- Максим Х***Отзыв от покупателя. Продавец: InboxStore. Цвет: Черный
Сам планшет хорошої якості. Але стандартна програма з настройки дуже не інтуїтивно зрозуміла
- Достоинства:
- Планшет доброї якості, зручний розмір
- Недостатки:
- Драйвера, Програма настройки
- Продавец InboxStore
Дякуємо за ваш відгук та детальний коментар. Раді, що якість планшета та його розмір вам сподобалися. Щодо програми налаштування — розуміємо зауваження, інтерфейс дійсно може потребувати звикання. За потреби ми завжди готові допомогти з налаштуванням або підказати оптимальні параметри. Дякуємо, що обрали нас!
З повагою InboxStore!
- Денис Д***Отзыв от покупателя. Продавец: InboxStore. Цвет: Черный
В цілому норм планшет для початку. АЛЕ :
Робоча поверхня прям з першого дня зацарапалася повністю, це не впливає на роботу (подряпини не глибокі) але естетично неприємно.
Через малий розмір працювати навідь с середнім монітором складно, якось не так маштаб працює, але мабуть це можно якось налаштувати.
З плюсів :
Драйвери є майже на усі ОС, вінда, лінукс, мак, навідь на андроіді працює (що правда не на усіх і лише в вертикальному положенні, і налаштувати це ніяк не можна)
Гнучкі налаштування драйвера з макросами і режимами роботи, налаштуваннями маштабу відносно монітору і багато чого ще.
Якість матеріалів нормальна, задовільна (ну окрім подряпин звісно)- Достоинства:
- Бюджетний, компактний, вилика роздільна здатність та ступінь натиску, драйвери є майже на усі системи
- Недостатки:
- Робоча поверхня царапається шо капець. Замалий через що треба постійно щось вигадувати для зручної роботи з ним
- Продавец InboxStore
Дякуємо Вам за детальний відгук. Приємного користування)
- Костянтин Ш***
Еммм... А нащо ви плівку знімали? І з нею працює супер.
- Наталья Т***Отзыв от покупателя. Продавец: InboxStore. Цвет: Черный
Купувала планшет для роботи в Zoom. Все гарно працює, але чомусь приходиться кожного разу, перед роботою, перезапускати драйвери, бо ручка працює лише як мишка. Доставили на слідуючий день після замовлення, все ок.
- Достоинства:
- Недорогий
- Недостатки:
- Постійно заново скачую драйвер
- Денис Г***Отзыв от покупателя. Продавец: InboxStore. Цвет: Черный
Дуже добрі драйвера для планшета
- Достоинства:
- Добрі драйвера, займає мало місця, добрий матеріал
- Продавец InboxStore
Дякуємо Вам за зворотній зв'язок. Приємного користування)
- Віктор Л***Отзыв от покупателя. Продавец: InboxStore. Цвет: Черный
Для человека который часто ездит куда-то, к примеру от родственников к родственникам, отличный вариант, не занимает много места и спокойно вмещается в сумку с под ноутбука, зависит от сумки, всё комплектующие были на месте, кольцо для смены перьев, 10х сменных перьев и стилус.
- Достоинства:
- Маленький/компактный
Хороший отклик
Доброго дня, Віктор!
Дякуємо Вам за детальний відгук про товар. Користуйтесь із задоволенням)
- Іван Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Смарт Хаус. Цвет: Черный
Користуюсь тиждень. Проблем немає, не дуже великий планшет але за свою ціну гарний варіант. Для новачка, як на мене саме то.
- Достоинства:
- Топ за свої гроші
- Анна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Тех Хаус. Цвет: Черный
Товар чудової якості, вже півроку користуюся і все добре!
- Тимофій З***Отзыв от покупателя. Продавец: Тех Хаус. Цвет: Черный
Хороший поланшет брав для гри в osu у грі себе почувае дуже добре треба тільки встановити правильні доайвери та налаштувати їх
- Достоинства:
- Крутий
- Вікторія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Смарт Хаус. Цвет: Черный
відповідає опису, працює чудово на пк та смартфоні, але треба ще налаштувати рівні натиску. робоча область хоч і невелика, але для легких скетчів цього вистачає. користуюсь ним щодня і художникам-початківцям можу порекомендувати
- Кирилл Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Смарт Хаус. Цвет: Черный
Брав для малювання та гри в осу дуже чудовий планшет за свою ціню
- Достоинства:
- Все добре
- Наталья Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Смарт Хаус. Цвет: Черный
Дуже гарний і якісний планшет. Син задоволений на всі 100%. Швидка доставка. Ввічливі продавці.
