- AI аналіз відгуків94 відгуки: позитивний – 81%, нейтральний – 11%, негативний – 8%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Олександра К***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK
Як раз те на що очікували, з поділками на дні - дуже зручно. Різні кольорові маркери є, щоб можна було розділяти.
- Достоинства:
- Зручно
- Недостатки:
- Не знайшла
- Василь П***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK
рекомендую
- Достоинства:
- великий чудовий планер
- Ольга Н***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK
Гарна якість планерів та маркерів!
Швидка відправка!
Рекомендую - Олена Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK
Якість чудова, швидка відправка і у подарунок ще поклали додаткові маркери. Задоволена обслуговуванням та зворотнім звʼязком
- Марина М***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK
Додаю відгук
Планери супер, а маркери кольорові це жах , не зтираються , залишають розводи і після них неможливо буде щось писати- Недостатки:
- Маркери кольорові жахливі
- Продавец TOPLAK
Марино, у картці товару написано:ЯКЩО ТАК СТАНЕТЬСЯ, ЩО ДЕЯКІ МАРКЕРИ НЕ ЗОВСІМ СТИРАЮТЬСЯ З ПОВЕРХНІ, ЗМІШАЙТЕ, БУДЬ ЛАСКА, ЗАСІБ ДЛЯ МИТТЯ ПОСУДУ З ВОДОЮ І ПРОТРІТЬ ВОЛОГОЮ ГУБКОЮ ПОВЕРХНЮ ПЛАНЕРА (АБО ВИКОРИСТАЙТЕ АНТИСЕПТИК 85% СПИРТУ).Будь ласка,спробуйте.
Має допомогти,перевірено.
- Марина М***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK
Планери тримаються міцно, упаковка чудова, все чітко і без бульб та зломів, але
Маркери майже не тримаються, клейка основа постійно відклеюється від маркери на підлозі- Достоинства:
- Планери чудові
- Недостатки:
- В маркерах погані клейкі частини
- Анастасія Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK
На жаль з двох сторін бульби. Думала можна вигнати пальцями, але ні((. Тримається дуже погано чомусь на холодильнику.
- Недостатки:
- Є брак
- Продавец TOPLAK
Анастасіє, доброго вечора.Просимо Вас повернути це замовлення,ми повернемо Вам кошти. Нарешті ми знайшли цей брак. Нам дуже-дуже шкода. Чекаємо!
- Продавец TOPLAK
Анастасіє, просимо Вас повторити замовлення ще раз та перевірити під час отримання.Дякуємо за розуміння!
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK
Товар бракований, дошка зі здутими пухірцями, заломами і не тримається
Я дуже розчарована, неможливо користуватись
Просто гроші на вітер- Достоинства:
- Недостатки:
- Бракований товар
- Продавец TOPLAK
Ольго, нам дуже-дуже шкода,що Ви отримали бракований планер, давайте замінимо його. Дякуємо за розуміння.
- Володимир Л***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK
Дуже корисна річ, беру вже 2й комплект.
А особливо якщо є школярі - збори, репетитори, гуртки ітд - все перед очима в найбільш відвідуваному місці: на кухні, на холодильнику))- Достоинства:
- Підстраховує якщо оперативка вже не справляється)
- Криницка Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK
Залишилась дуже задоволена, ще й в подарунок поклали додатково маркери.
- Анастасія А***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK
Дуже класний планер. Дякую за зворотній зв'язок та маркери у подарунок!
- Надія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK
Все добре. Відповідає опису
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK
Спочатку думав що маркери не якісні, оскільки дуже погано писали, але виявилось що потрібно перевернути перо маркера вниз.
- Достоинства:
- Гарної якості
- Зуборев А***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK
Сподобалась якість, зручно працювати.
Також приємно отримувати подарунки.
Рекомендую- Достоинства:
- Відповідає опису
- Тетяна Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK
Планер дуже зручний! Маркери на ньому гарно пишуть і легко зтираються. На маленькому білому планері класно писати цілі життя!)) Як нагадування, до чого прагнути) окремо дякую за подарунок! :)
- Достоинства:
- Якість, швидка доставка.
- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK
Упакований в тубус, + 2 маркери в подарок.
Добре тримається на холодильнику.
Магніти маркерів слабенькі, ледве тримаються. Але з дверцят ще не не падали. - Ольга Г***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK
Дякую,все добре,задаволенна)
- Катерина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK
Розчарована товаром, бо він з браком. Плівку неможливо зняти, так як знімається одразу з білим листом, ще й наклеєно не рівно і тому утворився загін, який не пропаде. Прошу звʼязатись зі мною для обміну товару.
