Отзывы покупателей о Игрушка MAYA TOYS "Экскаватор на радиоуправлении" (9209A)
- Ірина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: FunTomas. Цвет: Желтый
Замовляла племіннику на подарунок, розкрила, поставила нові батарейки, все працювало. На Миколая (за добу після того, як я поставила нові батарейки), дитина розкрила його при мені вперше і пульт вже не міг знайти машинку. Замінили батарейки - наче працює. Наступного дня те саме…
Екскаватор їздить - вже ківш не підіймається. Не зрозуміло, в чому проблема.. чи пульт так швидко розряджає батарейки, чи немає достатньо контакту.
На жаль, коробки вже немає
Дуже шкода, адже це було на подарунок.- Достоинства:
- Компактний
- Недостатки:
- Працює 50/50
- Продавец FunTomas
Добрий день! Ми не можемо перевірити кожну одиницю товару. Просимо зв'язатись з нами для уточнення деталей, заміни товару у разі шлюбу. Ми хочемо бачити посмішки дітей, а не розчарування
- Ірина
Велике дякую, обміняли на інший
Все працює, дитина щаслива)
- Андрей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый
Хороший
- Достоинства:
- Качество
- Недостатки:
- Батарейки а не аккумулятор
Дякуємо за коментар!
- Гордійчук Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый
Гарна знижка/ціна,якість,брала на подарунок,то дитина щаслива)
- Достоинства:
- Ціна/якість
Дякуємо за відгук!
- Андрей Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый
машинка, наче, норм, але Розетка, чомусь, вирішила написати у описі, що живлення від батарейок типу ААА. А на коробці з іграшкою вказано, що живлення від батарейок АА. Купив я, звичайно, такі, як написано в розеткі. От зараз сиджу і гадаю: завтра дитина буде щаслива чи розчарована після вручення подарунку
- Достоинства:
- Наче норм машинка за свою ціну
- Недостатки:
- Невірний опис товару
Добрий день. дуже прикро, що сталася така ситуація. В характеристиках допущена помилка. Дійсно, машинка працює від батарейок АА. Ми готові відшкодувати вартість покупки батарейок. Найдлижчим часом ми зв'яжемося з вами для вирішення цього питання. Приносимо свої вибачення.
- Андрей Д***
Для інфо: зі мною звʼязався представник постачальника і відшкодував вартість батарейок. Вдячний за сервіс
- Гуліна А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый
Придбали для сина 6 років, дуже сподобалося
- Достоинства:
- Цікава тематична іграшка
- Ирина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый
Отличная игрушка но скорее всего для детей постарше... На 4 года нам пока что не зашла... Но взрослые играли все по очереди
- Достоинства:
- Управление машинкой и ковшом...
- Недостатки:
- Закупите заранее 5 пальчиковых батареек)