- Володимир Б***Отзыв от покупателя. Продавец: iCraft
Чудова
- Ольга Б***Отзыв от покупателя. Продавец: iCraft
Гарна поличка!
- Достоинства:
- Проста, легка та зручна конструкція.
- Сергей В***Отзыв от покупателя. Продавец: iCraft
Полиця хороша, виглядає добре. На жаль, дуже довго тягли, відправили на четвертий день.
- Достоинства:
- Виглядає полиця нормально.
- Недостатки:
- Три дні обробляли замовлення, для мене це надто довго.
- Продавец iCraft
Вітаю! Сергію, раді що вам сподобалась наша полиця. Строки відправки залежать від різних факторів, особливо за теперішніх умов, але ми намагаємось якнайшвидше відправити товар покупцям, працюємо заради перемоги! Приємого використання.
- Юрій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: iCraft
я однозначно рекомендую
дуже красива поличка- Достоинства:
- дуже якісна і красива
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: iCraft
Повесил полочку быстро...сверху поставил роутер и коробочку для оптоволокна, а снизу ибп для них...советую одним словом
- Владислав С***Отзыв от покупателя. Продавец: iCraft
Полицею задоволений, вітримує кількакілограмовий UPS + роутер. Повісив на стіну, все ок
- Достоинства:
- Міцна
- Недостатки:
- Не знайшов
- Ирина Я***Отзыв от покупателя. Продавец: iCraft
по качеству все хорошо,но крепления ужасные,как будет держаться вопрос,за эти деньги можно было получше
- Достоинства:
- смотрится хорошо
- Недостатки:
- крепления ужасное
- Васьковская О***Отзыв от покупателя. Продавец: iCraft
Дуже зручно
- Людмила С***Отзыв от покупателя. Продавец: iCraft
Дякую за якісний товар !
Полиця прийшла швидко і в гарній упаковці. Полиця зроблена якісно в пакетику є шурупи і гачки і чекають установки.
Дякую виробнику і службі доставки.- Достоинства:
- Якість , дизайн, товар добре упакований зі всіма необхідними деталями
- Катерина И***Отзыв от покупателя. Продавец: iCraft
Полка очень легкая , но крепление не удобное.
- Богдан М***Отзыв от покупателя. Продавец: iCraft
На жаль, прийшла поличка без жодних кріплень до стіни, які є на фото товару. Сама поличка хороша, все влаштовує. Але стояти на підлозі їй без кріплень))
- Достоинства:
- Полиця
- Недостатки:
- Кріплення
- Продавец iCraft
Добрий день, Богдане, нам шкода що сталося така ситуація, кожна полиця ретельно перевіряється перед відправкою на наявність кріплень, але не хвилюйтесь, відправимо вам кріплення і все буде добре! Гарного вечора і мирного неба!
- Богдан М***
Upd: Продавець дійсно зв'язався, надіслав кріплення. Поличка вже на стіні - тримає роутер, термінал та невеличкий БЖД.