Отзывы покупателей о Робот-пилосос Midea M7 pro
- Божко О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
По співвідношенню ціни і функцій тут без конкурентів, 5 зірок. Далі по порядку про всі плюси і мінуси. Пилососить майже ідеально, збирає весь пил та волосся що є. Але, якщо буде на підлозі прям багато розсипано якогось піску чи муки, доведеться пройтись двічі.
По навігації теж все непогано, бачить все що вище 10-12см, (низькі кросівки і котячі тарілки штовхає і не бачить) ніжки стільців інколи бачить лідаром і обминає, якщо не побачив то охайно торкає бампером і також обминає окуратно. Легко піднімається на поріг 2см, але й 3см з великими зусиллями через раз теж бере. Вважаю це чудовий результат.
Стосовно вологого прибирання, не сподобалось що немає режиму миття ялинкою, як показала практика, він дуже ефективний. Тут просто їздить туди й назад з заходом на половину попередньої полоси. Через це якість вологого прибирання на 3/5. Сподіваюсь в майбутньому внесуть режими вологого натирання підлоги. Також обов'язково потрібно мочити ганчірку перед прибиранням, бо інтенсивність подачі води така, що вона буде змащувати доволі довго. Вважаю що максимального режиму подачі води всерівно не вистачає. Миючий засіб в ємність з водою неможна, але тряпку саму я змачую в засобі для миття підлоги, від чого результат значно кращий вже на 4/5.
В мережі багато відгуків що інколи завоздушується система подачі води і вода подається не з усіх форсунок. Таке дійсно є, але вирішується просто продувкою шприцом з водою. Віброшвабра в цілому сподобалась хоча мені інколи здається що прижим недостатній чи хотілось би самі тряпки більш лахматі як на midea v12.
До покупки рекомендую, гідний конкурент dreame f9 pro
Після комплексного прибирання в квартирі відчувається чистота. Після цього робота-пилососа максимум що інколи залишається це витерти вологою серветкою засохлі плями на кухні, з якими не справилась віброшвабра)- Достоинства:
- Ціна, характеристики, ємність акумулятора, ніж для зняття волосся з щітки
- Недостатки:
- Малувато функцій прибирання в додатку, відсутність Укр озвучки, інколи доводиться продувати форсунки. Хотілось би ганчірки з більшим ворсом.
- Божко О***
Через кілька місяців використання довелось перенести зарядну станцію. Але, як виявилось пилосос сам цього не може зрозуміти і вручну немає функції перенесення зарядної станції на карті. Довелось знову робити нову карту квартири, але цього разу виникли нові проблеми. Він чомусь на відріз не хоче прибирати коридо до кінця. Хоча його бачить лідаром. В підсумку після будування карти просто обрізає коридор ніби він вдвічі менший ніж є.
- Божко О***
Пилосос сам роздуплився і всетаки домалював коридор на основну карту з третього проходу. Єдине що бісить це періодично не качається вода, доводиться продувати систему шприцом
- Бабенко Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Почну з недоліків. Інструкція користувача в комплекті тільки англійською мовою, але українська версія доступна для завантаження. "Озвучка" багатьма мовами, але українська відсутня, то доведеться вчити, як найменше, англійську, бо кацапську гидко чути навіть від пилососа. Тепер опис. Перше тестування пройшло на "відмінно". З вібро-щіткою для вологого прибирання взагалі "бомба". Керування через додаток (до речі українською) на телефоні дає можливість вибрати інтенсивність подачі рідини при прибиранні. Завдяки наявності двох щіток все сміття попадає в контейнер. Використовувала на лінолеумі. Як буде на коврі не знаю, бо нема ковра)))). Шуму набагато менше, ніж у звичайного пилососа. Додаток дає багато можливостей прибирання: будинок, кімната, окрема зона. Станцію знаходить швидко. Є датчик забруднення, відповідно втрачається мене часу. 3 кімнати=20 квадратів, з побудовою первинної карти, прибрав за 28 хвилин. На цю площу використав приблизно пів контейнера води з середньою подачею.
