Отзывы покупателей о Игровой набор Maya Toys "Трейлер" (P874-A)
- Карпович Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный
Дуже гарний набір машинок! Якісні, яскраві та цікаві для дитини. Малюк грається із задоволенням кожного дня. Рекомендую!
- Достоинства:
- • Яскраві машинки.• Хороша якість.• Цікава гра для дитини.• Міцні матеріали.
- Інна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный
Ребенку очень понравился- Недостатки:
Дякуємо за коментар!
- Алёна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный
Ребенок в восторге
- Достоинства:
- Качественная
- Ольга О*** БілокіньОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный
Товар гарної якості. Дитина задоволена.
- Марина Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный
Дуже легкий, машинки важко запускаються, щоб грати потрібно три руки
Дякуємо за відгук. Приймемо до уваги
- Марина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный
Як на свою ціну, трек дуже непоганий. Все працює, машинки гарно запускаються. Дитина задоволена.
- Достоинства:
- Всі деталі цілі з хорошого пластику
- Недостатки:
- Поки що не помітили
Добрий день! Дякуємо за вибір продукції ТМ Maya Toys .Дуже раді, що дитині сподобалась іграшка. Щиро дякуємо за коментар!
- Олена З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный
Крута іграшка
- Достоинства:
- Неочікувано велика вантажівка
- Недостатки:
- Ще незнайшла
Добрий день! Дякуємо за вибір продукції ТМ Maya Toy. Дуже раді, що товар вам сподобався. Щиро дякуємо за зворотний зв'язок!
- Марченко Л***Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный
Замовила товар і проплатила 11.11.Мене повідомили,що відправлення буде 14.11.Контакт Одержувача лишила іншу людину,це мав бути подарунок похреснику. На вказаний номер прийшла смс, що замовлення прийнято, чекайте повідомлення 14.11 з номером ТТН. 14го -тихо,15го - тихо.
16.11 Я телефоную до операторів, мене повідомляють,що трапилася заминка з вини розетки,і товар, тільки сьогодні,16.11, відправлять.Чекайте смс з номером ТТН.
Чекаємо 16го,чекаємо 17го,чекаємо 18го.Свято і сюрприз дитині на день народження вже зіпсоване.
19.11 телефоную на гарячу лінію розетки, оскільки ні смс,ніяких інших повідомлень досі не приходило. На що мені не дуже ввічливий оператор повідомляє:"Це наша вина,товар бракований,і остання модель, замінити немає чим,тому ми його Вам не відправили".Я офігела.На моє питання, чому МЕНЕ НЕ ПРОІНФОРМУВАЛИ,ЩО ПОСИЛКИ НЕ БУДЕ - відповідь,-це наша вина.Ні компенсації на тел зв'язок,ні компенсації за сервіс, за витрачений час та зіпсоване свято не запропонував.
Эксперт RozetkaДоброго дня, Людмила! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику для вирішення проблеми, ми з Вами зв'яжемось.
У разі виникнення додаткових питань, Ви можете скористатися довідковим центром .- Ясна П***
У них часто в цей локдаун квітневий таке. Теж чекала відправку 11.04, а прийшов товар 18.04. Жодних попереджень у особистому кабінеті не було. Написала на чат-бот, там відповіли про затримку на склади від постачальника. Думаю, що це банальна класична відмазка.