Отзывы покупателей о Планер Магнитный А3 + А4 подарок на День Матери доска магнитно-маркерная на холодильник с 6 маркерами и 1 магнитной губкой расписание уроков календарь планинг 42*30 см Aland Way белый 2100011

Оценка пользователей 4.71/5
  • AI аналіз відгуків
    94 відгуки:  позитивний – 81%, нейтральний – 11%, негативний – 8%
    Більшість покупців задоволені планером: вони відзначають його зручність, гарну якість виготовлення, простоту використання та ретельну комплектацію. Особливо цінується яскравість маркерів, можливість легкої організації справ та присутність подарункових маркерів. Недоліки пов’язані переважно з якістю окремих екземплярів маркерів, неповною комплектацією або невеликими дефектами (бульбашки на поверхні планера, не завжди ідеальна магнітна основа). Обслуговування і швидка доставка здебільшого викликають позитивні відгуки.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Олександра К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK

Як раз те на що очікували, з поділками на дні - дуже зручно. Різні кольорові маркери є, щоб можна було розділяти.

Достоинства:
    Зручно
    Недостатки:
    Не знайшла
  • Василь П***

рекомендую

Достоинства:
    великий чудовий планер
  • Ольга Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK

Гарна якість планерів та маркерів!
    Швидка відправка!
    Рекомендую

• Олена Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK

Якість чудова, швидка відправка і у подарунок ще поклали додаткові маркери. Задоволена обслуговуванням та зворотнім звʼязком

• Марина М***

Додаю відгук
    Планери супер, а маркери кольорові це жах , не зтираються , залишають розводи і після них неможливо буде щось писати

Недостатки:
    Маркери кольорові жахливі
    • Продавец  TOPLAK

Марино, у картці товару написано:ЯКЩО ТАК СТАНЕТЬСЯ, ЩО ДЕЯКІ МАРКЕРИ НЕ ЗОВСІМ СТИРАЮТЬСЯ З ПОВЕРХНІ, ЗМІШАЙТЕ, БУДЬ ЛАСКА, ЗАСІБ ДЛЯ МИТТЯ ПОСУДУ З ВОДОЮ І ПРОТРІТЬ ВОЛОГОЮ ГУБКОЮ ПОВЕРХНЮ ПЛАНЕРА (АБО ВИКОРИСТАЙТЕ АНТИСЕПТИК 85% СПИРТУ).Будь ласка,спробуйте.

• Продавец  TOPLAK

Має допомогти,перевірено.

• Марина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK

Планери тримаються міцно, упаковка чудова, все чітко і без бульб та зломів, але
    Маркери майже не тримаються, клейка основа постійно відклеюється від маркери на підлозі

Достоинства:
    Планери чудові
    Недостатки:
    В маркерах погані клейкі частини
  • Анастасія Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK

На жаль з двох сторін бульби. Думала можна вигнати пальцями, але ні((. Тримається дуже погано чомусь на холодильнику.

Недостатки:
    Є брак
    • Продавец  TOPLAK

Анастасіє, доброго вечора.Просимо Вас повернути це замовлення,ми повернемо Вам кошти. Нарешті ми знайшли цей брак. Нам дуже-дуже шкода. Чекаємо!

• Продавец  TOPLAK

Анастасіє, просимо Вас повторити замовлення ще раз та перевірити під час отримання.Дякуємо за розуміння!

• Ольга К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK

Товар бракований, дошка зі здутими пухірцями, заломами і не тримається
    Я дуже розчарована, неможливо користуватись
    Просто гроші на вітер

Достоинства:
    Недостатки:
    Бракований товар
    • Продавец  TOPLAK

Ольго, нам дуже-дуже шкода,що Ви отримали бракований планер, давайте замінимо його. Дякуємо за розуміння.

• Володимир Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK

Дуже корисна річ, беру вже 2й комплект.
    А особливо якщо є школярі - збори, репетитори, гуртки ітд - все перед очима в найбільш відвідуваному місці: на кухні, на холодильнику))

Достоинства:
    Підстраховує якщо оперативка вже не справляється)
  • Криницка Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK

Залишилась дуже задоволена, ще й в подарунок поклали додатково маркери.

• Анастасія А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK

Дуже класний планер. Дякую за зворотній зв'язок та маркери у подарунок!

• Надія Л***

Все добре. Відповідає опису

• Володимир
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK

Спочатку думав що маркери не якісні, оскільки дуже погано писали, але виявилось що потрібно перевернути перо маркера вниз.

Достоинства:
    Гарної якості
  • Зуборев А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK

Сподобалась якість, зручно працювати.
    Також приємно отримувати подарунки.
    Рекомендую

Достоинства:
    Відповідає опису
  • Тетяна Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK

Планер дуже зручний! Маркери на ньому гарно пишуть і легко зтираються. На маленькому білому планері класно писати цілі життя!)) Як нагадування, до чого прагнути) окремо дякую за подарунок! :)

Достоинства:
    Якість, швидка доставка.
  • Олександр Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK

Упакований в тубус, + 2 маркери в подарок.
    Добре тримається на холодильнику.
    Магніти маркерів слабенькі, ледве тримаються. Але з дверцят ще не не падали.

