- Тетяна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 55". Цвет рамки: Черный
Подсветка перестала работать через год ,поменяли на новую поработал 30 мин.и опять отключился.
- Недостатки:
- Подсветка
Представник брендуДобрий день, Тетяна!
Нам шкода, що у Вас виникли складнощі під час експлуатації телевізора. Для того щоб ми могли допомогти у вирішенні питання, будь ласка, скористайтеся наступними каналами для зв’язку зі службою підтримки
E-mail: ссылка
Telegram: ссылка
У разі звернення вкажіть модель телевізора, серійний номер, версію ПЗ та опишіть ситуацію. Фахівці дадуть відповіді на запитання та допоможуть налаштувати ТВ.
З повагою - компанія KIVI.
- Анатолий К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 55". Цвет рамки: Черный
В користуванні 2 роки. Як не хотілося б поставити 5 – але не можу через два недоліки.
По недоліках:
1. Пульт (він дуже тугий, одна кнопка може випадково натиснути іншу, іноді кнопки взагалі не реагують, реакція телевізора на пульт – раз через раз, іноді взагалі пропадає сигнал з пульта і допомагає тільки перезавантаження ТВ).
2. Трошки підлагує. Не критично, але іноді буває.
В решті – одні плюси. Картинка дуже крута як на таку ціну. Фільми в 4К – дуже заліпательно. Грати на PS5 ще краще, картинка просто супер. Дуже зручні і чіткі налаштування, можете підігнати під себе все в деталях.
Звук теж дуже і дуже гідний. За 2 роки використання – жодної претензії а ні до звуку, а ні до картинки.
Покупкою задоволений, служить добре.- Достоинства:
- Чітка і приємна картинка; зручні налаштування під себе; хороший звук.
- Недостатки:
- Пульт. Іноді настільки погано, що краще керувати з телефону.
Представник брендуДобрий день, Анатолій!
Дякуємо за відгук. Ми раді знати, що Ви залишилися задоволені покупкою.
Нам шкода, що у Вас виникли складнощі під час експлуатації телевізора. Для того щоб ми могли допомогти у вирішенні питання, будь ласка, скористайтеся каналами для зв’язку зі службою підтримки.
З повагою - компанія KIVI.
- Топучканова О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 55". Цвет рамки: Черный
Телевизор СУПЕР! Работает уже третий год, ни разу не подвёл! Шустрый, Работает на Ура!
Очень даже рекомендую!
З повагою - компанія KIVI.
- ПокупецьОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 55". Цвет рамки: Черный
Це у нас 2й ТВ Ківі, 1й працює справно з 2018 року. Гарне зображення, звук, дуже легко налаштовувати, простий пульт без зайвого.
Замовляли адресну доставку Розетки - увечері замовили, наст. день привезли, сподобалась відповідальність та ввічливість кур'єрів, також перевірили екран та навіть мої документи, як отримувача.- Достоинства:
- Зображення, звук, легке налаштування
З повагою - компанія KIVI.
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 55". Цвет рамки: Черный
Після Hisense відчувається, що це дешевша альтернатива. Купувався для дітей і десь колись для перегляду фільмів. Легший на пару кг, екран наче окремо від корпусу. По картинці - при динамічних сценах розмивається зображення, наче артефакти. Звук - розчарував, не те, що басу нема, навіть біт не чути, трішки середніх частот є і все, вузький діапазон. Потрібен саундбар
- Достоинства:
- Недостатки:
- Звук, картинка не чітка при динамічній сцені
Представник брендуДобрий день, Андрію!
Дякуємо за відгук.
В телевізорі використовується аудіосистема, розроблена спеціально для даної структури ТВ з урахуванням діагоналі. Ви пробували використовувати різні встановлені режими звучання або підлаштовувати звук в ручному режимі, обравши «Користувацький»? Також якість звуку залежить від джерела.