- Достоинства:
- Якісне прибирання без вашої участі
- Недостатки:
- Відсутність голосового супроводу українською
- Бабенко Г***
Додати відгук. Періодично "злітає" карта і зв'язок з телефоном. Доводиться перезавантажити підключення до додатка і потім знов будувати повну карту. Також іноді є проблема з навігатором, він може зависнути на якомусь одному місці, їздити пів години кругами і потім, думаючи, що все прибрав, повертається на док-станцію. І саме головне він дуууже погано бачить сходи, ледве не впав, тепер доводиться кімнату за сходами прибирати вручну.
Представник постачальникаДякуємо Вам за доповнення відгука! З будь-яких питань звертайтесь у підтримку для консультації за номером телефону 380 (67) 654 32 86.
- Самуха О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Покупка зроблена 18 грудня 2024, одразу запущена в роботу. Доставка швидка - на наступний день.
Вже можна сказати кілька моментів по експлуатації девайса.
Напевно, найкращий баланс якості, ціни і функціонала - з промокодом вийшло 6 999 грн.
Якість збірки, комплектація, лідар і потужний акумулятор - на висоті.
Тут, до речі велика потужність - 4000 Па, тому збирає пил на рівні топових конкурентів.
Сподобався колір (чорний матовий) і непогана підгонка всих деталей - молодці.
Досить ефективно відпрацьовує віброшвабра (ця додаткова до стокової насадка-полотер вже в комплекті") - реально класно миє підлогу.
Рекомендую намочити насадку перед першим використанням, потім контролювати рівень води в контейнері.
При першому "об'їзді" поки тер-мив, то відсканував всю сквартиру, зробив реально коректну карту, по якій потім і відпрацьовував.
Базу не втрачає, після прибирання повертається чітко в точку, звідки виїхав.
Після активного прибирання квартири 100м2 залишилось ще приблизно 50% заряду акума.
Тобто, навіть якщо деякі кімнати налаштувати на х2/х3 проходи (це виставляєте в додатку) - то все одно має вистачити все зробити за одне прибирання без дозарядки.
В середньому витрачає 1.5 хвилини на 1м2 прибирання.
Додаток наглядний, на iPhone налаштувався швидко, все просто і одразу підхопилось.
Функціоналу достатньо, карта загальна і кімнати налаштовуються - гуд. Графіки прибирання теж можна налаштувати - багато варіацій.
Без світла (так пише мануал і ми перевірили) - теж буде працювати, але з обмеженим функціоналом.
Можна одразу поділитись доступом із домашніми, щоб члени родини могли теж гратися)) і підтримувати чистоту.
Перешкоди до 2см проїжджає без проблем, як танчик.
В санвузли (високий поріг) прийшлось заносити в руках - прибрав добре, але створив окремі карти, які не додав до загальної карти квартири. Не критично, але є таке.
Аксесуари: небагато пропозицій від продавців, тому рекомендую вже знайти і запастись.- Достоинства:
- Ціна, якість збірки, функціонал, потужність, лідар, доступний додаток.
- Недостатки:
- Пару раз загубив правий вус - ще спостерігаю за цим.
В додатку немає детального відображення % залишку акумулятора, немає індикаторів рівня води і рівня заповнення контейнера з пилом. А це було б гуд.
Представник постачальникаДякуємо Вам за детальний відгук, користуйтесь із задоволенням!
- Сергій С***
Давно наблюдаю за этой моделью, на днях тоже приобрел
пока всем доволен
насчет расходников могу поправить, модель уже не свежая, поэтому расходники с одной стороны - есть, а с другой - могут не быть в наличии, продавцы привозят по мере необходимости.
в основном на рынке есть 2 комплекта расходников (по отдельности части встречаются реже) - это 2 боковых щетки + 1 центральная (она же V-образная, хотя и не рекламируется как таковая) + один из вариантов тряпки для мытья, либо одна на обычную мойку, либо 2 половинки на вибро
стоили последнее время порядка 18 евро (750 грн)
- Денис К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Этот пылесос как наш президент. Потужный
- Достоинства:
- хорошая влажная уборка
- Марина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Користуюсь вже пів року. Задоволена прибиранням.
