- Богдан Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Shopping every day. Цвет: Хаки
Купляю такий рюкзак уже 3 раз, ну таке бачу вперше!
Замки на шнурках(для чого виставляти металеві?)
За що люблю цей рюкзак за прихований карман із органайзером ( знову навіщо викладати фото якщо його не має !!!)- Недостатки:
- Вже написав
- Ігор К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-синий
Рюкзак відмінний
Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку нашого бренду!
- Микола С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-серый
Це вже мій третій рюкзак цієї моделі.
- Достоинства:
- Місткий, невеликий, зручний
- Недостатки:
Дякуємо за Ваш відгук та довіру до нашого бренду!)
- Олександр Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Хаки
хороший рюкзак.
Дякуємо за відгук!
Нехай наплічник служить довго та надійно!)
- Вікторія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-серый
Рюкзак пушка. Взяли сину в школу. Підійшов на зріст 150, виглядає не дуже великим.
- Достоинства:
- Багато кишеньок і відділів
Щиро дякуємо за відгук!
Дуже раді, що рюкзак підійшов. Нехай служить довго та радує кожен день!
- Ярослава М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-серый
Ношу сама, надихнула ще 2 осіб придбати такий самий. Навантажую добряче, не менш як 10 кг. Поки добре тримається. Тільки треба ще дощовичок йому придбати.
- Достоинства:
- Легкий, зручний, місткий
- Недостатки:
- Змок, аж набрав води всередину під час дощу
- Наталія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-серый
Чудова модель. Користувалась рюкзаком 5 разів після здійснення покупки і от халепа... Погано, не якісно, пришиті шлеї. Дуже шкода, що в такого гарного продукту якість пошиття на низькому рівні.
- Достоинства:
- Хороша конструкція.
- Недостатки:
- Відірвалась шлея.
Доброго дня
Нам дуже прикро, що це сталося саме з Вашим рюкзаком(
Зверніться до чат-боту Розетки в Телеграм, заберемо на ремонт або замінимо на новий рюкзак - Наталія М***
Вже сама поремонтувала. Коли все добре розгледіла, то видно що саме на цьому ремені немає додаткового прошиву, такого як на другому. Тобто це виробничий брак.
Дякуємо за зворотній зв'язок, передамо на виробництво, та вибачте за доставлені, Вам, незручності.
- Наталія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-серый
Чудовий рюкзак. Аналог мого старого Outventure, який я довго шукала, але марно. Тканина водовідштовхувальна. Багато корисних карманів. І чудове відділення для цінних речей, що прилягає до спини і захищений від шахраїв.
Трохи важкуватий, але з такою кількістю відділень, тканини та фурнітури, це нормально. Вказано про 32 л, трохи сумніваюсь, бо на вигляд він невеликий.
Дякую виробнику, що розробили таку чудову модель. Дякую Розетці за знижки і оперативне виконання. Рекомендую дану продукцію.- Представник постачальника
Щиро дякуємо за такий теплий та змістовний відгук! Нам надзвичайно приємно чути, що рюкзак виправдав Ваші очікування і став гідною заміною попереднього рюкзака. Бажаємо Вам приємного користування рюкзаком і нових яскравих пригод!
- матвеенко а***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-синий
класний бренд
- Достоинства:
- продавец хороший
Дякуємо за Ваш відгук!
- Сергей П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-синий
хороший рюкзак.
саме в цій моделі дуже міцний матеріал (жатка).
за рахунок цього витримує великі навантаження і стійкий до пошкоджень.
місткий - 32 л.
Є фіксація на грудях.
Багато зручних кишень.
Спокійно вмішується ноутбук на 15 дюймів.
при щоденному інтенсивному використанні з великою вагою вистачає на 2 роки.
є ще схожа модель Сіті Max - все те саме тільки трохи більший - 34 л- Достоинства:
- Міцний, Місткий, Зручний
Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку нашого товару.
Дуже раді,що рюкзак виправдав Ваші очікування!
- Катерина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-серый
Дякуємо за Вашу оцінку нашої продукції!
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-синий
гарний, міцний, вмісткий, такий і шукав
- Достоинства:
- супер рюкзак
Соответствует
Дякуємо за Ваш відгук та оцінку! Нехай рюкзак служить довгі роки!)
- Катерина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Хаки
Чудовий рюкзак.
- Алла М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-серый
Завжди перед покупкою перечитую коменти.
То ж залишу і свій.
Придбав рюкзак в травні цього року( правда за меншу ціну)
Рюкзак чудовий, місткий, міцний матеріал, замки (за 7 місяців користування) тримаються, по швах ще не розійшовся- хоч іноді завантажував на повну.
Багато відділів кишень
Рекомендую.- Достоинства:
- Вище описав))))
- Недостатки:
- Не знайшов
- Зінковець Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Вмісткий рюкзак. Все що потрібно на роботу вміщається. Не маркий, форму тримає.
- Достоинства:
- 12 місяців гарантії від виробника, але поки вона не знадобилась. Український виробник.
- Недостатки:
- ---
Дуже приємно,що Ви залишилися задоволені нашим товаром. Користуйтеся довгі роки!
