Розпродаж у мобільному застосунку. Знижки до 55% з 2 до 7 липня

Отзывы покупателей о Чехол DavLu к стульчику для кормления Peg Perego Siesta/Follow me Фламинго корал (Ch-n-4-2)

• Анна В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Yarok. Цвет: Молочный

Чохол супер! Плащівка щільна, наповнювач мякенький, пошиття якісне. Продавець швидко звʼязався для уточнення моделі стільчика. Брали на стільчик Smiki, чохол підійшов відмінно. Задоволена, рекомендую

• Ольга П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Yarok. Цвет: Розовый

Чохол просто супер) Мʼякенький, приємний до тіла. Брали на модель peg perego siesta follow me.

Достоинства:
    Повністю відповідає розмірам стільчика, дуже швидка доставка, приємне спілкування з продавцем)
    Недостатки:
    Немає)
  • Регина И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Yarok. Цвет: Розовый

Продавець швидко зв'язався, надіслав варінти чохлів. Замовляли на prima papa follow me. Все чудово підійшло, дуже задоволені

Достоинства:
    Розміри вказано вірно, великий вибір кольорів
    Недостатки:
  • Анна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Yarok. Цвет: Мятный

Продавець недобросовісний. Надіслав товар, який вже був у вжитку. На чохлі вже були прорізані отвори під ремені безпеки. Плащівка в одному місці була порвана, а в іншому видно, що зашивали вручну.

• Продавец  Yarok

Вітаю, Анна!
      Ми ніколи не відправляємо товари яки були у використанні!
      Отвіри під ремені прорізаємо завжди. Бо інколи це складно зробити, не маючи досвіду.
      Що до неякісного товару, будь ласка надайте фото або відео, що саме прорвано чи зашито...
      Якщо є з нашого боку неякісно виконана робота, ми готові за це відповісти та замінити товар.

• Анна С***

Продавець в той же день зв'язався для вирішення ситуації з готовністю замінити товар. Роботою продавця задоволена!