Отзывы покупателей о Электрическое одеяло плед с подогревом от Power Bank USB 5V 100х140см, бархатное (серый)

Код:  402720849
Оценка пользователей 4.3/5
  • Ярослава Я***

Чудовий плед. Гріюсь вже 3 тиждень

• Алена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozenda. Размеры: 100 x 140. Цвет: Серый

Перестала працювати через два тижні. Як я зрозуміла чи перетерся чи відійшов провід. За ці кошти можна купити три-чотири більш дешеві варіанти, хоч не так сумно, якщо зламаються. Я не задоволена.

Недостатки:
    Перестав працювати
  • Павло Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozenda. Размеры: 100 x 140. Цвет: Серый

Хоч заявлено що працює від розетки мабуть не до всіх блоків підходить. Бо в нас не працює

Достоинства:
    Працює від павербанк
    Недостатки:
    Не працює від розетки
    • Продавец  Rozenda

Добрий день! Якщо товар працює від павербанка і є справним, радимо перевірити блок живлення, який ви використовуєте. Ймовірно, причина саме в ньому. Спробуйте змінити блок — товар має працювати коректно.

• Никита Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozenda. Размеры: 100 x 140. Цвет: Серый

нагрів не працює лампочка на кнопці світиться, але зовсім не нагрівається ні на якому режимі, товар неналежний , будемо сдавати

Недостатки:
    не працює взагалі
    • Продавец  Rozenda

Доброго дня!
      Для ввімкнення ковдри потрібно натиснути й трохи притримати кнопку — приблизно 2–3 секунди. Після цього ковдра почне нагріватися.
      Якщо виникнуть додаткові запитання, із радістю допоможемо.

• Валерій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozenda. Размеры: 100 x 140. Цвет: Розовый

Приємна штука. Гріє. Працює. Світиться. Пакування - як для подарунка, то жахливе. Але беру для себе, то норм. Раджу всім. Беріть, бо грітися треба.

Достоинства:
    Гріє
    Недостатки:
    Пакування
  • Олександр С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozenda. Размеры: 100 x 140. Цвет: Серый

Після місяця користування дружина задоволена. Ковдра тепло гріє і приємна на дотик. Дякую за товар і за підтримку під час виникнення питання.

Достоинства:
    Приємна, тепла.
    Недостатки:
    Відсутні.
  • Андрій Г***

Відповідає опису

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozenda. Размеры: 100 x 140. Цвет: Серый

Отримав плед, але нагрів не працює. Шкода. Написав в Листування з продавцем, сподіваюся буде швидка та зручна заміна.

Достоинства:
    Поки не знайшов.
    Недостатки:
    Не працює нагрів.
    • Продавец  Rozenda

Добрий день! Перепрошуємо, що склалася така ситуація. Ми відповіли Вам у приватні повідомлення задля вирішення ситуації.

• Олександр С***

Вдячний за оперативну відповідь продавцю. І дуже вдячний за підказку. Так дійсно, для включення треба трошки притримати кнопку, сек. три, не більше.
      Дуже гарно гріє.
      Приємна та тепла.
      Дружина вдячна.
      Дякую.

• Юлія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozenda. Размеры: 100 x 140. Цвет: Серый

Все працює, ковдра підтримує комфортну температуру, легенька. Має зручні застібки аби використовувати її не тільки як ковдру, а й як накидку. Фото не додаю, бо все абсолютно відповідає представленому на сайті.

Достоинства:
    Легка, помірний нагрів, працює від повер банку
    Недостатки:
    Відсутні
  • Дмитро К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozenda. Размеры: 100 x 140. Цвет: Коричневый

Чудова ковдра, підігрів працює. Бажано щоб ідігрів був більш інтенсивний, на більшій площині, а так всім задоволений.

Достоинства:
    Легка, тепла, якісна
  • Олег С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozenda

Покупалася на подарунок, зручна у використанні, приємна на дотик, гріє.

Достоинства:
    Якість, зовнішній вигляд
  • Ольга К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozenda. Размеры: 100 x 140. Цвет: Розовый

Користуюсь десь з тиждень, дуже приємна на дотик ковдра та комфортно зігріває)). Дякую продавцю, покупкою задоволена))

• Продавец  Rozenda

Дякуємо вам за чудовий відгук про наш товар! Нам дуже приємно знати, що ви задоволені. Якщо у вас будуть додаткові питання чи побажання, звертайтеся — ми завжди раді допомогти!