Отзывы покупателей о Батарейка Duracell Plus AAA / RL03 / R03 32шт блистер MN2400

• Отзывы про товар продавца Base365
  • Дмитро Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Base365. Количество в упаковке: 4

Оригінальний Duracell з покращеними характеристиками по адекватній ціні. Ідеальний вибір, рекомендую!

Достоинства:
    бренд, оригінальний товар, покращені характеристики, адекватна ціна, зручна упаковка по 4 шт.
  • Ігор П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HUB316. Количество в упаковке: 24

Довший час купую лише батарейки Duracell, чи то типу ААА чи АА.

Достоинства:
    Довгий термін служби, приваблива вартість на Розетці для чудових батарейок.
    Недостатки:
    Немає.
    • Продавец  HUB316

Дякуємо Вам за такий детальний і приємний відгук. Раді, що батарейки повністю виправдовують Ваші очікування та слугують Вам довго. Дякуємо за вибір і будемо раді бачити Вас знову серед наших покупців.

• Олександр О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HUB316. Количество в упаковке: 24

Швидко відправили

Достоинства:
    Гарна якість
  • Инна Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dimmo. Количество в упаковке: 8

Все отлично

• Віталій Д***
    Продавец: HUB316. Количество в упаковке: 24

Продавець обманює покупців, на фото Duracell plus а надсилає Duracell. Думав це тільки мені, але в інших покупців теж на фото з відгуків звичайний Duracell. Перше фото те що приходить, друге те що на зображенні при замовленні. Платите ціну Duracell plus, а отримаєте Duracell звичайний

Достоинства:
    Обман
    Недостатки:
    Продавець обманює покупців
    • Продавец  HUB316

Дякуємо за Ваш відгук! Нам прикро, що склалося таке враження. Хочемо запевнити, що ми не обманюємо покупців — це суперечить нашим принципам роботи.
      У цьому випадку, ймовірно, сталася помилка при комплектації замовлення.

Ми завжди готові оперативно вирішувати подібні ситуації та замінити товар у разі помилки.

• Віталій Д***

Я телефонував, телефон продавця не відповідав.

• Продавец  HUB316

Найімовірніше, ви телефонували поза робочим часом або у вихідний. Також можливо, що не було мережі — у теперішній час таке трапляється. Ми перевірили телефонні виклики, але, на жаль, пропущених не виявили. У такому випадку рекомендуємо також писати нам у повідомлення — ми обов’язково відповімо.

• Ігор О***
    Продавец: Innsystems. Количество в упаковке: 2

Для xbox one wireless controller эти аккумуляторы подойдут?