Отзывы покупателей о Гель для прання GALAX 4л універсальний концен-ний "Ocean Breeze"

Оценка пользователей 4.29/5
на основе 21 отзыв
  • Анатолий Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Optiwash. Объем 1 шт: 4 л

• Артем

Зауважень немає

Достоинства:
    Добре пере, гарний запах
  • Искандар А***

Слишком резкий запах. Фри энд вош кула лучше.

• Виктор К***

пользуемся этим гелем постоянно, нареканий нет

Достоинства:
    ціна-якість
  • Рімма

Мала хороший досвід користування рідким милом цього самого виробника, тому очікувала, що й гель не підведе, проте, дуже розчарована.

Гель густий, так - але практично не піниться, якщо тільки не вливаєш його набагато більше норми. Також, пере дуже погано, від плям та навіть від свіжих, легких забруднювань повністю не позбавляє.

Достоинства:
    Ціна та об'єм, але за хоч якийсь результат, на жаль, все одно платиш двічі
    Недостатки:
    Якість прання
  • Алла Г***

• Галина М***

Жахливий гель, речі які закинула такі і дістала, взагалі немає ніякого результату прання!

Достоинства:
    густий
    Недостатки:
    Зовсім не відстірує речі
  • Наталия М***

Доволі непоганий гель, густий , приємний запах , економний .Постійно купую його для прання кольорових речей. З застарілими та жирними плямами не справляється, потрібно попередньо замочувати , але й ціна відповідна.

Достоинства:
    Густий , приємний запах, співвідношення ціна-якість
    Недостатки:
    Жирні і застарілі плями не відпирає.
  • Діана Л***

На свою ціну відмінний гель!

Достоинства:
    Ціна, якість, склад
  • Єгор Р***

Густий по кодстинденції, важкі плями не бере (піт, землю тощо) жирні плями відразу не відпире.

• Вячеслав П***

Купляю не перши раз. Зручно та економно. Для свіжості саме те. Дуже забруднені речі це не про нього.

Достоинства:
    Зручно та економно. Свіжість.
    Недостатки:
    Дуже забрудненні речі з ним не вирішується.
  • Кристина Р***

Мені дуже сподобався, брала вже другий раз.

Достоинства:
    Гель дуже густий. Перу різнокольорові речі одночасно і все добре.
    Недостатки:
    Складне забруднення не завжди відпирає за одне прання.
  • Ирина А***

очень густая консистенция, без резкого аромата стиральный порошок, со скидкой цена супер, т.к. стираю каждый день, мне он подходит,
    не сильно подходит для спортивной одежды

Достоинства:
    цена
    Недостатки:
    не заметила,
    • Таня Л***

Для спортивного одягу у червоній упаковці. Він так і називається "для прання спортивного одягу"

• Винар А***

Гель подобається не в перше замовляла , беру коли знижка . Користуюся 3-4 роки

Достоинства:
    Гарно пере, не залишає плями на речах.
  • Алена Ю***

Пришел гель без повреждений, действительно концентрированный, выстирывает недолго ношенные вещи, для стойких загрязнений слабоват, запах приятный

Достоинства:
    Концентрированный, маленький расход
    Недостатки:
    Недостаточно для стойких загрязнений
  • Олександра Г***

Доставка Укр.поштою, товар прийшов розбитий, витікло майже все мийне, оплачено було наперед, тепер повернення коштів вже розглядається майже 2 місяці і досі не вирішено. Порада, товар оплачувати тільки при отриманні!!! До роботи Розетки до цього часу претензій не було, але... скільки часу потрібно для вирішення таких питань, відповіді не надають, пишуть чекайте....Це дуже прикро

Достоинства:
    Засіб досить непоганий
    Недостатки:
    Клієнту магазин не дає відповіді коли вирішиться питання
  • Чиркова Ф***

Средство понравилось) Для придания вещам свежести - отлично! На темных вещах после стирки не оставляет белёсый налёт) Аромат легкий и приятный! Цена приятная! Спасибо!

Достоинства:
    Цена, аромат
  • Артём К***

Хорошо отстирывает обычные загрязнения. Запах не слишком насыщенный оставляет. Не слишком сильно пениться. Про сильные загрязнения ничего сказать не могу, опыта не было)

• Юлія П***

Нормальный гель для стирки. Аромат довольно приятный, лучше чем просто универсальный. Отстирывает ну на 4 или даже на 3, скорее больше просто освежает. До этого все время пользовались Персилом, разница существенная. Денег может немного сэкономила, но времени и сил точно больше уходит, без замачивания и застирывания руками более загрязнённых участков одежды не обходиться.

Достоинства:
    Бюджетный
    Недостатки:
    Плохо отстирывает
  • Іван
    Продавец: Rozetka

Гель чудовий. Пере добре. Запах як в кондиціонера. Але є одне но - це доставка Укрпоштою просто жах, прийшов на відділення з розбитим ковпаком, внаслідок чого вилилилось десь 300 міліметрів гелю. Якщо робите замовлення краще не обирайте доставку Укрпоштою.

• Катерина С***
    Продавец: Rozetka

Надеюсь что Вам поможет мой отзыв.

Мой первый гель для стирки. Гель не разрекламирован, делюсь своими впечатлениями: гель густой, имеет не очень большой расход,( я выливают треть колпачка); запах геля в бутылке и запах вещей после стирки отличается, в бутылке приглушённый химический запах, в воде запах раскрывается и вещи приятно пахнут после стирки. У меня сейчас нет стиралка, по этому я даю откинуть и стираю вещи руками, получается тоже очень хорошо. И ещё-если есть пятна, то лучше их застирать заранее, я застирываю жировые пятна моющим для посуды, а потом уже стираю гелем. Однозначно куплю ещё.

Достоинства:
    Густой, экономный, имеет приятный запах
    Недостатки:
    Не нашла