Миє та прибирає чудово.
Отримав кличку Дружбан.
Реально допомагає коли потрібно прибирати. В мене кіт і собака,прибирає кожен день.- Достоинства:
- Чудова річ.
- Недостатки:
- Мова кацапська. Української немає.
- Віталій
В додатку є українська, а сам пилосос українською не говорить, але є англійська. Тому можна налаштувати, щоб додаток був українською, а говорив англійською
- Микола К***
Якщо і кіт і собака прибирають - для чого Вам ще й пилосос? ;-)
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за Ваш відгук!
- Яна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Добралася я до коментаря. Коротше, жінки, дівчата і усі хто любить чистоту в домі-купуйте це чудо техніки. Він у нас 4 дні. А вже прибрали батькам будинок увесь в килимах і нам квартиру вже багато разів. У нас лінолеум, килимів немає, бо не люблю пилозбірники. Речей на підлозі мінімум. Я йду на роботу, підіймаю деякі речі, щоб йому зовсім не заважати і сидячи на роботі запускаю свого Жужика. Я приходжу до дому, а у мене помита підлога і на душі спокійно. Обирала між Ровента за 11 к і цим, то по характеристикам мій нічим не гірше, а ціна на багато нижча. Брали у розстрочку, 800 грн в місяць я навіть на свою зарплату залізничника потягну. Всю квартиру в 30 м.кВ прибрав за 32 хвилини (фото прикріплю). Ванну і балкон я окремо прибирала. Є застосунок, зрозуміти його легко. Так що, чоловіки даруйте жінкам це чудо.
Тепер буду брати його до батьків)
А ще він дуже гарний!- Достоинства:
- Переваги с тому, що я тепер спокійна жінка і у мене сіпається око від кількості коиячої шерсті.
- Недостатки:
- Їх немає.
- Яна С***
Ой, переваги, що у мене НЕ сіпається око від котячої шерсті)
- КирилоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
#фотовідгук
Придбав як пару днів, дуже задоволенний.
У самій програмі є невеликі недоліки з приводу нашої рідної мови , ну це не впливає на роботу самого пристрою.
Дуже подобається те що можна задавати прибирання за розкладом (виставив щоб кожного дня прибирав прихожу від бруду з під взуття коли мене вже немає дома).- Достоинства:
- Гарне прибирання. Добре долає перепад висоти. Гарна комплектація.
- Недостатки:
- Якщо предмет маленької ваги він буде його штовхати або переїжджати
- Ольга Т***Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
пересмотрев все отзывы, уже было грустно что не найду своего избранного ))) но вспомнила что у меня есть прекрасная посудомойка от этой фирмы которая служит верой и правдой без малейшего нарекания (особенно радует то что качество сборки у нее на высоте), поняла что нужно посмотреть и на роботы этой фирмы. Было рискованно, не было отзывов на розетке, но есть гугл ))) и там я узнала какой он прекрасный за эти деньги. Действительно, его функционал, как по мне, не хуже топовых:
+ редактирование карты помещения в реальном времени пока робот моет пол, можно быстро поставить стену, если забыл что на полу важная вещь,
+ вибрационная площадка для мытья пола, она Реально трет как профи, даже я так не мою, швабру можно выкинуть,
+ регулировка мощности всасывания и подачи воды в процессе уборки
+ умная подача воды (не механическая) действительно работает, никаких луж и подтеков,
+ не таранит вещи/мебель/стены (только два раза и то не сильно), он очень аккуратно подъезжает к препятствиям
- а вот в проводах немного запутался но очень старался аккуратно выехать (провода лучше убирать)
+ очень хорошо паркуется на станцию, хоть и писали что нужно закреплять дополнительно
+ тряпки перекреплены прям на мертво, это хорошо она вряд ли отвалится во время уборки (тряпки с платформы снимает муж, он сильнее)
+ легкая чистка контейнеров, мне понравилось
+ если не ошибаюсь (еще не разобралась) его можно использовать в трех домах (в гости к маме возить можно)
+ у меня приложение нормально заручилось и обновилось (можно добавить несколько пользователей к роботу)
+ он постоянно редактирует карту пока убирает ( если передвинуть стул он ДОубирает то место где был стул)
+ с животными и людьми нет ДТП, обходит хорошо
+ есть тихий режим для уборки в ночное время (мощность меньше и он молчит, не оглашает своих действий)
...у меня только один вопрос к себе, почему у меня не было его раньше ))
+ вроде не плохо справляется даже без света- Достоинства:
- Моя прелесть, умный и много функций.