- Достоинства:
- Якість. Швидка доставка. Ввічливі продавці.
- Мушинская Я***Отзыв от покупателя. Продавец: ART-bazar. Цвет: Черный
Це справжня знахідка для дизайнерів, художників і всіх, хто працює з цифровим мистецтвом! Планшет перевершив усі мої очікування: швидка реакція пера, точна передача натиску і дуже зручна поверхня для малювання. Лінії виходять плавними, без затримок.
Дуже сподобалась якість матеріалів — усе виглядає стильно, міцно й професійно. Я в захваті.- Достоинства:
- швидка реакція пера, точна передача натиску
- Андрій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Тех Хаус. Цвет: Черный
Доставка тривала лише один цілий день. Прийшов цілий, опису відповідає. Тестував на NixOS 25.05 в krita. Працює гарно, можна детально настроїти. В osu! також показав себе добре.
- Достоинства:
- Гарна підтримка операційних систем, компактний, швидка доставка.
- Недостатки:
- Не знайшов
- Сергій А***Отзыв от покупателя. Продавец: Смарт Хаус. Цвет: Черный
Дуже добрий планшет за свою ціну, драйвери встановилися легко
Реагує добре
Але дуже дивно працює з Krita, іноді хоткеї не працюють допоки не виткнеш планшет з сеті- Достоинства:
- Компактний, добре реагує, дешевий
- Недостатки:
- Іноді блокує хоткеї в Krita
- Костянтин Ш***
Розкладку поміняйте (кириллицю та латиницю може сприймати по різному)
- Яків П***Отзыв от покупателя. Продавец: Тех Хаус. Цвет: Черный
Поки що випробував у Krita, GIMP i IbisPaint. У двох останніх працює без проблем, у Криті певні баги з курсором і розпізнаванням тиску, але рішення вже знайшов, хоч і не найкраще. Трохи менший і делікатніший, ніж я уявляв, але все одно зручний
- Достоинства:
- Працює не лише з Windows, а й з Linux (Fedora 39.0) i Android (з перехідником на тип С); дуже компактний; не потребує зарядки
- Недостатки:
- На лінкусі збиваються настройки після кожного перепідключення
- Євген Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: KRS. Цвет: Черный
Хороший и компактный, для объяснения чего-нибудь на созвоне - идеально.
- vplastyaОтзыв от покупателя. Продавец: Market-sell. Цвет: Черный
Доброго дня!
В описі зазначено, що наявна сумісність з Windows Vista, підтверджуєте?- Market-sell
Добрый день!
Да, совместимость гарантирована.
Вы можете оставить заказ на сайте и с Вами свяжется наш менеджер.
- Вiктор Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Graphic Art. Цвет: Черный
Ребят почти 3 день на оброботке менеджером(проверьте пж, мб я не поднял трубку когда звонили)
- Graphic A***
Здравствуйте. Нам не удалось с Вами связаться, сегодня еще раз свяжемся и отправим планшет.
- ВладиславОтзыв от покупателя. Продавец: Graphic Art. Цвет: Черный
покупал для игры Osu!, первый час было не удобно, потом привык, уже спустя 3 часа игры, играю на звезду лучше (офк не в звездах определяется, но стал лучше играть.)
Прост в настройке, самое главное найти хват.
Также рисовал в фш - все отлично.
По поводу доставки - заказал в воскресение - приехал в среду. (по выходным не работают.) Все устраивает, спасибо!- Недостатки:
- отсутствуют.
- Назар М***
скинь профиль осу
- Владислав Х***
А смысл, я не фармлю пп, играю много анранкед карт.
- user
а тут аккумулятор или батарейки или по проводу ? )
- Bitard H***Отзыв от покупателя. Продавец: Graphic Art. Цвет: Черный
Прошло день и менеджер ещё не связался со мной
- Graphic A***
Добрый день. Со всеми клиентами связываться в течении 24 часов. Ваш заказ обработан и отправлен. Спасибо.