Для того, щоб ми могли розібратися з питанням щодо розмитого зображення під час динамічних сцен і допомогти у його вирішенні, будь ласка, зверніться до нашої служби технічної підтримки за допомогою таких каналів:
E-mail: [email protected]
У разі звернення вкажіть, будь ласка, модель телевізора, серійний номер і детально опишіть ситуацію. Фахівці дадуть відповіді на запитання та допоможуть налаштувати ТВ.
З повагою - компанія KIVI.
- іринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 43". Цвет рамки: Черный
Телевізор дуже подобається, яскравий. Це вже третій Телевізор віж kivi але різні розміри .
Представник брендуДобрий день, Ірино!
З повагою - компанія KIVI.
- Виталий Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 55". Цвет рамки: Черный
Як на мене, краще докинути і взяти більш продуктивний продукт. ПЗ лагає. WiFi є коли він сам вирішує, як і коли не має. Але за 2 роки свою функцію виконує. Принаймні як просто монітор, буде ок.
- Достоинства:
- Ціна=якості/розміру.
- Недостатки:
- ПЗ. Підвисання, баги
Представник брендуДобрий день, Віталію!
Нам шкода, що у Вас виникли складнощі під час експлуатації телевізора. Для того, щоб ми могли розібратися в питанні і допомогти у його вирішенні, будь ласка, скористайтеся наступними каналами для зв’язку зі службою технічної підтримки:
Користуюсь рівно 1 рік.
Картинка – окей. Звук дуже хороший.
По швидкості роботи – теж майже немає нарікань як на таку ціну. Буває що підлагує інтерфейс, але не критично.
Два мінуса: пульт повний хлам. Краще користуйтесь управлінням з телефону, або ж купіть нормальний пульт до нього окремо. І другий – вмикання/вимикання. Майже постійно є така проблема – що з першого (навіть другого і третього) разу – телевізор тупо не реагує на кнопку вмикання з пульта. При тому що індикатор на пульті показує, що кнопка натиснута, пішов процес. Але нічого не відбувається, телевізор не вмикається. Не знаю, в чому проблема – в пульті чи в ТВ, але вона є.
По всьому іншому досвіду використання – все нормально, немає питань.- Достоинства:
- Звук класний. Картинка хороша.
- Недостатки:
- Пульт. Лаги з вмиканням.
Представник брендуДобрий день, Анатолію!
З повагою - компанія KIVI.
- Максим Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 55". Цвет рамки: Черный
Купив цей телевізор для батьків,все супер,матриця гарна,звук норм,ціна найвигідніша
P.S впав з кріплення,то підбили єкран,скільки коштує заміна матриці?
Представник брендуДобрий день, Максиме!
Нам шкода, що склалася така ситуація.
Подивитись контакти авторизованих сервісних центрів Ви можете на офіційному сайті KIVI за посиланням: ссылка
Якщо у Вас залишилися питання, будь ласка, скористайтеся наступними каналами для зв'язку зі службою підтримки:
З повагою, компанія KIVI.
- Оксана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 55". Цвет рамки: Черный
Купляли телевізор для себе, користуємося вже пів року.Все добре.
- Достоинства:
- Яскравість, чіткість зображення, хороший звук, великий екран
- Недостатки:
- Не помітила
Представник брендуДобрий день, Оксана!
З повагою - компанія KIVI.
- Игорь С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 55". Цвет рамки: Черный
Даже якісна та корисна річ
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Ігорю!
Вдячні Вам за відгук.
Сподіваємося, Ви отримаєте багато приємних емоцій від телевізора.
З повагою - компанія KIVI.
- Роман О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 50". Цвет рамки: Черный
Через неділю перестав працювать пульт
- Недостатки:
- Звук
- Гість
в сервіс звертались?
Представник брендуДобрий день, Романе!
Для вирішення питання, будь ласка, скористайтеся наступними каналами для зв’язку зі службою технічної підтримки:
З повагою - компанія KIVI.
- Василий Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 55". Цвет рамки: Черный
Через пару місяців перестав вмикатись. Батарейки в пульті замінили не допомогло. В чат-ботах тишина :(
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не працює
Представник брендуДобрий день, Василю!
