Топи продажів

Отзывы покупателей о Браслет мужской с индивидуальной гравировкой черный с надписью регулируемый 21 см силикон

Код :  403051902
Оценка пользователей 4.4/5
  • Дарина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: laserGravin

Отримала посилочку, все чудово, мені все сподобалося браслет просто вау дуже швидко прийшло замовлення, зразу на наступний день після відправки, з пакуванням також все чудово.

• Продавец  laserGravin

Дарина, дякуємо за відгук!
      Приємних покупок)

• Катерина Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: laserGravin

Все добре, прийшов браслет швидко, наступного дня після відправки. Продавець зв'язався відразу, як і гравіювання було готове дуже швидко, а також розмір браслета підійшов добре. .
    Приємно здивувало те, що продавець поклав браслет не просто в пакетик, а в подарункову маленьку коробочку. Дуже дякую за це.

Достоинства:
    Якість, швидкість, обслуговування.
    Недостатки:
    • Продавец  laserGravin

Катерина, дякуємо за відгук!
      Будемо чекати вас знову)

• Вячеслав Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: laserGravin

Всё як на фото. Співвідношення ціна якість.

• Ксенія В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: laserGravin
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Велика подяка за вашу роботу. Адмін відгукнувся одразу, вже наступного дня товар був у мене. Ви суперові

• Соответствие указанным размерам

Соответствует

Дякуємо за відгук!
      Приємних покупок)

• Марина Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: laserGravin

За оперативность 5 , за накладений платіж 5 (багато хто просить передоплату), зв'язалися швидко зразки гравіювання також швидко відправляли але я мабуть невезуча.... Ніхто не попередив мене що пластина буде чорного кольору а застібка світлого , так собі виглядає. А ще з внутрішньої сторони пластина недофарбована на фото видно. Хотіла замовити ще й сину але НІ.

Достоинства:
    Швидко працюють, молодці.
    Недостатки:
    Я вважаю неякісний товар.