- Сергій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 44
Миє чудово
- Юлия К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 85
Мабуть найкращі таблетки. Добре вимикають посуд, не має притомного хімозного запаху. Відмиває навіть стійкий бруд та жир
- Недостатки:
Представник брендуЮлiя, дякуємо за вибір та за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Ярослав І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 85
Миє чудово
- Достоинства:
- Чистий посуд
- Недостатки:
Представник брендуЯросла, дякуємо за вибір та за відгук! Раді, що Вам все сподобалося!
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 24
Хороші
Представник постачальникаЮлія, дякуємо за вибір! Раді, що вам все сподобалося!
- Ангеліна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 44
Зарекомендували себе чудово!
Представник постачальникаАнгеліна, дякуємо за довіру! Раді, що Вам все сподобалося! Користуйтеся із задоволенням!
- В'ячеслав І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 85
Вказана акція з подарунком не працює. Прийшли тільки таблетки
Представник постачальникаВ'ячеслав, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Наталия М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 85
Таблетки чудові, повністю задоволена. Але акційну сіль не отримала із-за поганої організації - додаю в кошик, а вона не в подарунок йде а за окрему вартість. Прикро.
Представник постачальникаНаталiя, дякуємо за вибір! Користуйтеся із задоволенням!
- Олег Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 44
Якість добра
Представник постачальникаОлег, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Ангеліна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 85
зручно брати одразу великий обʼєм, відмиває класно
- Достоинства:
- якісно
- Недостатки:
Представник постачальникаАнгеліна, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 44
Гарно миють, не залишають розводів, приємний аромат.
- Достоинства:
- Збалансованість
- Недостатки:
- Якщо без акції, то краще фейрі взяти
Представник постачальникаОлександр, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Євген Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 24
The Best
Представник постачальникаЄвген, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Вероніка С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 85
Зі своєю функцією справляється, доступна ціна, вистачає надовго.
- Недостатки:
Представник постачальникаВероніка, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Вита Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 44
Найкращі для своєї ціни.Все видмивають не залишаючи розводів і нальоту.Рекомендую.
- Достоинства:
- Ціна,якість.
- Недостатки:
- Не знайшла.
Представник постачальникаВiта, дякуємо за довіру! Раді, що Вам все сподобалося! Користуйтеся із задоволенням!
- Дмитро М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 85
нормально працює
Представник постачальникаДмитро, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 85
Беру вже вдруге, чудовий засіб за гарною ціною. Двох пачок по 85 штук вистачило на рік і 3 місяці мию ~через день, повністю завантажую посудомийку. Відмиває гарно, не лишається розводів і запаху засобу. Якщо прям горіле є на формі, то може не відмити, але це і не заявлено виробником. Дуже задоволена
- Достоинства:
- Якість, ефективність, ціна
- Недостатки:
- Не завжди може відмити горіле
Представник постачальникаОльга, дякуємо за Ваш відгук та оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Володимир С***
Якщо у Вас посудомийна 45см, можна капсулу ділити навпіл (на якість не впливає), вистачить на в два рази довше!
- Юлія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 44
Хороші капсули, завжди беру їх
Представник постачальникаЮлія, дякуємо за вибір! Користуйтеся із задоволенням!
- Юрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 85
Два дні не можу забрати замовлення, відділення закрите, хоча по графіку повинно працювать.
- Олеся Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 44
Беру постійно. Скажу зразу таблетки краще ніж капсули.
- Достоинства:
- якість
- Недостатки:
- нема
Представник постачальникаОлеся, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Андрій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 170
Посуд з ними миється норм.
- Достоинства:
- Посуд з ними миється норм.
- Недостатки:
- Поки не виявили
Представник постачальникаАндрій, дякуємо за вибір! Раді, що вам все сподобалося!
- Юлія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 85
Хороші таблетки , взяла по акції , супер!
- Достоинства:
Представник постачальникаЮлія, дякуємо за вибір! Раді, що вам все сподобалося!
- Наталія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 44
Все ок
Завжди беру
Підходять
Представник постачальникаНаталія, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Лариса Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 44
Гарно відмивають посуд
- Достоинства:
- Гарна ціна
Представник постачальникаЛариса, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Світлана З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 85
Купую не вперше, миють добре
Представник постачальникаСвітлана, дякуємо за вибір та за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Ірина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 85
Дуже сподобалисб.Миють ввдмінно
- Достоинства:
- Ціна.Брала по акції.
Представник постачальникаІрина, дякуємо за довіру! Раді, що Вам все сподобалося! Користуйтеся із задоволенням!
- Денис С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 85
Ціна - якість
Представник постачальникаДенис, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Инна Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 85
Миють добре
Представник постачальникаІнна, дякуємо за вибір та за відгук! Раді, що Вам все сподобалося!
- Наталія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 44
Ціна супер, як завжди. Бери їх постійно
- Достоинства:
- Гарна ціна і якість
- Недостатки:
Представник постачальникаНаталія, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Віктор С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 44
Непогані
Представник постачальникаВіктор, дякуємо за Ваш відгук та оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Олексій Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 44
Это была подделка. Посуда грязная. После покупки других таблеток все нормально
Представник постачальникаОлексій, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Запевняємо Вас, що даний товар оригінальний.
- Алексей А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 44
Не кращий, не гірший.
Представник постачальникаОлексій, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Валентин І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 85
Что сомат , что финиш , доволен
- Достоинства:
- Хорошие таблетки
- Недостатки:
Представник постачальникаВалентин, дякуємо за Ваш відгук та оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Світлана М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 85
Незамінні!
- Достоинства:
- Якість на роки !
- Недостатки:
- ———
Представник постачальникаСвітлана, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Наталія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 44
Супер! Гарно миють посуд.
Представник постачальникаНаталія, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Светлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 44
Неплохо. Но иногда остается грязь на посуде
Представник постачальникаСвiтлана, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Дмитро П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 44
Супер таблетки, запах не такий стійкий та їдкий як у капсул фініш. Відмивають все. Вийшли по 4,45 за штуку, брав 132 шт, вже закінчуються (
- Достоинства:
- Відмивають все, запаху не лишають, дешеві
- Володимир С***
В мене посудомийна 45см, ділю навпіл таблетку (на якість не впливає) вистачає на х2 більше :)
- Олег Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 170
Много перепробовали таблеток для посудомоечной машины Бош. Пока остановили свой выбор на Somat 3 в 1.
Советую попробовать.- Достоинства:
- Хорошо отмывает.
- Недостатки:
- Не нашел
Представник постачальникаОлег, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!