Отзывы покупателей о Чехол для ноутбука Шан-Баогоу SB1023-05-03 15.6" Розовый
- Олена Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Элефант. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 15.6
Ціна-якість, відмінно. Рекомендую
- Денис К***Отзыв от покупателя. Продавец: Элефант. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 15.6
Ноутбук ссылкапрекрасно помістився, по довжині залишилося місце для блютуз адаптерів
- Достоинства:
- Чохол ідеально підійшов по розміру
- Недостатки:
- Тонкі торці, значно тонші ніж бокові стінки
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: Элефант. Цвет: Pink. Диагональ сумки/рюкзака: 15.6
Замовила чохол, швидко зв'язалися та відправили. Сам чохол неймовірної якості, все супер підійшло!
- Достоинства:
- якість
ціна
обслуговування - Недостатки:
- ВалеріяОтзыв от покупателя. Продавец: Элефант. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 13.3
гарний чохол, окремо подяка продавцю за швідке реагування та відправку у вихідні дні.
- ВладимирОтзыв от покупателя. Продавец: Элефант. Цвет: Light Grey. Диагональ сумки/рюкзака: 15.6
Чехол отличный.
Ноутбук ASUS Vivibook s 16 дюймов помещается свободно.
Отправили быстро.
Спасибо.- Достоинства:
- Выполняет свой функционал.
- Недостатки:
- Не обнаружил.
- Продавец Элефант
Володимире, дякуємо за покупку! Користуйтеся із задоволенням!
- Олена Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Элефант. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 15.6
Дякую продавцю за чохол та за відправку в день замовлення!
- Достоинства:
- Чохол якісно зроблений, розмір підійшов ідеально.
- Продавец Элефант
Олена спасибі за покупку! Користуйтеся із задоволенням!
- НаталіОтзыв от покупателя. Продавец: Элефант. Цвет: Light Grey. Диагональ сумки/рюкзака: 15.6
Чехол мені дуже сподобався. Окреме дякую за відправку товару в день замовлення (в неділю)
- Достоинства:
- Мʼяка потовщена внутрішня сторона (окрім бортів, може кому важливо), добре прошито шви. Гарна практична річ.
- Недостатки:
- Для мене - немає
- КатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: Элефант. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 15.6
Чудовий чохол, якісне пошиття. На ноут dell inspiron 5593 15.6" підійшов ідеально.
- Достоинства:
- Ціна, якісне пошиття
- Недостатки:
- Руслан Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Элефант. Цвет: Dark Blue. Диагональ сумки/рюкзака: 15.6
Дякую за швидкий сервіс.