• Ольга Г***

Дякую,все добре,задаволенна)

• Катерина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK

Розчарована товаром, бо він з браком. Плівку неможливо зняти, так як знімається одразу з білим листом, ще й наклеєно не рівно і тому утворився загін, який не пропаде. Прошу звʼязатись зі мною для обміну товару.

• Ольга Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK

Планер сподобався, зручний. Вчора замовила, сьогодні забрала. Порадували додаткові два маркери, але...поки що пишуть погано - бліде чорнило. Зручно запланувати справи на тиждень, місяць. Дякую

Достоинства:
    Зручний, швидка доставка. Додаткові маркери.
    Недостатки:
    Магніти слабкі, маркери ледве тримаються на холодильнику.
    • Продавец  TOPLAK

Олю, щоб маркери довго писали, будь ласка, спробуйте струсити їх, потім потрібно перевернути маркери ковпачком вниз і залишити на 7-8 годин. На замітку : якщо деякі маркери не дуже стираються з поверхні, змішайте, будь ласка, миючий засіб з водою і протріть вологою тканиною поверхню планера (або скористайтеся антисептиком 85% спирту ).Ще раз дякуємо Вам!

• Катерина Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK

Планер просто супер. Все на очах, щоб нічого не забути)
    Дякую за швидку доставку та якісний товар.

Достоинства:
    Доставка, якість.
  • Кароліна
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK

Зручний, якісний планер. В комплекті маркери і губка (і на ковпачках маркерів міні-губки для стирання і магніт).
    Розпакувавши одразу зняла плівку з планера і помістила під гніт, щоб поверхня вирівнялась. Дорівняла на холодильнику притиснувши зверху магнітами.
    Маркери спочатку писали блідо, але я одразу повісила їх кінцем вниз і на наступний день почали писати яскраво і чітко.
    Відправили швидко, представник магазину зв'язався. Додавши додаткові поради про планер і маркери. :)

• Катерина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK

Прислали швидко. Набір планерів дуже гарної якості упакований в тубус.
    Гарна якість обслуговування. Продавець написав, розпитав чи все добре , розповів як краще почати користування набороми. Все дуже сподобалось.
    ДЯКУЮ!

Достоинства:
    Хороший набір
    Уважний продавець
  • Дарія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK

Хороший планер, додатково поставили ще 2 маркери. Замовлення прийшло у тубусі, менший планер зразу використовували, більший спочатку поставили під прес з підручних матеріалів, щоб вирівняти, зараз використовуємо, все ок.

• Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK

Повністю відповідає опису, такі як на зображенні. Маркери якісні. Рекомендую!

• Крутікова К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK

Планер ідеальний. Для людини, якій потрібно все бачити перед очима) Гугл календар - хороша річ, але якщо вам потрібно прямо закреслювати виконані справи і підсилювати свою мотивацію - вам потрібен цей планер)

• Анастасія Л***

Все супер! Планер класний! Дякую за швидку відправку і якість

Достоинства:
    Якість, швидкість відправки
  • Екатерина К***

все супер!

• Володимир Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK

Все супер! Діти в захваті...

Достоинства:
    Зворотній зв'язок, упакування, якість, зручність...
  • Інга К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK

Все чудово, доставили швидко. Користуватися планером зручно

• Тетяна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK

Прислали швидко. Набір планерів дуже гарний. Все упаковано в тубус, складається з двох планерів А-3 та А-4, 6 маркерів+2 прислали в подарунок, губки для видалення написів. Все дуже сподобалось. ДЯКУЮ!

Достоинства:
    Товар дуже гарної якості
  • Олександр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK

Швидко, якісно ще і з бонусом у вигляді додаткових маркерів

• Юлия Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK

Дуже дякую! Планер сподобався! Доставка швидка, продавець відповідальний. Рекомендую!

• Юлия Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK

Гарний планер, зручний в використанні, багато кольорів для кращої візуалізації .

Достоинства:
    Зручний
  • Марина Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK

Дуже гарний комплект для планування і заміток, з великою кількістю фломастерів на магнитах, губка на магніті, Я це люблюВелика вдячність що написали і запитали чи все добре, гарна якість обслуговування дякую за лайфхакі, бо я сама не додумалась зняти захисну плівку, і те що фломастери треба перевертати. Рекомендую

Достоинства:
    Великий комплект за дуже хорошу ціну, і ще й подаруночок.)))
    Недостатки:
    Немає.
  • Антоніна С***

Чудовий планер! Доставили за 1 день. Він навіть кращий ніж я очікувала

Достоинства:
    Дуже зручний у використанні і полегшує повсякденні справи)
  • Наталія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK

Якісний планер, в комплекті є все що потрібно.

Достоинства:
    Якість