З повагою - компанія KIVI.
- Роман С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 55". Цвет рамки: Черный
Доволен ,спасибо
- Достоинства:
- Хорошая картинка
Представник брендуДобрий день, Роман!
З повагою - компанія KIVI.
- DaveОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 55". Цвет рамки: Черный
Покупал для ПС5 в дом родителей, в целом что бы у них могли поиграть дети + самим смотреть нетфликс, ютуб.
Он большой, брал вместе с кронштейном тут же, в розетке, повесили с папой сами.
(и да, обои чуть позже сменю у них. это не важно!!!)
В целом - цвета, яркость и качество - все супер, не глючит (сравнительно, да и к тому же, чаще используем именно с ПС5 нетфликс или ютуб, но мама не умеет - привыкла к смарт тв, ей проще ютуб включить кнопочкой на пульте либо нетфликс, и лагов - нет)
Для обычного использования - нормик. Бюджетно, неплохо
Фото делал в зуме с айфона, лень было подойти ближе и выбрать позу, честно пишу ради 400 грн за отзыв, дай Бог, я их получу- Достоинства:
- качество, быстрая доставка, хороший пульт
- Недостатки:
- За эти деньги лучше вряд ли что то подобрать
З повагою - компанія KIVI.- spiritxzx
обои топ)
- Станислав Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 55". Цвет рамки: Черный
Достаточно неплохой телевизор за свои деньги, картинка в 4к очень даже хорошая, звук громкий и как для телевизора неплох. Битых пикселей и засветов не обнаружил. Из минусов: 1) достаточно тяжело вкручивались винтики для установки ножек. 2) Плохая производительность при воспроизведение контента в высоком качестве в браузере (оно и понятно ведь железо телевизора на такое не очень рассчитано). Но если рассматривать телевизор в связке с компом, то все прекрасно - и кино можно без проблем глянуть в высоком разрешении, и от игрушек с хорошей графикой на огромном экране кайфанете)
- Достоинства:
- Красивая картинка, большая диагональ, громкий звук, игровой режим
- Недостатки:
- Производительность местами проседает, тяжело устанавливаются ножки
Представник брендуДоброго дня, Станиславе!
Дякуємо за відгук.
Браузер в Smart TV за характеристиками та призначенням відрізняється від браузера в ПК або смартфоні.
Перегляд відео в браузері може призвести до перевантаження пам'яті телевізора. Рекомендовано використовувати легальні онлайн кінотеатри для перегляду відеоконтенту або трансляцію екрана, а браузер застосовувати для пошуку інформації.
З повагою - компанія KIVI.
- Олександр Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 55". Цвет рамки: Черный
Купил и вернул, мне не понравилась картинка и то как тупит смарт. Голосовой поиск удобен только для Ютуба, но не работает вне него, как это на ОС Vidda. Одни негативные эмоции. Иногда приходилось его перезапускать, звук был а картинки не было. Не знаю откуда столько позитивных отзывов, кроме размера позитива нет
- Достоинства:
- Размер за его цену
- Недостатки:
- Плохая картинка, тупит смарт
Представник брендуДобрий день, Олександре!
Нам шкода, що у Вас склалося таке враження про телевізор.
В даній моделі встановлена матриця типу VA з високим рівнем контрастності та підтримкою HDR. Роздільна здатність екрана UHD. Є кілька попередньо встановлених режимів зображення та можливість настроювати параметри вручну, вибравши "Користувач". Також варто врахувати, що якість зображення залежить від джерела та роздільної здатності, в якому воно транслюється.
В телевізорі встановлена ОС Google Android TV 11, є доступ до безлічі додатків. Доступні для голосового пошуку додатки можна вибрати в налаштуваннях Google асистента.
Для оптимізації роботи системи рекомендовано регулярно оновлювати ПЗ та системні додатки.
Якщо у Вас залишилися питання про наш продукт, будь ласка, скористайтеся наступними каналами для зв'язку зі службою підтримки:
З повагою - компанія KIVI.
