- Николай Г***Отзыв от покупателя. Продавец: DDkids
Практичність добре
Використовували с Березня 2023 року по снігу добре їде. По плитці гучно - передні амортизатори відпрацьовують.
В загалі нормальна коляска за таку ціну
Мінус 1 передня підвіска.
Мінус 2 коли повністю розкрити захист від вітру дождю він сам закривався. Ми це питання не вирішили.
В загалі добрий варіант користуємось до сіх пір Листопад 2023- Достоинства:
- Ціна якість великі колеса корзина для покупок комплектація дощовик москітна сітка
- Недостатки:
- Передня підвіска гучно працює
- Борисенко Т***Отзыв от покупателя. Продавец: DDkids. Цвет: Розовый
Коляска просто замечательная-легкая, маневренная, удобная. Плюс красивый дизайн.
- Достоинства:
- Лёгкая, возможность регулировать высоту ручки.
- Недостатки:
- Пока не обнаружено
- АркадійОтзыв от покупателя. Продавец: Baby lot. Цвет: Зеленый
Через 2 місяці користування зламався механізм складання з одного боку,хоча ми не так часто складали його
- Юлия Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Baby lot. Цвет: Темно-серый
Коляска просто бомба
- Достоинства:
- Прочная, маневрирования прекрасное
- АндріанОтзыв от покупателя. Продавец: Baby lot. Цвет: Зеленый
Не рекомендуємо цей візочок взагалі. Зламалась система кріплення спинки через пів року не частого використання.
Окремо потрібно сказати про продавця: після того, як ми звернулись до них за допомогою з пошуком потрібної деталі, вони увімкнули повний ігнор.- Недостатки:
- Не рекомендуємо для покупки. Тим більше у цього продавця.
- Алла К***Отзыв от покупателя. Продавец: Baby lot. Цвет: Зеленый
Чудовий візочок, нам з малюком зручно.
- Достоинства:
- Легко керувати, чудово долає бордюри, тканина візочка захищає від легкого дощу і від сонця, зручний функціонал, в комплекті є дощовик і москітна сітка
- Недостатки:
- Колеса дещо гучні
Продавець не заповнив гарантію
- Катерина П***
Доброго вечера а можно бильшь детальниши фото
- Андрій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Baby lot. Цвет: Темно-серый
Дякую. Коляска дуже сподобалася))))
- Олена Ш***
Добрий день) підкажіть як коляска у використанні? Всім задоволені? Сама коляска дуже тяжка ? Чи поміщається в багажник машини в складеному стані ?
- Алина Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Baby lot. Цвет: Зеленый
Отличная коляска, удобная в управлении, не дребежит, мягко едет, ребенку комфортно
- Достоинства:
- Лёгкая, маневренная