- Недостатки:
- иногда (пару раз) ударился об шкаф но не сильно, возможно потому что он зеркальный
- Олег В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Очень хороший пилесос!
- Достоинства:
- Мощный!
- Недостатки:
- Боится чёрных полос на ковре! Вопрос решил заклеив датчики малярным скотчем!))
- Ирина П***
Вот это я понимаю - смекалка! А то все привыкли жаловаться и даже не хотят минутку подумать.
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Дуже багато бачив негативних відгуків про те що погано працює подача води, також про те що не оновлюється через додаток.
Отримав, розпакував, під'єднав до мережі, оновив, залив у ємність воду, і відправив на ознайомлення з квартирою. Все інтуїтивно зрозуміло.
Після цього підкорегував зони прибирання..... і все.
У нас два кота, жодної шерстини на підлозі не залишається.
Дружина взагалі щаслива.- Достоинства:
- Ціна та якість
- Недостатки:
- Поки не побачив
- Тарас К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Гарний робот порохотяг, заряду хватає на прибирання два рази 65 кв.м. Дві щітки є величезна перевага, бо він не крутиться як роблять з одною якщо кут чи стіна з іншого боку. І вони замітають пил в середину всмоктувача. Контейнеру для мусору вистачає на одне прибирання (менше мусору краще всмоктує). Води у звичайному лотку вистачає на два прибирання, з вібраційними насадками на одне, бо об'єм води менший через те що в лотку стоїть моторчик.
З програмою проблем не було, відсканував приміщення і працює, один раз був глюк крутився в одному квадраті, але протерли датчики перевантажили і працював добре. Більше глюків не було.
Враховуйте те що малі коври він може совати якщо вони легенькі та не мають силіконового дна. Но це не його проблема, а проблема наша і нашого коврика.
Якщо на підлозі є висохла пляма то він її не встигне витерти, шваброю також треба потерти декілька раз, тому не надійтеся що він такі речі відмиє.
В загальному я розумію для чого він призначений і він свої функції виконує.
З звичайною насадкою він працює тихіше, вібраційна само собою додає шуму но не критично. Штори та такого типу висячі речі не штовхає, тому треба їх підняти якщо вони не вищі за його сенсори.
Він гарно робить вологе прибирання і пилососить пил шерсть волосся, за три місяці волосся на щітки та колеса не набивалося. Доглядати за ним легко, легко чиститься та обслуговується. Я повністю задоволений ним, і шкода що декому попадає бракований товар.- Достоинства:
- Дві щітки гарно замітають весь мусор з кутів
- Владислава В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Найкращий робот пилосос.
Всім раджу обирати його навіть не порівнюючи з іншими.
Купила в нову квартиру, покриття у мене більшість глянцева плитка і в спальні ламінат.
Як пилосос дуже гарно все прибирає. Є різні режими інтенсивності. Але вологе прибирання мене вразило. Особливо вібраційна насадка яка натирає підлогу до блиску. Додала миючого засобу у воду і плитка завжди чиста.
Дуже круті функції, прибирання окремих зон, інтенсивність прибирання, чітко промальовує карту квартири. Та бачить перешкоди. Можна редагувати і ставити віртуальні стіни.
На коврику в ванній включає сам інтенсивний режим.
Я дуже задоволена покупкою.
Сама сумнівалась чи купувати такий гаджет, але зараз всім раджу.
