Отзывы покупателей о Переходник – кабель для роутера 12В Berger USB 5V to 12V DC 5.5х2.1
- Ільгіз Г***Отзыв от покупателя. Продавец: MeganoptBest. Длина: 1. Цвет: Черный
Замовляв різні кабелі, але цей єдиний який досі працює, тому замовляю ще 2
- СтаніславОтзыв от покупателя. Продавец: MeganoptBest. Длина: 1. Цвет: Черный
Товар відповідає опису.
Продавця рекомендую. - Акіф Д***Отзыв от покупателя. Продавец: MeganoptBest. Длина: 1. Цвет: Черный
Хороша річ в побуті
- Олександр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: MeganoptBest. Длина: 1. Цвет: Черный
Все Ок
Учора замовив - сьогодні отримав- Достоинства:
- Швидкість отриманя, не гріїться
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: MeganoptBest. Длина: 1. Цвет: Черный
Це однозначно одна із найкращих моїх покупок під час проблем зі світлом. Все працює добре, роутер працює від павербанку. По часу точно не можу сказати, але павербанка на 20000 вистачає на весь роботи роутера.
- Достоинства:
- Роутер працює без проблем
- Недостатки:
- Коли павербанк починає розряжатись, то схоже що напруги вже не вистачає і роутер починає регулярно вимикатись, але це буває вже під кінець заряду.
- Даніель Г***Отзыв от покупателя. Продавец: MeganoptBest. Длина: 1. Цвет: Черный
Все супер. Тягне навіть 5G.
- Арсен М***Отзыв от покупателя. Продавец: MeganoptBest. Длина: 1. Цвет: Черный
Чудово працює
- Достоинства:
- Працює як і з роутером так і з лед стрічкою
- ЕвгенийОтзыв от покупателя. Продавец: MeganoptBest. Длина: 1. Цвет: Черный
Не підійшов під мій медіаконвертор
- Петровська О***Отзыв от покупателя. Продавец: MeganoptBest. Длина: 1. Цвет: Черный
Через місяць зламався (
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: MeganoptBest. Длина: 1. Цвет: Черный
Кабель працює все добре, от тільки я замовив не той діаметр, хотів повернути товар, а продавець не відповідає
- Достоинства:
- Ціна, працює
- Недостатки:
- Продавець не відповідає
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: MeganoptBest. Длина: 1. Цвет: Черный
цей кабель є звичайним 5в на 5в, ніякого перехідника напруги тут немає, продавець просто обманює
кабель не є таким, як на фото
повернув продавцю кабель- Достоинства:
- працює на 5в
- Недостатки:
- немає заявлених 12в
- Максим П***Отзыв от покупателя. Продавец: MeganoptBest. Длина: 1. Цвет: Черный
Замовляв два переходніка таких, Один вже розвалився, другий на підході
- Марія О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1. Цвет: Черный
придбала для роботи роутера під час відключення світла
виявила ще один спосіб застосування - чудово підходить до моєї лампи для нарощуванні нігтів)))) - Вадим Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1. Цвет: Черный
Отримав шнур, днів 5 працює стабільно без перебоїв, не перегрівається. Працює від павер банка Xiaomi Redmi 18w 20000mAh, живить роутер TP-Link Archer c64, попередньо вимкнув контур 5 GHz, залишив тільки 1 контур на 2.4 GHz.
- Достоинства:
- Працює, не перегрівається.
- Недостатки:
- Немає.
- Лора Б*** ЛушковаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1. Цвет: Черный
Кабель підійшов до роутера на 12V, інтернет є. Завдяки цьому кабелю можу писати цей відгук без світла в будинку
- Олег І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1. Цвет: Черный
Працює!
Проте не потрібно перевищувати струм в 0,7 Ампера, бо попередній в мене запищав і перестав працювати.
Не лякайтеся, якщо на роутері написано живлення 12В 1А - це рекомендований блок живлення. На моєму при рідному блоці живлення 12В 1А сам роутер споживає 0,4 А в піку, середнє 0,3А, все працює.- Достоинства:
- Працює
- РусланОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1. Цвет: Черный
Вітаю Шановні!=) Придбав два таких кабелі, один на роутер, другий на оптичний термінал! Надіюсь що в подальшому проблем з цими кабелями не буде=) Щодо моєї збірки, можливо комусь буде в нагоді! Роутер Asus RT-AC1200 12v 1.5a / Оптичний термінал Huawei HG8010C 12v 0.5a / А також Xiaomi Mi Power Bank 20000 mAh 22.5W Fast Charge! Все працює, і запустилося з першого разу без проблем, нічого в налаштуваннях роутера не змінював, і не вимикав! Працює у двох частотних діапазонах 2.4 Ггц та 5 Ггц. Дякую!
- Достоинства:
- Цілий, працює, а там буде видно=)
- Недостатки:
- Особисто для мене немає=)
- Сергей
скільки тримає той повербанк таку систему?
