Отзывы покупателей о Держатель плат TE-805 с лупой и зажимами, для ремонта смартфонов, планшетов, техники

Оценка пользователей 4.44/5
  • Жилин А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM

Дуже гнучкий, зайве гнучкий!..
    Лупа слабка, та взагалі все якесь дитяче, іграшкове...

Достоинства:
    Щось можна зробити за допомогою цієї іграшки, але...
    Недостатки:
    Якесь воно несправжнє
    • Продавец  RGSM

Доброго дня! Дякуємо за відгук. Варто враховувати, що TE-805 є бюджетним тримачем для нескладних робіт із дрібними деталями, а не професійним мікроскопом чи ремонтною станцією. Лупа призначена для базового збільшення, а гнучкі тримачі дозволяють налаштовувати положення плати під різними кутами. Для своєї вартості модель добре підходить для аматорського використання та нескладного ремонту.

• Иван
    Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM

Будьте внимательны при сборке, металл зажимов как пластилин, пару штук сорвал, а так задумка очень интересная

• Продавец  RGSM

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук. Дякуємо, що звернули увагу на цей момент. Дійсно, при складанні варто не перетягувати зажими, оскільки метал розрахований на делікатну фіксацію плат і може деформуватися при надмірному зусиллі.

• Микола Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM

Продавец отправил быстро Все оперативно и надежно.Комплектация полная, дефектов не увидел.Спасибо!

• Продавец  RGSM

Вітаю! Дякую за Ваш відгук! Ми дуже раді, що Вам сподобалася Ваша покупка. Кожен наш клієнт для нас особливий, і ми намагаємось забезпечити найкращий сервіс саме для Вас. Сподіваємося побачити Вас знову!

• Альбертина Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM

Тримачем задоволена,все як на картинці,вартує своїх грошей. Продавця рекомендую відправив оперативно.

Достоинства:
    Зручний
    Недостатки:
    Не знайшла
    • Продавец  RGSM

• Владимир Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM

Тоже в восторге от третьей руки

Достоинства:
    Максимально удобно работать
    Недостатки:
    Сборка, капец как не удобно собирать, как тут уже писали - нужна ещё одна третья рука ))
    • Продавец  RGSM

• Руслан
    Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM

Тримач бомба, думав за такі гроші буде хуже, але супер. Продавець відправив швидко

Достоинства:
    Тримач стійкий, не совається, тримається добре

• Ігор

не рекомендую

Недостатки:
    погана якість матеріала!!!
    • Продавец  RGSM

Добрий день! Підкажіть, будь ласка, у чому саме проявляється «погана якість»? Якість тримача відповідає його призначенню та ціновій категорії. Дана модель розрахована на фіксацію дрібних друкованих плат під час ремонту електроніки, а не на утримання важких металевих елементів.

• Владислав П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM

Погано тримаються крокодили, але це виправляється за 30 секунд і компенсується низькою ціною, а так якість чудова, лупа чиста, без подряпин, добре збільшує

• Анатолій К***

Нормальное качество!

• Владимир К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM

Відправили оперативно, прийшло швидко. Щоб зібрати це, теж потрібна третя рука) Але нічого, товар якісний, рекомендую

• Алексей З***

Огонь

Достоинства:
    Удобство
    Недостатки:
    Нету
    • Продавец  RGSM

• Артем Я***

свою функцію виконує чудово

• Сергей С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM

Очень удобно целые пальцы при пайке

Достоинства:
    Качество

• Олександр Д***

"Третя рука" - БОМБА!!!
    Я радий! Дякую!

• Ігор С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM

Корисна річ в роботі своїми руками.

Достоинства:
    Я користуюсь. Мені потрібна.
    Недостатки:
    Не виявив
    • Продавец  RGSM

• Владислав Н***

Все добре працює

• Олег Л***

Крута річ

• Олександр В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM

Як тримав для не великих плат може бути

• Андрій М***

Дякую це те що я хотів!

• Олег Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM

Думав розміри більше будуть. Як за мене замалий. Для тримання невеликих плат згодиться.

Достоинства:
    Прийнятна ціна.
    Недостатки:
    Не дуже надійна конструкція.
    • Продавец  RGSM

Добрий день! Дякуємо за ваш відгук! Тримач розрахований насамперед для роботи з невеликими платами, як у смартфонах, планшетах чи іншій дрібній електроніці. Габарити вказані на сайті, щоб допомогти зорієнтуватися перед покупкою. Гарного дня.

• Дяченко В***

Все добре

Достоинства:
    Дуже корисна річ для пайки
    • Продавец  RGSM

• Дмитро А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM

Конечно есть к чему придраться, но за свои деньги товар нормальный!

Достоинства:
    Цена
    Недостатки:
    Перекошенные крокодильчики, Немного сбитая резьба.
    • Продавец  RGSM

Добрый день! Благодарим вас за отзыв.
      Рады, что в целом вы остались довольны товаром.
      Ваши замечания по поводу зажимов и резьбы мы обязательно учтём и передадим на проверку поставщику.

• Володимир
    Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM

Зручна штукенція. Брав на виробництво, зарекомендувала дуже добре, тільки час від часу потрібно міняти крокодильчики. Підставка має дуже маленьку, але важку основу, що дозволяє одне плече максимально витягнути і підлізти у не зручні місця. Замість лупи встановив гнучку частину від магнітного тримача, що значно полегшує роботу. В цілому дуже рекомендую.
    Що до продавця, то все пройшло добре. Отримав за декілька днів у магазині Розетка, комплектація повна, дефектів не побачив.

• Сергей Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM

один баранець з сорваною різбою, може тому і уцінка

Достоинства:
    зручний тримач
    Недостатки:
    один баранець з сорваною різбою
    • Продавец  RGSM

Доброго дня!
      Дякуємо за покупку тримача плат TE-805 та за зворотний зв’язок.
      Нам дуже шкода, що товар надійшов із пошкодженням — зірваною різьбою. Це, звісно, неприпустимо, і ми готові оперативно вирішити ситуацію. Будь ласка, надішліть фото або відео дефекту, щоб ми могли зафіксувати проблему та запропонувати вам повернення коштів, обмін або компенсацію — як вам буде зручніше.
      Щодо знижки: товар не є уцінкою. Зниження ціни пов’язане з акційною пропозицією на сайті, а не з браком або використанням товару. Усі наші товари, навіть ті, що продаються зі знижкою, — нові та проходять стандартну перевірку якості перед відправленням.
      Ще раз перепрошуємо за незручності. Чекаємо на вашу відповідь, щоб швидко все вирішити.

• Койнаш А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM

Потрібна річ за свої гроші

• Константин М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM

Крутая вещь. Жалею что не купил раньше. Меньше было бы мучений. Очень помогает при мелкой пайке.

• Войтович Ю***

Все оперативно і надійно.Рекомендую