- Александр Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 55". Цвет рамки: Черный
Супер БОМБА
З повагою - KIVI.
- владислав г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 65". Цвет рамки: Черный
Повністю задоволений. Це вже третій мій КІВІ
- Достоинства:
- Екран. Шустрий.
- Недостатки:
- Не вистачає звуку
Представник брендуДобрий день, Владиславе!
З повагою - компанія KIVI.
- Андрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 55". Цвет рамки: Черный
Все добре, швидко прийшов, легко налаштовується, добра картинка і звук, єдине, трохи з ніжками погрався, туго якось вони прикручуються
- Достоинства:
- Ціна/якість люкс
- Недостатки:
- З ніжками треба трохи погратись
Представник брендуДобрий день, Андрій!
З повагою - компанія KIVI.
- Валерій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 55". Цвет рамки: Черный
Непоганий телевізор, вибирав між ним та самсунгом, підкупило що тут більше процесорів, по якості більш менш не поганий, користуюся все давно, проблем немає
- Достоинства:
- Функціонал, ціна
- Недостатки:
- Пока що немає
Представник брендуДобрий день, Валерію!
З повагою - компанія KIVI.
- Мария К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 55". Цвет рамки: Черный
Супер великий телевізор! Ми були в шоці. Дуже крутий
Представник брендуДобрий день, Марія!
З повагою - компанія KIVI.
- Богдан Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 50". Цвет рамки: Черный
Android TV - работает достаточно плавно, все ненужные предустановленные приложения удалил/остановил. Все необходимые приложения из сторонних источников - устанавливаются.
Изображение достойное для своего ценового сегмента.
Главная проблема - периодически перестает реагировать на пульт. Данная проблема возникает случайным образом вне зависимости от использования ресурса батарейки, даже с абсолютно новыми батарейками с высоким уровнем напряжения. При этом светодиод-индикатор на пульте при нажатии на клавишу - светится. Если из пульта достать батарейки и вставить обратно - после данной манипуляции срабатывает лишь одно нажатие, потом снова не реагирует на пульт. В данной ситуации помогает лишь выключение телевизора вручную кнопкой на экране и отключение/включение в сеть вилки телевизора, т.е. полная перезагрузка с отключением от электросети. Можно сделать вывод, что скорее всего - проблемы именно с программным обеспечением телевизора.
Данную манипуляцию проводить очень неудобно, т.к. розетка находится на стене за телевизором, порой просто выводит из себя. Производителю нужно срочно что-то решать с ПО, дать обновление системы с исправлениями, т.к. судя по комментариям, данная проблема с пультом имеет массовый характер.- Достоинства:
- Достаточная плавность работы Android TV, достойное изображение для своего ценового сегмента.
- Недостатки:
- Периодически перестает реагировать на пульт.
Представник брендуДобрий день, Богдане!
Дякуємо за відгук. Нам шкода, що у Вас виникли складнощі під час експлуатації телевізора. Для того, щоб ми могли допомогти у вирішенні питання, будь ласка, скористайтеся наступними каналами для зв’язку зі службою підтримки:
З повагою, компанія KIVI.
- Александр Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 55". Цвет рамки: Черный
Хороший телевізор,працює добре,звук нормальний.За свої гроші Супер
З повагою, компанія KIVI.
- Діана П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 55". Цвет рамки: Черный
Все супер
- Достоинства:
- Недостатки:
- Якість збірки бажає кращого
Представник брендуДобрий день, Діано!
Дякуємо за відгук. Ми раді знати, що Ви залишилися задоволені покупкою.
Виробництво ТВ KIVI ведеться на високотехнологічних заводах з міжнародною системою контролю якості. При виробництві ми використовуємо тільки якісні комплектуючі. Якщо у Вас виникають питання стосовно якості збірки, можна звернутися в нашу службу підтримки з метою діагностики даного чинника в наших сервісних центрах.
Для зв'язку зі службою підтримки, будь ласка, скористайтеся наступними каналами:
З повагою, компанія KIVI.
