- Александра Г***Отзыв от покупателя. Продавец: BreelliCo
Процедуру дуже легко наносити , в інструкції все чітко і зрозуміло розписано. Волосся після процедури просто вау
- Достоинства:
- Дуже сподобалось
- Продавец BreelliCo
Дякуємо за Ваш відгук
- Аліна В***Отзыв от покупателя. Продавец: BreelliCo
На довге волосся руки швидко втомлюються наносити.
- Достоинства:
- Результатом задоволена. Волосся гладеньке та мʼяке.
- Продавец BreelliCo
Дякуємо за ваш відгук!
Раді, що результом задоволенi — гладеньке та м’яке волосся завжди вартує зусиль
- Галина В***Отзыв от покупателя. Продавец: BreelliCo
На довге та густе волосся трохи замало одного набору . Після одного разу використання ефект такий самий як від хорошої маски . Але пишуть що має бути накопичувальний ефект після регулярного використання
- Продавец BreelliCo
Дякуємо, що поділилися враженням!Набiр розрахований на довжину 5 Схоже, у вас довше ,дуже густе та довге волосся — справжня розкіш! Для такого типу зазвичай потрібно трохи більше продукту (1,5–2 набори), щоб отримати максимальний ефект.
Наш засіб має накопичувальний ефект, і після кількох процедур стає все більш гладким та блискучим. Результат тримається до 3 тижнів- це набагато довше, ніж звичайна маска
- Ка В***Отзыв от покупателя. Продавец: BreelliCo
Чудовий результат від процедури, дуже детальна, зрозуміла інструкція і дуже приємний продавець! Вже вдруге замовила в них ще одну таку ж процедуру і нові засоби для догляду))
- Достоинства:
- Ціна, якість, результат, приємний продавець
- Ірина В***Отзыв от покупателя. Продавец: BreelliCo
Гарний підхід до клієнтів , дуже детально розписана процедура , тому без проблем можна зробити вдома.
Дуже сподобалось якість волосся після процедури.- Достоинства:
- Виктория Е***Отзыв от покупателя. Продавец: BreelliCo
Процедура супер!
Волосы выглядят сногсшибательно!
Приятные консультанты и быстрая доставка!
Рекомендую!
Обязательно буду заказывать ещё!- Достоинства:
- Всё супер!
- Недостатки:
- Нет не достатков
- Продавец BreelliCo
- Ольга Б***Отзыв от покупателя. Продавец: BreelliCo
Классная процедура, в домашних условиях очень удобно делать
Я довольна- Продавец BreelliCo
- Марина П***Отзыв от покупателя. Продавец: BreelliCo
Дуже сподобалось. Зробила вдома краще, ніж в салоні бо не поспішала.
В наборі йде чітка покрокова інструкція- Достоинства:
- Вартість
- Елена В***Отзыв от покупателя. Продавец: BreelliCo
Мені дуже сподобалась процедура: волосся виглядає шикарно після неї, навіть моє ламке і пористе)
Робила дану процедуру в салоні за ціною в 2 рази дорожче, а потім купила цей набір на розетці і зробила вдома) ефект той самий)- Достоинства:
- Дієвий результат, ціна в 2 рази нижча ніж в салонах
- Юлія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: BreelliCo
Чудовий продукт з привабливою ціною, в салоні на мою довжину процедура мені коштувала 2200. Швидка доставка, відповідальний продавець. Буду звертатися знову . Щиро рекомендую
Дякую за Ваш вiдгук