- Карина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: ABC-SHOP
все хорошо
- Достоинства:
- Супер
- Саша П***Отзыв от покупателя. Продавец: ABC-SHOP
Приехал и парень быстро передал товар
- Достоинства:
- Супер
- Альона В***Отзыв от покупателя. Продавец: ABC-SHOP
Дуже тонкі провода . ПереГнувся трішки сильніше і все не працює.
РОЗЧАРОВАНА - ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: ABC-SHOP
не працює! а також відсутній пульт!
- Недостатки:
- не працює! пульта немає!
- Оля З***Отзыв от покупателя. Продавец: ABC-SHOP
Мені пощастило, до гірлянди не маю зауважень
- Достоинства:
- Все працює
- Оноприенко А***Отзыв от покупателя. Продавец: ABC-SHOP
Пульт не работает. Полная лажа..
Переплата за неработающий пульт как минимум 150 грн. - Тетяна В***Отзыв от покупателя. Продавец: ABC-SHOP
Загалом непогано, але зовсім не те, що очікували. 9 тоненьких коротеньких мідних ниточок з діодами. У нас довжина до підвіконня. Після розкручування вони ще "кучеряться" і підстрибують до стелі
- Достоинства:
- Створюють святковий настрій
- Недостатки:
- Не співпадає з рекламним фото. Тоненькі, короткі. Навряд "доживуть" до кінця сезону
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: ABC-SHOP
Красива! Тільки перший раз розплести ці коси - тренування терпіння. В пульті батарейка була!
- Надія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: ABC-SHOP
Все одразу розплутала, довжина не до підлоги, фото ввечері (це я для виробника пишу-радили розплутати).
- Недостатки:
- Не співпадає з рекламним фото
- Інна П***Отзыв от покупателя. Продавец: ABC-SHOP
Гірлянда просто жах все тонюсеньке,не якісна...пропрацювала 2 хвилини і все,
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не працює, та дуже не якісна
- Надія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: ABC-SHOP
Купила. Виглядає зовсім не так, як в рекламі. Фото додаю (зроблене в хмарний день)
- Продавец ABC-SHOP
Доброго дня! Вам треба іх розпутати, щоб до підлоги доставало
- Катерина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: ABC-SHOP
Вогники дуже гарно світять. Але, звичайно, в реальності вони виглядають не так, як на рекламному фото. В два рази коротші і не такі насичені на таку довжину. Якщо у вас маленькі, короткі і низькі вікна, то може бути норм. Але так, гарно прикрасять вам кімнату.
- Достоинства:
- Яскраві
- Недостатки:
- Коротка. Відмінність з рекламним фото.
- Сергій Н***Отзыв от покупателя. Продавец: ABC-SHOP
Не рекомендую продавця! Прийшла гирлянда без пульта, моя вина теж є, що не провірив, але сам факт!
- Алла Г***Отзыв от покупателя. Продавец: ABC-SHOP
Чудова гірлянда
- Достоинства:
- Гарно освітлює всю кімнату
- Віталій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: ABC-SHOP
Супер, якісно зроблено, від батарейок не працює, працює від usb та будь-якого блока живлення
- КсенияОтзыв от покупателя. Продавец: ABC-SHOP
Хорошая гирлянда, длинная, красиво смотрится) есть много режимов, пульт, работает от USB, пока экономим powerbank, включаем через блочок-розетку). Хорошо смотала, легко было устанавливать, удобно вешать на кручки для портьер на карнизе)
- Достоинства:
- Качество, много режимов, пульт
- Валентин Т***Отзыв от покупателя. Продавец: ABC-SHOP
Нормальна гірлянда, дуже підходить до інтер'єру!!!
- Достоинства:
- Пульт управління
- Вика Г***Отзыв от покупателя. Продавец: ABC-SHOP
Виглядає дуже ефектно. Має багато режимів , що переключаються за допомогою пульту. Вона має тоненькі проводочки і яскраві лампи, світло комфортне і при бажанні регулюється.
- Достоинства:
- Працює від USB
- Недостатки:
- Дуже тоненькі проводочки. Поки вішали порвали. Але легко поладнали,та треба бути обережним.
- Светлана Н***Отзыв от покупателя. Продавец: ABC-SHOP
Якщо думаєте купувати чи ні, то купляйте поки вони в наявності!!!!! Дуже приємне світло. Класне управління з пульта.
Достатньо довга, щоб повністю прикрасити вікно чи стіну (як зробили ми).
Це наш улюблений магазин і ви це ще раз підтвердили - Евгений Б***Отзыв от покупателя. Продавец: ABC-SHOP
Заказал вчера гирлянду самовывозом. Через пару часов уже подъехал к продавцу в Киеве и забрали.
Взял павербанк с собой, чтоб проверить на месте. Гирлянда работает- все супер. Приятно удивила наличие батарейки в пульте ДУ. Чтоб сразу проклацать проверить все режимы. Все отлично работает
Спасибо за оперативность, рекомендую!!- Достоинства:
- Батарейка в пульте ДУ присутствует, оперативный продавец
- Недостатки:
- Пока не обнаружено
- Валерия М***Отзыв от покупателя. Продавец: ABC-SHOP
Ці гірлянди надзвичайні. Дуже гарно прикрашають квартиру. Гарно виглядають як на шторах, так і на стіні...все діло смаку.
Світять яскраво, прикольно, що переключаються пультом, працюють від юсб.
Рекомендація - Вероника В***Отзыв от покупателя. Продавец: ABC-SHOP
Чудова гирлянда, яка надаєте затишку оселі. Дуже приємний колір та багато багато вогників. Дякую продавцю!
- Ярослава П***Отзыв от покупателя. Продавец: ABC-SHOP
Щиро раджу до покупки! Чудова герлянда, якісна! Довжини достатньо, щоб прикрасити штори. Я дууууже задоволена покупкою!
- Артём Б***Продавец: ABC-SHOP
очень слабо светит на максимальной яркости и сама по себе короткая - не до пола, поэтому просто не забрал ее, к сравнению кину фото из комментариев и свое при осмотре товара
- Достоинства:
- подключение через usb
- Недостатки:
- короткая, слабая яркость
- Продавец ABC-SHOP
Добрый день! Гирлянды скручены вдвое, их над распутать для того чтобы доставала до пола