- Руслан
Вітаю Сергій! Зараз важко точно сказати, перед підключенням цієї збірки зарядив Повербанк повністю на 100%, працює збірка лише днів 3 але заряд на Повербанку не впав навіть на одну поділку=) Тому думаю що можливо раз на тиждень потрібно буде заряджати повербанк! Підключаю звісно тільки тоді коли вимикають світло, а як світло вмикають то вмикаю все від мережі.
- Максим Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1. Цвет: Черный
Свою функцію виконує, не перегрівається, працює як треба. Головне перед покупкою - перевіряйте показники блоку живлення який в плануєте замінити цим кабелем. Якщо ваш блок живлення 12 вольт 1.5 ампера чи вище - такий кабель вам не підійде. Прилад (роутер) може перезавантажуватися чи взагалі не працюватиме. Тоді шукайте перехідник з PD/QC (PowerDelivery / Qualcomm Quick Charge). І переконайтеся що ваш повербанк також підтримує PD/QC
- Достоинства:
- Не перегрівається, працює як треба
- Недостатки:
- Не підійде якщо пристрій споживає більше 1 ампера
- Artem C***
Якщо пристрій споживає струму більше 1А, тоді краще використовувати два однакових підвищувача, підключивши їх, як показано у відео за посиланням під текстом. Тоді потужності гарантовано вистачить, навіть, від простих павербанків!
ссылка - Павло Ш***
А підкажіть будь ласка маю провід 12в
І павербанк romoss видає 22,5w
Вайфай постійно вимикається і перезавантажується . Я вже не знаю що робити.
І що купувати. Підкажіть будь-ласка. - Качаловский М***
А якщо блок живлення 9v,буде працювати
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1. Цвет: Черный
Товар пришел примерно за сутки после покупки. Выглядит качественно, со своей ролью справляется в принципе. Мне нужно было на 1А, поэтому я не особо парился, однако вижу что некоторым нужно на 1.5A или 2А, а сколько этот провод на выходе даёт - Бог знает. При этом цена выше чем у аналогичных на 50%. Почему? Если у Вашего продукта есть какие-либо преимущества, их неплохо бы описать или перечислить, или хотя бы позаботиться о достаточной полноте описания (это я про амперы). Честно говоря купил лишь из-за того что тут отзывов много, если бы было мало, купил бы тот что дешевле. Хотя что-то мне подсказывает, что оба кабеля произвели одни и те же китайцы.
В общем маршрутизатор TP-Link Archer C64 в Smart режиме (2.4+5 ГГц) запитал нормально, благополучно проигнорировав предупреждение на наклейке упаковки провода о том, что 5 ГГц лучше не использовать. Подключал к павербанку от сяоми (код товара: 362027391) вместе с модемом (Модем 12V / 0.5A, Маршрутизатор 12V / 1A). Тестил 3 с лишним часа, никаких нагреваний чего-либо / обрывов связи / перезагрузок модема либо маршрутизатора не было, скорость wifi а так же область покрытия по квартире точно такая же как с розетки. Во время теста были подключены 2 ноута (1 по кабелю, второй по wifi) и 3 телефона (2 из которых на 5 ГГц). Кстати банка за 3 с лишним часа не села даже на 1 деление, рекомендасьйон.- Достоинства:
- Работает, соответствует описанию, с виду качественный.
- Недостатки:
- Непонятно сколько ампер на выходе, 1/1.5/2? Цена выше чем у аналогичных проводов на 50%.
- Павло Ц***
на выходе явно не больше ампера, ведь без какой-либо технологии быстрой зарядки по юсб больше 2.1 ампера не выходит
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: AE-TEC. Длина: 1
Мав досвід викристання схожого кабеля (в якого світиться зеленим/червоним USB сторона), але з'явилася проблема - після першої години почав постійно перезавантажувати роутер. Шукав йому заміну. Почитав відгук про даний кабель і також хочу підтвердити - даний перехідник працює ідеально. Роутер на 12V - 1A. Працював без перерви 24 години і не помітив сильного нагрівання чи перебоїв в роботі (інтернет споживав і через wi-fi, і через кабель на ПК). Не зважаючи, що даний кабель трохи дорожче "аналогів", але воно того варте.
Кому цікаво, мій арсенал наступний:
1. Роутер: ссылка
2. Павербанк: ссылка
3. Провайдер: Ланет.
4. Кабель: тут зрозуміло.
* взяв ще один для іншої квартири.- Достоинства:
- Якісний.
- Гаврилів С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1. Цвет: Черный
Після замовлення через день отримав. Провів тест в офісі - в 8й ранку під'єднав перехідник до роутера і павербанку повністю зарядженого 20 000. Роутером користувались постійно 5 ПК дротове підключення і заходили користувачі вай фай десь мінімум 90 в проміжку. На час 14.20 - заряд павербанка впав на 50 відсотків. З чотирьох поділок 2 впевнено світились і перехідничок був на диво холодний, навіть не теплий.
