекта.
- Недостатки:
- Нет недостатков
Представник постачальникаЛюбов, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Оксана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 440 мл
Купуючи цей шампунь навіть не уявляла, що залишусь у такому захваті від цього продукту. Волосся м'яке та блискуче, легко розчісується, запах чудовий.
- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 750 мл
Лінійка SYOSS, чудова, є різні варіанти, потрібно пробувати, спочатку мені подобався keratin, потім спробував SYOSS ANTI-DANDRUFF і зрозумів що для мого жирного волосся цей шампунь підходить краще. Подобається що за адекватні кошти можна підібрати собі шампунь яка підходить.
- Достоинства:
- Ціна, великий вибір
- Недостатки:
- Не знайшов
Представник постачальникаСергій, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 440 мл
Шампуні syoss подобаються майже для чсих типів пробували. Саме цей гарно вимиває волосся, добре піниться.
Представник постачальникаМарина, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 750 мл
Дуже сподобався цей шампунь. Використовую його вперше, але вже хочу користуватися ним і далі. Гарно пахне, густий, є зручний дозатор. Гарно піниться та вимиває коду голови. У мене меліроване волосся, яке зазвичай сильно плутається, але після використання цього шампуню воно стало гладеньким і слухняним. Дуже задоволена.
- Достоинства:
- Приємний легкий аромат
Зручний дозатор
Великий об'єм
Волосся довго залишається чистим - Недостатки:
Представник постачальникаОлена, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Олена Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 440 мл
Раджу до придбання.
- Достоинства:
- Чудовий, гарний, зручний, функціональний, якісний, приємний на дотик!
- Недостатки:
- Немає.
Представник постачальникаОлена, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Анжела Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 440 мл
Гарний шампунь,за свої кошти,користуюсь давно
- Достоинства:
- Гарна ціна
- Недостатки:
Представник постачальникаАнжела, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Светлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 440 мл
Користуюся шампунями марки SYOSS давно, дуже подобаються. Якість на вищому рівні. Надзвичайно приємний запах, на довго вистачає, волосся після миття виглядає ошатно. Навіть тара в якій шампунь- стильна і її приємно брати до рук.
- Достоинства:
- Незмінна висока якість.
- Недостатки:
Представник постачальникаСвiтлана, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Максим М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 750 мл
Дуже сподобався даний шампунь. Волосся після нього довго лишається 'чистим'. Гарно пахне, густий, економний. Мені зайшов, а в дружини від нього зудить голова.
- Достоинства:
- Волосся довго лишається 'чистим'
- Недостатки:
- В деяких випадках, може, викликати зуд
Представник постачальникаМаксим, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Інна І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 440 мл
З усіх видів шампуню цієї марки сподобався найбільше. Має приємний, легкий запах. Навіть без бальзаму, волосся блищить після миття і легко розчісується
- Недостатки:
- Поки що не виявила
Представник постачальникаІнна, дякуємо за вибір та за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 440 мл
Відомий та надійний бренд. Шампунь має приємний запах, гарно вимиває волосся. Найкраще співвідношення ціна та якість. Добре зміцнює волосся. Після миття блискуче та шовковисте. За акційною ціною аналогів немає. Рекомендую.
- Достоинства:
- Приємний запах, гарна якість, акційна ціна.
- Недостатки:
Представник постачальникаСергій, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 440 мл
Взагалі люблю цей бренд- мені дуже підходить. Волосся довго залишається чистим, у порівнянні з іншими шампунями.
Представник постачальникаІгор, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Евгений В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 440 мл
Шампунь дуже сподобався, дружина задоволена! Чудово піниться, дуже економний та добре очищає шкіру голови. Волосся після нього гладеньке, добре розчісується та має приємний запах.
- Достоинства:
- Чудово очищає шкіру голови
Представник постачальникаЄвген, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 440 мл
Я уже дважды покупала этот шампунь, и сделаю это снова. Он прекрасно справляется с сухостью тонких и ломких волос - они становятся гладкими и эластичными, легко расчесываются и меньше путаются. Запах приятный и ненавязчивый, на волосах не держится слишком долго и конкурировать с парфюмом не будет. Отличный шампунь по невысокой цене.
- Достоинства:
- Смягчает и питает длинные тонкие волосы
- Недостатки:
Представник постачальникаОльга, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- София Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 440 мл
Усе супер)
Представник постачальникаСофiя, дякуємо за вибір! Раді, що вам все сподобалося!
- Степан П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 750 мл
Легко піниться
- Достоинства:
- Удобний дозатор
Представник постачальникаСтепан, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Людмила Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 750 мл
Дуже задоволена шампуню
- Достоинства:
- Зм'якчує і пахне приємно, волосся стає здоровішим
Представник постачальникаЛюдмила, дякуємо за вибір та за відгук! Раді, що Вам все сподобалося!
- Лідія О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 440 мл
Хороший шапмунь
Представник постачальникаЛідія, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Володимир Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 440 мл
Для мого волосся добре, не пересушує шкіру.
Представник постачальникаВолодимир, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Владимир П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 440 мл
Після використання волосся дійсно блискуче та доглянуте
- Достоинства:
- Співвідношення ціни та якості, наявність у складі амінокислот, протеїнів, які зміцнюють волосся
- Недостатки:
Представник постачальникаВолодимир, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Анастасия Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 440 мл
Вся лінійка Syoss гарна. Шампунь гарний, для мого волосся підходить.
Представник постачальникаАнастасiя, дякуємо за вибір та за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Александр А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 750 мл
Чудовий шампунь! Замовляю вже не перший раз. Зараз в новому дуже зручному форматі, з дозатором. Як завжди швидка доставка.
- Недостатки:
Представник постачальникаOлександр, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Олійник В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 440 мл
Шампунь піну дає хорошу. Брав для мами. Пенсіонерка просто в захваті. На подарунок для рідних піде сміло.
- Достоинства:
- Якість ціна відповідає
Представник постачальникаВасиль, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- валентин м***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 440 мл
класс.запах супер
Представник постачальникаBалентин, дякуємо за Ваш відгук та оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Ольга Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 440 мл
Шампунем задоволена. Дякую!
Представник постачальникаОльга, дякуємо за вибір! Раді, що вам все сподобалося!