- Ольга Д***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK
Планер сподобався, зручний. Вчора замовила, сьогодні забрала. Порадували додаткові два маркери, але...поки що пишуть погано - бліде чорнило. Зручно запланувати справи на тиждень, місяць. Дякую
- Достоинства:
- Зручний, швидка доставка. Додаткові маркери.
- Недостатки:
- Магніти слабкі, маркери ледве тримаються на холодильнику.
- Продавец TOPLAK
Олю, щоб маркери довго писали, будь ласка, спробуйте струсити їх, потім потрібно перевернути маркери ковпачком вниз і залишити на 7-8 годин. На замітку : якщо деякі маркери не дуже стираються з поверхні, змішайте, будь ласка, миючий засіб з водою і протріть вологою тканиною поверхню планера (або скористайтеся антисептиком 85% спирту ).Ще раз дякуємо Вам!
- Катерина Н***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK
Планер просто супер. Все на очах, щоб нічого не забути)
Дякую за швидку доставку та якісний товар.- Достоинства:
- Доставка, якість.
- КаролінаОтзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK
Зручний, якісний планер. В комплекті маркери і губка (і на ковпачках маркерів міні-губки для стирання і магніт).
Розпакувавши одразу зняла плівку з планера і помістила під гніт, щоб поверхня вирівнялась. Дорівняла на холодильнику притиснувши зверху магнітами.
Маркери спочатку писали блідо, але я одразу повісила їх кінцем вниз і на наступний день почали писати яскраво і чітко.
Відправили швидко, представник магазину зв'язався. Додавши додаткові поради про планер і маркери. :) - Катерина К***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK
Прислали швидко. Набір планерів дуже гарної якості упакований в тубус.
Гарна якість обслуговування. Продавець написав, розпитав чи все добре , розповів як краще почати користування набороми. Все дуже сподобалось.
ДЯКУЮ!- Достоинства:
- Хороший набір
Уважний продавець - Недостатки:
- Дарія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK
Хороший планер, додатково поставили ще 2 маркери. Замовлення прийшло у тубусі, менший планер зразу використовували, більший спочатку поставили під прес з підручних матеріалів, щоб вирівняти, зараз використовуємо, все ок.
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK
Повністю відповідає опису, такі як на зображенні. Маркери якісні. Рекомендую!
- Крутікова К***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK
Планер ідеальний. Для людини, якій потрібно все бачити перед очима) Гугл календар - хороша річ, але якщо вам потрібно прямо закреслювати виконані справи і підсилювати свою мотивацію - вам потрібен цей планер)
- Анастасія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK
Все супер! Планер класний! Дякую за швидку відправку і якість
- Достоинства:
- Якість, швидкість відправки
- Екатерина К***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK
все супер!
- Володимир Б***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK
Все супер! Діти в захваті...
- Достоинства:
- Зворотній зв'язок, упакування, якість, зручність...
- Інга К***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK
Все чудово, доставили швидко. Користуватися планером зручно
- Тетяна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK
Прислали швидко. Набір планерів дуже гарний. Все упаковано в тубус, складається з двох планерів А-3 та А-4, 6 маркерів+2 прислали в подарунок, губки для видалення написів. Все дуже сподобалось. ДЯКУЮ!
- Достоинства:
- Товар дуже гарної якості
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK
Швидко, якісно ще і з бонусом у вигляді додаткових маркерів
- Юлия Л***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK
Дуже дякую! Планер сподобався! Доставка швидка, продавець відповідальний. Рекомендую!
- Юлия Б***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK
Гарний планер, зручний в використанні, багато кольорів для кращої візуалізації .
- Достоинства:
- Зручний
- Марина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK
Дуже гарний комплект для планування і заміток, з великою кількістю фломастерів на магнитах, губка на магніті, Я це люблюВелика вдячність що написали і запитали чи все добре, гарна якість обслуговування дякую за лайфхакі, бо я сама не додумалась зняти захисну плівку, і те що фломастери треба перевертати. Рекомендую
- Достоинства:
- Великий комплект за дуже хорошу ціну, і ще й подаруночок.)))
- Недостатки:
- Немає.
- Антоніна С***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK
Чудовий планер! Доставили за 1 день. Він навіть кращий ніж я очікувала
- Достоинства:
- Дуже зручний у використанні і полегшує повсякденні справи)
- Наталія К***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK
Якісний планер, в комплекті є все що потрібно.