Отзывы покупателей о Ранкове сяйво - С. Джіо (9786171700260)
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: KalinaBook
Прочитавши перших 60 сторінок була не в захваті,але потім ставало цікавіше з кожною сторінкою і вже не могла відірватися.
- Данильчук В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудова книжка, цікава кінцівка
- Достоинства:
- М,ягка обкладинка
Дякуємо за ваш відгук та за покупку! Книга "Ранкове сяйво" Сари Джіо справді одна з тих історій, що залишає по собі приємний "післясмак" - і фінал, безперечно, вартий уваги.
- Світлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарна книга, легко читається.
- Достоинства:
- Рекомендую.
Щиро дякуємо за відгук та за покупку! Приємного вам читання!
- Татьяна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сподобалась
Щиро дякуємо за відгук та за покупку! Бажаємо приємного читання!
- ХристинаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Захоплюючий сюжет. Це вже далеко не 1-ша книга, яку я замовляю цієї авторки (С. Джіо)
- Достоинства:
- цікава
Щиро дякуємо за відгук! Книга "Ранкове сяйво" справді має захопливий сюжет, і ми раді, що змогли поповнити вашу колекцію улюбленої авторки. Бажаємо приємного читання та нових емоцій разом із нашими книжками!
- ЮляОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Легко читати, цікавий сюжет, сплетіння сучасного і минулого. Подобаються книги цієї авторки.
Добрий день! Щиро дякуємо за Ваш відгук! Ваша думка дуже важлива для нас.
- Тетяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже сподобалась книга! Прочитала 3 книги цієї авторки - всі цікаві й захопливі! Замовила ще 2. Рекомендую!
Дякуємо за Ваш відгук!
- Оксана К***Продавец: Rozetka
Неймовірне переплетіння історії і сучасності. Сюжет захоплює з першої сторінки книжки . Обов'язково прочитайте!
Дякуємо за такий натхненний відгук! Радіємо, що "Ранкове сяйво" так вас захопило і залишило по собі чудові враження. Згодні, що це справді захоплююча історія, яку варто прочитати. Бажаємо вам більше захоплюючих книжкових відкриттів!