Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Силиконовый коврик Mechanic V41 / мат термостойкий для пайки и ремонта техники / 280x200 мм Blue

• Михайло М***

Спасибо коврик хороший

• Продавец  RGSM

Вітаю! Дякую за Ваш відгук! Ми дуже раді, що Вам сподобалася Ваша покупка. Кожен наш клієнт для нас особливий, і ми намагаємось забезпечити найкращий сервіс саме для Вас. Сподіваємося побачити Вас знову!

• Андрей П***

работает

• Богдан Б***

Непоганий коврик, зручний

Достоинства:
    Зручний коврик є відсік під деталі
    Недостатки:

• Алексей
    Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM

Отличный коврик. Маленький походный вариант. Температуру держит. Запаха нет. Мнханик как обычно на высоте.

• Николай Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM

Очень удобно на нем работать.
    Я доволен покупкой.

Достоинства:
    Качество.
    Недостатки:
    Нет.
    • Продавец  RGSM

• Владислав П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM

Хороший коврик, не скользить по столу, витримує великі температури

• Катерина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM

Коврик дуже якісний. Можу рекомендувати.