Отже 10 годин - і результат відмінний, перехідник працює - ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1. Цвет: Черный
Роутер Tp-Link Archer AX 1500 ( 12v-1A)- на цьому кабелі ПРАЦЮЄ. Все ок!
- Достоинства:
- 100%
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1. Цвет: Черный
Дійсно підвищуючий напругу (бустер) кабель, тобто він буде працювати зі старими павербанками без протоколу квік чардж. Тобто, це не QC тригер, а реальний DC-DC перетворювач напруги.
- Достоинства:
- Живиться від 5 Вольт старого павербанку
- Недостатки:
- Потужність обмежена через живлення від 5 Вольт
- Михаил Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Mr EGG. Длина: 1. Цвет: Черный
Пришел сегодня кабель.
Сразу попробовал его на asus 4g-ax56.
Мне он для него и нужен был.
Пробовал с повербанком Baseus 65W 30000mAh.
Все заработало. 2g/5g работает. 100 мегабит по кабелю работает.
Отключил интернет и роутер спокойно перешел на 4G и продолжил раздавать интернет.
В общем весьма рекомендую. Продавцу большое спасибо.
Фото роутера и поребанка на фото.
Фотографировать кабель не стал ибо он не отличается от фото на розетке.- Достоинства:
- Просто работает так, как надо.
- Максим К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1. Цвет: Черный
Сьогодні забрав і підключав роутер, все працює нормально, зауважень не має. 4 річний павербанк на 20000маг за 2год роботи роутера -10%
- Віталій І***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Длина: 0.99. Цвет: Черный
Все працює. Оптику підключив даним перехідником на 12v. А роутер підключив 9v tplink 841n. (На самих пристроях подивився і під них підібрав)
Пропрацювало вже годин 15 - все чудово.
Павер хіаомі 20тис юсб з права і ліва.
Адаптер не гріється, кабеля теж. Інтернет стабільний, модем працює стабільно.- Продавец Lemeshop
Дуже вдячні за ваш відгук! Ваші добрі слова - це для нас найкращий стимул до подальших зусиль. Ми завжди стараємося перевершити очікування наших клієнтів і забезпечити їх високоякісними товарами та зручним обслуговуванням. Якщо у вас з'являться будь-які питання чи побажання, будь ласка, повідомте нас - ми завжди готові допомогти! Дякуємо за вашу підтримку та лояльність.
- Роман Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1. Цвет: Черный
Кабель відмінно працює, якість супер.
- Виталий Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: AE-TEC. Длина: 1
Замовив цей товар зімість попереднього. Цеї товар не перезавантажує роутер і GPOn термінал. Повністю відповідвє своїм параметрам. Раджу цей товар поки є у продажу
- Достоинства:
- Працювали на повербангу 4години без ререзавантажень
- Недостатки:
- Нема. Раджу брати поки є
- ЄвгенійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1. Цвет: Черный
Провод хороший работает на 12V. Вот только недостаток есть и он большой что штекер сам широкий, а в повербанке два USB рядом получается он закрывает сразу два разьема, Приходится покупать новый повербанк где отдаленные USB. Переходник провод не помогает так как по нему идет 5V и из-за этого не будет работать роутер с повером. А так кому нужен включённый роутер когда нету электричества рекомендую
- Достоинства:
- работает все ок
- Недостатки:
- Есть один большой недостаток что USB штекер широкий и у меня на повере закрывает два разьема.
- Родіон С***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Длина: 1. Цвет: Черный
Дуже зручно для поїздок – не потрібно шукати розетку, достатньо USB. Перехідник якісний, працює стабільно, інтернет не "падає".
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Родіон! Дякуємо за відгук. Раді, що Ви залишились задоволені придбанням.
- Віталій Я***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Длина: 1. Цвет: Черный
Працює добре…
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Віталій! Щиро вдячні за відгук. Раді, що Ви залишилися задоволені!
- Наталія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Длина: 1. Цвет: Черный
Дуже корисна та вдала покупка! Цей перехідник буквально врятував мій роутер, коли зламався штатний блок живлення.
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Наталія! Дякуємо за відгук. Раді, що Ви залишилися задоволені придбанням.
- Олександр Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Длина: 1. Цвет: Черный
Кабель крутий, майже не розряжає павербанк, перехідник особисто мені не знадобився, а сама якість кабелю хороша.
- Достоинства:
- Якість, майже не розряжає павербанк
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Олександр! Щиро вдячні за відгук. Раді, що Ви залишилися задоволені!
- Богдан Г***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Длина: 1. Цвет: Черный
Все працює
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Богдан! Приємно отримати Ваш відгук. Дякуємо, що обрали нас. Завжди Вам раді!
- Олександр В***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Длина: 1. Цвет: Черный
Гарний перехідник, все працює.
- Достоинства:
- Працює
- Недостатки:
- Не виявив
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Олександр! Дякуємо за відгук. Тішимося, що Ви задоволені замовленням. Завжди Вам раді!