Особливо якщо біла плитка і є кішка яка постійно залишає шерсть.
Ніколи не пишу відгуки але такого помічника хочеться побажати всім))- Достоинства:
- Інтенсивність прибирання, миття підлоги, гарні функції
- Недостатки:
- Немає взагалі
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Перші дні використання випали на важкий графік відключення електроенергії, і робот постійно не міг зʼєднатися з телефоном, ніби не бачив його. Знайомі, які вже ним рік користуються, порадили видалити додаток, встановити знову і виконати все по новій, і вуаля! Все запрацювало. Поки що я не можу зрозуміти, як раніше обходилася без нього. Дві бокові щітки, якими він достатньо добре все вимиває вздовж плінтусів і меблів, два лотка для миття (обидва використовуємо, той що вібрує- для більш якісного миття, звичайний- для легкого), додатковий фільтр, можливість легко дістати щітку і є ножичок для зрізання намотаного волосся. Застрибує на килим і пороги, але дуже високі пороги ( а у нас такі є) не може перестрибнути. Це не страшно, бо в ванній і туалеті все одно майже нічого прибирати. Зате всі інші поли вимиті і достатньо чисті. Раджу не переміщати сильно базу, бо він може втратити з нею звʼязок ( але це радять в усіх пилососах, базу краще одразу поставити в постійне місце). Не розумію тих, хто пише, що цей девайс не замінить повноцінного пилососу)) за 2 тижні жодного разу звичайний пилосос не діставали, все прибирає наш новий помічник. В нас є кішка, дівчата з довгим волоссям. Робот пилосос справляється. На квартиру площею 45 кВ, він і на 50 відсотків не втрачає заряд. Звісно всю площу він не прибирає, але все одно. Всі відкриті поверхні прибрані. Дякую виробнику і розетці за сервіс!
- Достоинства:
- Дві бокові щітки, можливість змінити потужність всмоктування і подачі води, вибір зони прибирання, заплановане прибирання будь якої зони, віртуальні стіни і ще багато чого
- Олег М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Це напевне найкраще моє придбання. Відгук після майже року роботи. Це ідеальний робот пилосос. За весь час жодного негативного моменту. Батарея супер, вистачає на дві великі кімнати, коридор та кухню. Сміття збирає не гірше від стаціонарного пилососу. Єдине, якщо його багато, потрібно частіше очищувати контейнер, або стане гірше втягувати. Сканує прекрасно, в стіни практично не вдаряється. Ідеальний варіант для квартири. Хто вашається чи вибирає робота в такому ціновому діапазоні - кращого не знайдете.
- Достоинства:
- Все
- Юлія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Поки все добре. Все працює. Зі звичайною насадкою дуже легесеньке вологе прибирання, з вібраційною миє та зволожує дуже добре, я в резервуар з водичкою додаю ще й засіб для миття підлоги. Пилососить взагалі супер! При першому використанні ніяких проблем не виникло. До інтернету під'єднався одразу, в застосуноку зареєструвалась також без особливих складнощів. Єдине що, почав додаток трохи підвисати... працює... але неодразу виходить вимкнути або ввімкнути потужність всмоктування або подачу води, на карті квартири спочатку всі зони розділились і пронумеровались ( для окремого прибирання будь - якої кімнати ) а потім всі пропали залишилась лише одна, і не можу знайти як їх знову пронумеровати. Можливо я ще не до кінця розібралась з цим застосунком?)?) Біля зарядної станції прибирає добре, на неї не заїзджає. Виставляла віртуальну стіну все ок. Контейнер для сміття великий, чиститься все дуде швидко і легко. Води при максимальній подачі вистачає на всю квартиру ( 50м 2 ) ще й залишається. Єдине не має у мене палаців, як на них не знаю. Якщо будуть суттєві недоліки з часом, то доповню відгук.
- Достоинства:
- Дуже потужний, гарно миє підлогу, не гучний.
- Недостатки:
- Підзависає застосунок.
