- Александр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
Галина кружка, Чудова якість
- Катерина Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
Кружка - непроливайка гарна ,материал пластику дуже плотний ,все добре, але щоб викрити їх треба дуже багато зусиль ,дуже туго відкрієиваетьчя кришка .
- Достоинства:
- Не пловаеться нічого
- Недостатки:
- Нереально відкрити . Матусям с нігтями не рекомендую ,їх просто не стане
- ЮлияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
Крышка очень тугая, сложно открыть, приходится постоянно просить мужа. После того как ребёнок попьет, бутылка ещё определённое время пищит. Колпачок что бы закрыть поильник очень маленький и уже потеряли, похтому бутылку используем только дома к сожалению. Плюс что действительно не протикает
- Достоинства:
- Не протекает
- Недостатки:
- Очень сложно открыть, маленькая крышка, которая закрывает только поильник. На улицу не возьмёшь. Из за этого
- Надія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
Чудова кружечка,туго кришечка закріплена,ледве зняла,але це
Скоро доставили.
Продавець молодець.- Достоинства:
- Кришка міцно закріплена
Все є. - Недостатки:
- При більш теплій рідині,з під кришки чуть проходять краплі рідини.
- Юлия З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
Дуже хороша чашка. Дитині 1.11 навчилася пити за 2 дні. Кришку зняти дуже важко навіть дорослому,тому дитина сама не відкриє і не видається Нічого))
- Достоинства:
- Не проливається,можна гріти у мікрохвильовці. Зручний носик
- Недостатки:
- Поки не виявили
- Наталия Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
Кружка чудова, користуємося вже рік. За цей час дитина звикла до неї. Кружка пластикова, тому не б'ється, коли дитина її бросає. Рідина не виливається, щільна кришка запобігає цьому. Але за час використання від налитих усередину напоїв сіточка у носику стала коричневого кольору, її дуже важко промити або почистити. Цей недолік перекривається купою переваг. Рекомендую!
- Достоинства:
- Не пропускає рідину, зручна для дитини та батьків
- Недостатки:
- Неможливо вичистити сітку у носику кружки, дуже маленький отвір.
- Артем К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
Действительно не проливай-ка, даже воду из нее выпить сложно
- Недостатки:
- Сложно пить
- Ельміра К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
Гарна, яскрава пляшечка. Без запаху, водичка не проливається. Є захисний ковпачок на носик, що теж є доречним, можна брати з собою в дорогу. Вдала покупка, задоволена.
- Достоинства:
- Захисний ковпачок на носик
- Наталья К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
Бутилочку з соскою мала почала вже доїти, то перейшли вже на цей пластиковий поїльник і не жалкуємо. Нічого не виливається з носика, кришка туга що дитина не відкриє. Та ще й гризе по трохи бо зуби ріжуться, за таку гарну ціну хай гризе, змінемо на таку ж за деякий час.
- Достоинства:
- Без запаху, надійно закривається, ціна
- Недостатки:
- Не знайшли
- Юлия Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
Дуже зручний, нічого не проливається) в нас любить виливати, а тут ніяк))
Якість супер)
Рекомендую- Достоинства:
- Зручно, якість
- Юлия Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
Зручний, дитина із задоволенням користується!
- Фочук Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
- nikaОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
Кружка гарна, матова але скільки рідини в кружці видно,ручки для дитинки не дуже зручні, дитина тримає саму чашу,так як нам 10 міс,то носик непролавайка хороша річ,дитина сама регулює потік і є захисна кришка що захищає від бруду,Але зняти кришку з крушки то серйозна проблема,можна усі нігті повиламувати і перелити на себе усю рідину,падала і нічого їй,малюнок гарний,для діток після року вже тої кришки не потрібно так що файна кружка)Але для гаряче і тим паче для кип'ятку вона не придназначена(коли на ній кришка) а взагалі покупці рада
- Достоинства:
- Гарна,непроливайка,легенька,майже не мала запаху
- Недостатки:
- Кришка жах як тяжко знімається,боюсь або ніготь зламати,або повиливати усе,не для гарячого
- Люда К***
Согласна крышка тяжело снимается, но я этом у и рада)) Все-таки лучше я сломаю ноготь, чем ребенок опрокинет на себя содержимое. Уверенна, что вы тоже)
- Любов П***Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
Міцний якісний пластик, не протікає
Дуже важко знімається кришка, а основне - немає другого отвору для повітря, тож коли дитина п'є, утворюється вакуум, і пити дуже важко. Навіть дорослому. Може мені брак попався якийсь, але користуємося лише як звичайною кружечкою, без кришки.- Достоинства:
- Зручний об'єм, якісні матеріали
- Недостатки:
- Кришка туго знімається, важко пити
- Вікторія В***Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
Основними критеріями при виборі чашки, були твердий носик, захисний ковпачок і невеликий розмір, все це є в даному поїльничку. Але на привеликий жаль, дуже важко відкривати кришку, треба прикласти неабиякі зусилля. Чи то брак, чи то так має бути, але задоволення не приносить, і «по бирику» ну аж ніяк не вийде малечі налити свіжої водички. Тому після тижня активного користування, мені просто більше не хочеться брати в руки цю чашку(((
- Достоинства:
- Твердий носик, захисний ковпачок, зручна форма самої чашки
- Недостатки:
- Дуже туга кришка, яку важко відкривати кришку
- Марина М***Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
Якщо ви не супер сильна жінка - краще не купувати, в нас її відкривав тільки чоловік і то з труднощами. Прийшлось купити іншу(
Раджу звертати увагу на те як закривається кришечка.- Достоинства:
- Якість самої кружечки, хороший носик
- Недостатки:
- Нереально відкрити кришку
- СергейПродавец: Rozetka. Цвет: Розовый
Крышка из LPDE 4, стакан из PP 5, через 2 часа вода приобретает вкус пластмассы. Заметили не сразу.
- Достоинства:
- Таможня заработала, производитель сплавил брак
- Недостатки:
- Опасно для здоровья
- юлияПродавец: Rozetka. Цвет: Розовый
Покупала этот поильник не на Розетке,но все равно оставлю свой отзыв.Поильник в принципе не плохой ,не протекает ,ребенку удобно держать его и пить.НО во первых запах ужасный пластмассы (он уже пол года у нас ,до сих пор воняет),во вторых рисунок слез уже через месяц, и в третьих крышку не возможно открыть
- Достоинства:
- Не течет , ребенку удобно пить ,красиво выглядит
- Недостатки:
- Воняет пластмассой ,облез рисунок ,крышку сложно открыть