- Віктор О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Наплічником задоволений, гарна якість фурнітури. Міцна тканина, велика кількість карманів. Зручне відділення для ноутбука. В користувані вже 3 місяці, поки все влаштовує. Є ще один рюкзак цього ж виробника, ношу не перший рік.
- Достоинства:
- Зручні кармани та відділення. Лямки не ріжуть.
- Недостатки:
- Не знайшов.
- Карина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Через неделю начал разлазится
- Достоинства:
- Недостатки:
- Качество
Доброго дня. Нам дуже шкода,що Ви отримали такий рюкзак. Зверніться до сервісного центру Розетка для заміни або повернення товару
- Фёдор Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-серый
Неплохой рюкзак по разумной цене.
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Прошили на от. Так собі
- Достоинства:
- Дизайн
- Недостатки:
- Погана прострочка прошивка
Доброго дня. Дякуємо за Ваш відгук, звернемо на це увагу. Зверніться до сервісного центру Розетка для заміни або повернення товару
- НикОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Чернильный
Огонь!
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-серый
Розетке лайк!!! Рюкзак супер! Все сподобалось.
- Достоинства:
- Ціна,якість,дізайн....... .
- Недостатки:
Сергію,дякуємо за Ваш відгук, сподіваємося що Ви отримали позитивні емоції від товару нашого бренду!)
- Екатерина З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-серый
Отличный рюкзак! Большой, вместительный, много отделений, брали для школы, довольны.
- Екатерина З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-синий
Хороший, большой, брали для школы, много отделений.
- МихаилоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-синий
дуже гарний, жінці дуже сподобався , багато закривається відсіків, з ці гроші бомба
- Достоинства:
- дізайн
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-синий
Перед тим, як зробив замовлення ретельно вивчив описання та фотографії. Через це купівлею задоволений повністю.
- Достоинства:
- Багато продуманих відділень та відсіків. Хороша місткість.
- Недостатки:
- Не виявив.
- Наталья С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-синий
Сам рюкзак (вид, качество) понравился, поэтому в итоге его купила, но высота его всего 45 см (по спинке), вместо заявленных 47, ширина дна 18 см, ширина рюкзака в свободном состоянии 31 см. Возможно, при полном заполнении и растянется до заявленных размеров
- Достоинства:
- Очень достойный рюкзак, красивый, пошив качественный, внутри отделений есть разные карманы, в т.ч. на змейке, перегородки уплотнены, к фурнитуре пока тоже без претензий (только время покажет)
- Недостатки:
- Тяжеловатый, немного меньше заявленных в описании размеров
Не соответствует
Доброго дня. Дуже дякуємо за вибір та довіру до нашого бренду,користуйтеся з задоволенням!
- Любов Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-синий
Рюкзак дуже сподобався. Він вмісткій, але не громіздкий. Дуже багато різноманітних віддідень та комірців. Стриманий дизайн. Тобто, як на мене, то він задовільнить будь-яку вимогливу людину. Раджу.
- Наталия Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-синий
Раджу для походів на ринок, магазин. Дуже зручний і красивий.
- Достоинства:
- Надійний, компактний але вмісткий рюкзак.Користуюсь вже 7 років. За цей час тільки резинки розтягнулись.
- Недостатки:
- знизу на дні рюкзака не має пластмасових або металевих ніжок. Ставити доводиться на тканину. Зчасом вона стає брудно. Доводиться прати.
Соответствует
Наша команда дякує за Ваш відгук) Щоразу дізнаємося від покупців про нові функціональні можливості наших виробів)
- Евгений Ш***Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Сегодня выхожу с троллейбуса, обрывается шлейка, снизу, и рюкзак падает под ноги в грязь, пыль, мусор. Рюкзак черного цвета. Купил полгода назад, почти не пользовался, берегу для торжественных случаев, ношу в нем документы. Я вам уже 15 лет пишу, что ваши рюкзаки в этом месте рвутся - ноль реакции. Надоело шить! Понесу на гарантию, посмотрю чем закончится
- Достоинства:
- Недостатки:
- Качество
Доброго дня. Нам дуже прикро та шкода що ми Вас підвели. Зверніться,будь ласка,до сервісного центру Розетка найближчим часом. Замінимо рюкзак на новий
- Ник
Вопрос?
На одном плече рюкзак носите и сколько кг.примерно транспортируете?)
Купил в своё время один рюкзак этой фирмы,не этой модели, используется при езде на велосипеде, иногда по 7 кг! Полёт нормальный!
Купил ещё другой модели этой же фирмы, тоже всё хорошо!)
- Виктор Л***Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-синий
Суперовий рюкзак, працював техніком і він витримував великі навантаження майже кожного дня , був там і перфоратор і інші інструменти, раджу!
- Недостатки:
- На 3-5 рік виграє , але це не мінус якщо кожного дня носить))
Вікторе, доброго дня. Дякуємо, що обрали рюкзак саме нашого бренду. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити коментар і залишилися задоволені якістю придбаного товару!) Бажаємо приємного та тривалого користування!