Представник постачальникаДякуємо Вам за відгук, користуйтесь із задоволенням! С приводу застосунку - ми передаємо інформацію розробникам ПЗ для його вдосконалення. Можливо, для вирішення деяких багів знадобиться перевстановлення застосунку, можете спробувати.
- ВіталійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Використовую тільки сухе прибирання. Настроїв графік роботи 3 рази на тиждень. Тепер він сам прибирає. Я тільки чищу контейнер. Кожен раз повний контейнер котячої шерсті (від однієї кішки). За 2 місяця використання 1 раз завис. Для розумних пристроїв це нормально. Задоволений його роботою повністю.
- Достоинства:
- Є графік самостійного прибирання. Контейнер швидко чиститься. Зарядки залишається 70% після прибирання 50 (70 з меблями) квадратних метрів (сухе прибирання). На стандартному режимі звук не заважає.
- Недостатки:
- Потрібно прибрати всі провода з підлоги, інакше намотає і зупинеться. Висота меблів повинна бути достатня, щоб не вдарився лідаром при заїзді під диван, полки.
- Подпругин Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Це наш перший пилосос та покупкою дуже задоволені. Несподівано розумний та нахабний. Застряг лідаром під біговою доріжкою, але гідно вийшов із становища і виїхав сам. Э дуже серйозний недолік - немає навичок самооборони. Його дуже сильно ображає кішка ... Доводиться стежити і карати кішку. Розробники, навчіть пилосос, прийомам рукопашного бою, і буде – вогонь!
- Достоинства:
- Добре прибирає. Догодив дружині.
- Недостатки:
- Немає вбудованого електрошоку. Ображають коти.
- ВикторияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Пилосос супер! Був вже досвід використання 4 роки ILIFE, тому є з чим порівняти. Налаштування через телефон зайняло хвилин 30, дуже швидкий. Квартиру 80 метрів прибирає хвилин за 30-40. Подача води при митті підлоги регулюється через додаток і може бути трьох рівнів. Мені подобається максимальна подача води, і тоді робот дійсно миє з вібронасадкою. Додаток можна встановити українською, але голосові повідомлення нажаль ні: або російською або англійською (. Інструкція паперова тільки на англійській, але встановивши додаток на українській можна розібратись і так, проблем не виникло .
- Достоинства:
- Функціональний, потужний і просто гарний)
- Недостатки:
- Немає поки,
- Максим Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Для сухой и влажной уборки очень очень.
Маму и жену не заменит- Достоинства:
- Классно холостяку
- Недостатки:
- Жена или мать даст люлей ))
- НАТАЛІЯ Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Дуже сподобався мій новий помічник!
Доступна ціна, гарний дизайн, досить потужний, легкий в управлінні і просто незамінна річ, якщо у вас є домашні тваринки!- Достоинства:
- Ціна, якість
- Марта К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Не можу нарадуватися за такі гроші просто супер чудовий пилосос а рекомендую
- Достоинства:
- Гарна ціна
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Все супер! Задоволена!
- Артем У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Перший робот-порохотяг, тому немає з чим порівняти, але прибирає відмінно, миє підлогу теж гарно. Тому така оцінка
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не може заїхати в кут і вузькі місця)))
- Смирнов В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Це мій перший робот, порівнювати ні з чим. В цілому задоволений. Вже тиждень користуюсь кожного дня. Політ нормальний. Прийшлося трохи розібратися як користуватися правильно додатком. Вібронасадка краще миє підлогу ніж звичайна. Усі можливості ще не використовував, як то управління голосом... В цілому свої функції виконує. Брав по відгукам та за співвідношенням ціна-якість. Багато хто пише, що малий вибір де можна купити видаткові матеріали та запчастини. Подивився, купити можна все і за гарною ціною. Нема ніяких проблем. Пилосос раджу.
- Достоинства:
- Зручний
- Недостатки:
- Все ж таки ці гаджети більш привабливі для просторого великого приміщення. Але то таке...
- Максим Я***
Добрий день. Підкажіть, де можна придбати додаткові запасні частини та аксесуари?