- Renik5645Продавец: Graphic Art. Цвет: Черный
купил планшет буквально месяц назад прямо перед новым годом, ничего бы не предвещало беды но совсем недавно на днях не с того не всего взял и перестал работать, я переустанавливал драйвера к нему не помогало, уж не знаю
- Недостатки:
- сломался
- Nihachuha_125Продавец: Graphic Art. Цвет: Черный
Любитель погамать в OSU! одобряет. 5 стар на (B) проходить начал, с 4.
- Достоинства:
- работает. удобно делать джампы.
- Недостатки:
- не разговаривает со мной.
- Анатолий М***
Всмысле не говорит с тобой?Тип одиноко?
- Святослав Л***Продавец: Graphic Art. Цвет: Черный
Варто очікувати даний товар?
- Graphic A***
На даний момент немає в наявності
- Богдан Б***Продавец: Graphic Art. Цвет: Черный
На следующий день, после того как я заказал, мне позвонил менеджер и сказал что в данный момент планшета нет, прошло уже 10 дней, ничего не изменилось, стоит ли дальше ждать?
- Graphic A***
Как только планшет будет в наличии, мы с Вами свяжемся.
- СашаПродавец: Graphic Art. Цвет: Черный
Як в osu себе показує? Нормально, чи краще дивитись на щось дорожче?
Хорошо работает в OSU.
- Volcheck O***Продавец: Graphic Art. Цвет: Черный
Данный графический планшет подойдёт для игры в osu!?
- Graphic A***
Да, пойдет для игры в OSU
- Наталія С***Продавец: Graphic Art. Цвет: Черный
Які апаратні вимоги до ПК (оперативна пам'ять,...)? Чи їх немає? Головне, щоб стояла операційна система, що підтримуєцим планшетом, так?
- Наталія С***Продавец: Graphic Art. Цвет: Черный
А роботу з апаратні вимоги до ПК (оперативна пам'ять,...)? Чи їх немає? Головне, щоб стояла операційна система, що підтримує роботу з цим планшетом, так?
- Graphic A***
Так, головне, щоб стояла операційна система, що підтримує роботу з цим планшетом
- sonce11061974Продавец: Graphic Art. Цвет: Черный
Чи є якісь системні вимоги до ПК про підключенні цього графічного планшета?
Windows 7/8/10; Mac OS 10.8 и выше
- Наталія С***
А роботу з апаратні вимоги до ПК (оперативна пам'ять,...)? Чи їх немає? Головне, щоб стояла операційна система, що підтримується цим планшетом, так?
- Артем О***Продавец: Graphic Art. Цвет: Черный
А подключаеца к телефону андроид
- Graphic A***
Нет, данная модель не работает с андроид устройствами
- ІлляПродавец: Graphic Art. Цвет: Черный
Можна задати питання, чи можно користуватися в Paint' і
Да, можно
- madd 3***Продавец: Graphic Art. Цвет: Черный
можно ли подключить планшет к ноутбуку
- Graphic A***
Можно и нужно подключать к ноутбуку
- Svitlana Y***Продавец: Graphic Art. Цвет: Черный
Чи можна ним працювати в Microsoft PowerPoint?
Працюватиме на WIndows 10 і MAC 2019 і вище
- Лапин И***Продавец: Graphic Art. Цвет: Черный
Вот такой вопрос, данный планшет работает только при совместимости пк? Или можно на него устанавливать определённые программы? Если все нельзя скачивать на него, то будет ли он совместим с телефоном?
- Graphic A***
Данный планшет работает только при подключении к ПК. Данная модель поддерживает большинство графических приложений. Нет, данный планшет не совместим с телефоном.
- gleb_ 5***Продавец: Graphic Art. Цвет: Черный
Планшет можно на прямую подключать к компьютеру?
И хотелось бы уточнить, драйвера для работы устанавливаются сразу как подключаешь планшет?- Достоинства:
- красивый на взгляд
- Недостатки:
- незнаю
- Graphic A***
Здравствуйте. Да, планшет можно и нужно подключать к компьютеру. Драйвера необходимо скачать на сайте.
- gleb_ 5***
хорошо, спасибо
- Юлія К***Продавец: Graphic Art. Цвет: Черный
прост в использовании, эргономичный дизайн, быстрая доставка. только думала будет побольше
- Дмитрий Д***
какая по размеру активная область?