- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Приємний аромат. Все добре. Рекомендую.
- ДенисОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Додаю відгук після 3 неділь користування. Це жахливий аерозоль. Користувався чітко по інструкції на балончику. Дуже ядюче, після нанесення 5 хв краще не заходити в приміщення. Також дуже вплинуло на очі, ніби алергія і вже на протязі 5 днів. В мене взагалі ніколи схожого з очима за все життя не було! В жодному разі нікому не рекомендую. Купуйте Олд Спайс або інші дорожчі варіанти
- Достоинства:
- По акції було дешево
- Недостатки:
- Може щось освіжає, але не рекомендую для людей
- ДенисОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Перед цим постійно користувався Old Spice і вирішив для порівняння спробувати інше. Rexona навіть поруч не стоїть, більше купувати не буду
- Достоинства:
- Недостатки:
- Погано захищає від запаху аромат ніякий
- Володимир С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мабуть найкращий з аерозольних, якщо по знижці)))
- Чуприна О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нормальний дезодорант, беру не перший раз.
- Достоинства:
- Добре тримає
- Недостатки:
- Трохи дорого
Дякуємо за відгук!
- Ірина З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дійсно гарний антиперспирант. виконує свою задачу. Приємний аромат
- Достоинства:
- .
Дякуємо за відгук!
- Елена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В период карантина покупала мужу онлайн на Розетке. Запах неожиданно очень порадовал, свежий и одновременно сладковатый. И мне и мужу очень понравился. Стойкая защита на длительный период времени, не оставляет следов на одежде. Качеством удовлетворены, как и всеми другими продуктами данной торговой марки. Минимальное количество в заказе 2 шт, в преддверии теплой погоды мой муж будет защищён надолго. Заказ обработали и доставили оперативно. Рекомендую к покупке.
- Достоинства:
- запах, цена, не оставляет следов, качество.
- Недостатки:
- не обнаружила
- ПетроПродавец: Rozetka
Користуюся ним постійно, але, нажаль, Rexona Men Cobalt з Великобританії та Туреччини, це 2 різних продукти. Тереччина, чесно кажучи, зовсім не дотягує до попередньої версії із UK, що по запаху, що по якості виготовлення. Брав у магазині, із 5 пляшок, тільки одна була із нормальним працюючим носиком для розпилення, всі інші не можна було розблокувати.
- Достоинства:
- - виконує свою задачу
- Недостатки:
- - нажаль, зміна місця виробництва вплинула на якість продукту
Представник постачальникаДобрий день.
Дякуємо за відгук! Найближчим часом виробництво буде повернене в Великобританію.
- ANYA-LuПродавец: Rozetka
Хороший запах, не залишає слідів на одязі
- ВалерияПродавец: Rozetka
Покупала такой дезодорант для папы, аромат достаточно резковат для меня, как и у многих других Мужских дезодорантов данной марки.
Со своим назначением дезодорант справляется нормально