Представник постачальникаДоброго дня! Зверніться, будь-ласка, за номером 380 (67) 654 32 86 (viber, telegram).
- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Получил товар на днях (зауаз делал на выходные, продавец обработал быстро, отправил быстро, получил где-то в течении 2-3 суток с момента заказа). Собственно по товару - мой первый робот-пылесос, долго выбирал, склонялся к чуть более дорогим моделям, но отзывы, цена и бесплатная доставка склонили к этой модели. Не пожалел. Пока что использовал только сухую уборку, робот собрал за 1 проход столько, сколько не собирал обычный пылесос.
Есть нюансы, например - у меня затянуло в одном из помещений зубную и ушную палочки, видимо упавшие когда-то и забытые, что привело к остановке робота с выдачей ошибки. Решается чисткой основной щетки.
Влажную уборку пока не использовал, но полагаю справится полностью (по крайней мере, судя по обзорам, с виброщеткой).
Касательно програмного обеспечения еще не до конца разобрался, но есть моменты:
Инструкция есть на английском и украинском языке.
Голосовое оповещение робота - на английском и русском.
Сканер комнат поддерживает многоэтажность и возможность чистки разных комнат выборочно после первого полного сканирования, либо можно каждую комнату отдельно просканировать со сменой базы, либо можно сканировать области по несколько комнат, но лично мне это пока не понравилось. Возможность разделения комнат на несколько - только в одной плоскости (проблемно, если надо задать горизонталь и вертикаль для конкретики работы), с другой стороны, разные области можно объединить.
Расходники докупаются, но т.к. модель уже морально стареет, через некоторое время могут пропасть...- Достоинства:
- Текущая акционная цена, мощность, функциональность, ПО, положительность отзывов в подавляющем большинстве случаев, комплектация, пока что - возможность докупить расходники (могут пропасть со временем)
- Недостатки:
- Пока не обнаружено, разве что диаметр, не во всех квартирах пролезет во все щели, но то - такое, скорее пожелание, чем претензия, меньше диаметр - больше мест обработает, при той же высоте...
- Максим Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Супер, купив для тещі вона задоволена)
- Достоинства:
- Все з ним як треба
- Недостатки:
- ще не виявив
- Елена Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Я в восторге от этого робота-пылесоса:) Не могу на него нарадоваться:) Быстро подключила к телефону. Можно выбрать язык, зону уборки, обозначить запретные зоны и ещё много разного. Перед этим был Rowenta, крайне им не довольна: сложно подключить к телефону, не мог найти свою подзарядку, крутился на одном месте, бился о стену, шкафы, заряда хватало на 15 минут. А в Медиа, у меня квартира 100 квадратов и расходуется лишь на 1 отделение, после уборки всей квартиры. Покупкой я довольна!
- Достоинства:
- Всё супер
- Недостатки:
- Отсутствуют напрочь
- Ілля П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Отличный робот-пылесос, справляется с функциями на ура!
Не хуже именитых Самсунгов и Rowenta.- Достоинства:
- Цена, качество уборки, время работы.
- Недостатки:
- Пока не увидел
- Наташа И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Радости нет предела, теперь мне нужно гораздо меньше времени на уборку, робот отличный, моет и пылесосит прекрасно!
- Достоинства:
- Автоматически очищает щетки, производитель обещает убрать аллергены, клещей, несколько вариантов уборки, автоматическая регулировка подачи воды и вообще все функции по описанию
- Недостатки:
- Их совсем нет
- Миколайович Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Кльова штука, як ми без неї жили? Кожень день коли нікого нема, завівся пошуршав і став на базу, година часу і всьо. Для повсякденної підтримки чистоти тещо треба
- Катерина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Дуже крутий девайс!
Зробила собі подарунок на День Народження, вже більше місяця користуюсь ним і дуже задоволена, якщо щось трапляється типу жує штору-то це винні ми (людина) самі бо недогледіли, тому краще все зайве, що може нашкодити прибирати самостійно, а вже після вмикати прибирання.
Проходимість - супер, різного типу покриття ковролін, дорожки, пушистий коврик лізе на нього не боїться - цілеустрімлений робот.