- Олександр Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 55". Цвет рамки: Черный
Відмінний телевізор!
- Достоинства:
- Все супер!
- Недостатки:
- Інколи глючить пульт д/к, але це не створює проблем.
Дякуємо за відгук. Ми раді знати, що Ви залишилися задоволені покупкою.
Стосовно роботи пульта, рекомендуємо замінити батарейки. Якщо проблема зберігається, будь ласка, скористайтеся наступними каналами для зв’язку зі службою технічної підтримки:
З повагою, компанія KIVI.
- БодяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 55". Цвет рамки: Черный
Хороший телевізор, дякую )
З повагою, компанія KIVI.
- Учень А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 65". Цвет рамки: Черный
Гарний телевизор за свои гроши.
Представник брендуДобрий день, Андрію!
З повагою, компанія KIVI.
Хороший телевизор за свои деньги, рекомендую
- Достоинства:
- Большой,шустрый
- Недостатки:
- Поки непобачив
З повагою, компанія KIVI.
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 55". Цвет рамки: Черный
Пульт в перший день відмовив
- Достоинства:
- Норм тв за свої кошти
- Недостатки:
- Пульт
Представник брендуШановний, Дмитро.
Рекомендовано замінити батарейки в пульті і перевірити його роботу.
Також нагадуємо, що пульт має рік гарантії і за необхідності його буде замінено.
З повагою, компанія KIVI.- Алексей Р***
Вы правы, к сожалению это очень частая проблема.
- Сергій Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 55". Цвет рамки: Черный
Телевізор перестав реагувати на пульт через місяць використання
- Достоинства:
- показує
- Недостатки:
- управління
Представник брендуШановний, Сергій.
Рекомендовано замінити батарейки в пульті та перевірити його роботу.
Telegram: tg://resolve?domain=HelperKIVI_bot
При зверненні вкажіть, будь ласка, модель телевізора, серійний номер і детально опишіть ситуацію. Технічні консультанти допоможуть налаштувати телевізор і дадуть відповіді на питання.
З повагою, компанія KIVI.- Сергій Ч***
Батарейки були замінені. Телевізор не реагує на пульт від слова взагалі. Після вмикання вимикання телевізора якийсь час працює потім на пульт знов не реагує до чергового перезавантаження телевізора. Справа не в батарейках
Представник брендуДобрий день, Сергій.
В такому разі зверніться в нашу службу підтримки. Контакти Вам були надані раніше. Консультанти допоможуть у вирішенні питання.
З повагою - KIVI.
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 55". Цвет рамки: Черный
Користуюсь два тижні. Все працює. Гарна картинка і звук непоганий.
- Достоинства:
- Гарна якість за адекватні гроші.
- Недостатки:
- Не знайшов
З повагою, компанія KIVI.
- Роман Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 55". Цвет рамки: Черный
Задоволений повністю. Телевізор зафіксований на фірмовому тримачі. Працює без зауважень.
Ще не перепрошував.- Достоинства:
- Ціна -якість
- Недостатки:
- Гулькіна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 65". Цвет рамки: Черный
Великий розмір. Гарний звук. Смарт працює без глюків. В налаштуваннях екрана запас більше 60 відсотків.
- Достоинства:
- Дуже великий екран. Якість відтворення велика
З повагою, компанія KIVI.
- Марина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 55". Цвет рамки: Черный
Хороша ціна-якість. В загальному хороший вибір за свої гроші
- Достоинства:
- Величезний екран, стильний, якісна картинка, функції
- Недостатки:
- Пропадає з'єднання через Wifi.
Представник брендуВітаємо, Марино.
Дякуємо за відгук.
Якщо у Вас виникають складнощі під час налаштування або експлуатації телевізора, будь ласка, скористайтеся такими каналами для зв'язку зі службою підтримки:
З повагою KIVI.
- Мусиенко А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 55". Цвет рамки: Черный
В порівнянні з 32" - він ідеальний )
- Достоинства:
- 4к
Ціна - Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Олексію!