- Оксана М***Отзыв от покупателя. Продавец: SaleGo. Емкость батареи: 20000. Цвет: Синий
Гарний товар за свої гроші
- Виталий С***Отзыв от покупателя. Продавец: SaleGo. Емкость батареи: 20000. Цвет: Синий
Очень неплохо
- Достоинства:
- Быстро заряжает и заряжается сам.
- Недостатки:
- Невыявил
- Марія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Battery Solution. Емкость батареи: 20000. Цвет: Зеленый
Гарний павербанк, досить швидко заряджає пристрої, вистачає на довго
- Достоинства:
- Гарний, зручна форма
- Недостатки:
- Не знайдено
- Катерина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: SaleGo. Емкость батареи: 20000. Цвет: Синий
Мала змогу випробувати,хоча тільки сьогодні забрала,телефон заряджає швидко,хоча сам павер заряджається досить довго,бо чимала ємність. В комплекті немає ЖОДНОГО шнура. Продавцем засмучена,після замовлення сповістили в месенджер,що товар в наявності,але без узгодження і попередження замість синіх прислали білі, мені не принциповий колір,тому забрала,але якби я хотіла білий,то замовила б білий...
- Достоинства:
- Швидко заряджає гаджети
- Недостатки:
- Не той колір. В комплекті немає ЖОДНОГО шнура
- Продавец SaleGo
Вітаю.Дякуємо за замовлення та відгук. Павербанки Remax не комплектуються виробником кабелем. Приносимо вибачення, що на складі переплутали колір. На наступне замовлення з нас максимальна знижка.
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Gadget OFF. Емкость батареи: 20000. Цвет: Синий
Дуже класний павербанк, заряду вистачає на три повних зарядки Redmi 9A. Розміром невеликий, важкенький, аккумулятори всередині літій-полімерні. Єдиний мінус - порти не реагують на джерела низького струму, простенька USB лампа не запускається, порт не може визначити, що в нього підключено. Заявлених 13к для 5В однозначно має, навіть трохи більше. За таку ціну дуже крутий девайс!
- Продавец Gadget OFF
Сергій, дякуємо за відгук, приємного користування :)