До меблів та плинтусів близенько підходить та якісно прибирає.
Віброщітка якісно полірує поли навіть звичайний дерев'яний, можна керувати потоком води. Ніжно рожеві поли бережно- якісно прибирає.
Різний функціонал в додатку.
Коли вимикали електропостачання на 9 годин в день, робот не загубив карту дому та самостійно виконав планове прибирання по пам'яті, на якийсь час вистачило заряду, нічого не сбилося, коли увімкнувся вай фай самостійно підключився до нього.
Інколи бувають сбої у додатку типу не бачить всього будинку або не може квійти в іншу кімнату малює перешкоду але між кімнатами не має порогів, тоді вмикаю самостійне керування та допомагаю йому виїхати самоуправлінням, тоді він промальовує карту заново.
Якщо немає інтернет підключення можна запустити його в певній кімнаті через кнопку, він всеодно якісно і обережно виконає свою справу, або роздати інтернет з другого телефону, а з іншого керувати.
Гаджетом задоволена, економить час, допомагає, швидко прибирає, його обслуговування не займає багато часу.- Достоинства:
- Швидкий, обережний, гарно миє та вбирає пил, розумничок
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Очень понравился!
Убирает отлично, подъезжает почти в притык к стенам и мебели, мусора не оставляет
Совет для тех кто пишет, что не подает воду (была такая проблема):
1) подача воды включается через приложение
2) при первой заправке водой контейнера нужно чтобы при нажатии на клапан (черненький пыптик) пошла вода - я нажал на клапан и подул ртом в отверстие куда заливается вода
3) шприцом 2 мл или любым другим нужно в отверстие на пылесосе, куда вставляется клапан, залить воды чтобы она вышла наружу со специальных отверстий на пылесосе и все будет работать- Достоинства:
- Функционал, внешний вид, со своей работой справляется
- Владимир К***Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Чудовий девайс для прибирання. Достатньо тихий як для робота. На якість прибирання взагалі немає дорікань, вібро моп - дуже прикольна штука. В додатку можна налаштувати рівні потужності як всмоктування так і для подачі води при вологому прибиранні. Чорний матовий колір достатньо круто і дорого виглядає. Додаток на українській мові однозначно плюс.
- Достоинства:
- Якість прибирання, зручний додаток на українській мові, зовнішній вигляд, тихий.
- Андрій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Перший досвід хороший! Враховуючи наявність домашніх тварин, дуже зручно!
- Достоинства:
- Можливість настроїти режими прибирання в окремих кімнатах та кількості циклів в кімнаті.
- Недостатки:
- М'які коврики у ванній - загинає.
Кривий переклад на українську.
Дзеркало розпізнає як портал в неіснуючу кімнату.
Бокові щітки надто швидкі - відкидає сміття
- Сергей Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Термін користування приблизно 4,5 тижня. До цієї моделі були інші роботи (цей придбав, тому попередній вийшов з ладу після 4 років використання)
Переваги:
Якість при прибиранні супер - (ПІСЛЯ прибирання звичайним пристроєм, знаходить КУПУ сміття)
Ємність акумулятора реально вистачає на прибирання від 60 до 120 квадратів
Чудовий варіант вологого прибирання (таке враження що сам помив шваброю)
Чудова орієнтація пристроя для повернення на базу для заряджання
Зручна система очищення контейнера
Недоліки:
Періодично "злітає" мапа прибирання
Не дуже точно позиціонує себе в "заборонених" зонах
І найважливіше: висота порошків між кімнатами (якщо є). З модулем вологого прибирання розраховуйте максимум на 1,5 см (інакше може зачепитися і припинити прибирання)- Божко О***
У мене з цим модулем 3см поріг переїжджає)
- Денис Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Помічник на кожен день,гарно виконує свою роботу,але постійно відпадає чому одна щітка при прибиранні
Представник постачальникаДоброго дня! Зверніться, будь-ласка, для консультації за номером 380 (67) 654 32 86 (viber, telegram).