Отзывы покупателей о Гуаша скребок гуаш + Нефритовый Роллер для лица + Роликовый массажер из натурального нефрита 2в1 | Подарочный массажный набор для лица

Оценка пользователей 4.95/5
  • Іван М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана. Количество в упаковке: 2. Цвет: Зеленый

Вітаємо, Іван!!

Дякуємо за ваш відгук! Бажаємо комфортного користування.

• Ксения Т***

Все добре, швидко. Гарний набір)

Достоинства:
    Якість супер

Вітаємо, Ксенія!

Дякуємо за ваш відгук! Раді чути, що набір сподобався та якість вас задовольняє. Бажаємо приємного користування!

• Светлана Д***

Мені сподобався набір

Вітаємо, Світлана !

Дуже раді, що вам сподобався набір!
      Користуйтесь із задоволенням, нехай приносить вам лише користь та приємні відчуття.

• ярослав л***

Кажуть, що шлях до серця жінки лежить через турботу. Замовив дружині цей набір — влучив у саме яблучко! Вона задоволена подарунком, а я задоволений тим, як швидко ви все організували. Жодних затримок, сервіс на висоті. Дякуємо!

Достоинства:
    Натуральний камінь, приємна ціна,
    Доставка — ракета (як блискавка вона)!
    Якість набору — найвищий тут клас,
    Дякую, що так порадували нас!
    Недостатки:
    Жодних мінусів немає,
    Лиш дружина розквітає!

Вітаємо, Ярослав!

Щиро дякуємо за такий неймовірний відгук!
      Приємно чути, що якість набору та швидкість доставки перевершили ваші очікування.
      Дякуємо, що поділилися такими теплими словами.
      Нехай дружина і далі розквітає, а ми завжди раді зробити ваші покупки приємними!

• Яна К***

Все пришло быстро ,товар соответствует описанию

Вітаємо, Яна!

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді, що замовлення приїхало швидко та повністю відповідає опису.
      Приємного користування скребком Гуаша!

• Богдан Ф***

Замовляю даний набір уже вдруге, на подарунок, ролер та гуаша чудової якості, перший набір досі майже як новий, гуаша пережив падіння на плитку з 1м, обійшлося невеличким сколом, був приємно вражений, думав розлетиться на дрібні шматочки, але він вистояв!! Одним словом якість за дану ціну чудова, беріть не пошкодуєте.

Вітаємо, Богдан!

Дякуємо за чудовий відгук!
      Нам дуже приємно чути, що ролер та Гуаша вам сподобались і навіть витримали падіння без серйозних пошкоджень. Раді, що якість набору виправдала очікування — ваші слова надихають нас і надалі пропонувати тільки надійні та якісні товари.

• Антон К***

Все прийшло у гарному стані. Скарг не було.

Вітаємо, Антон!

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді, що скребок Гуаша дійшов у гарному стані і вам все сподобалось. Будемо раді бачити вас знову!

• Ирина Г***

Чудовий гуаша скребок та ролер, дякую продавцю, пакування подарункове, доставка швидка

Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  Принцеса Діана

Вітаємо, Ірина!

Щиро дякуємо за ваш відгук! Дуже раді, що вам сподобалися скребок та ролер, а також пакування і швидка доставка.
      Нехай користування приносить лише задоволення!

• Ірина

Отримали замовлення, дуже задоволені, товар дуже якісний, приємний у користуванні, співвідношення ціна/якість відмінне
    Рекомендую

Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  Принцеса Діана

Вітаємо, Ірина!

Дякуємо за ваш відгук та теплі слова! Нам дуже приємно чути, що ви задоволені якістю нашого набору та його користуванням. Ваші рекомендації дуже цінні для нас і надихають працювати ще краще.
      Бажаємо вам тільки приємного досвіду!

• Наталія Л***

Рекомендую усім,якість супер.Відправили швидко.
    Бажаю більше клієнтів та багато продаж.
    Всім задоволена.Дуже дякую))))

Вітаємо, Наталія!

Дуже дякуємо за такий теплий і щирий відгук!
      Раді, що скребок гуаша вам сподобався, якість виправдала очікування, а відправка була швидкою.
      Ваші побажання — це неймовірно приємно чути! Нехай користування приносить лише задоволення та гарний результат.

Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів!

• Крістіна

Все чудово, задоволена покупкою!

Вітаємо, Крістіна!

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді, що покупка принесла вам задоволення!Бажаємо приємного та ефективного використання!

• Крісітна Є***

Замовила цей набір і була вражена! Матеріал приємний на дотик, і не викликає дискомфорту. Цей набір надає тільки хороші відчуття. Рекомендую всім!

Вітаємо, Крістіна!

Щиро дякуємо за такий приємний відгук!
      Нам дуже приємно, що набір вам сподобався і виправдав очікування.
      Користуйтеся із задоволенням, а ми будемо раді бачити вас знову.

• Діана С***

Швидко відправили. Гарне упакування. Все як вказано в описі. )
    Дякую продавцю.

Достоинства:
    Все як в описі

Вітаємо, Діана!

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді, що скребок гуаша вам сподобався і все прийшло в ідеальному стані
      Користуйтеся із задоволенням!

• Олексій Г***

Пришло все хорошо

Вітаємо, Олексій!

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді, що замовлення прийшло вчасно і все в порядку.
      Бажаємо приємних процедур та чудового настрою щодня!

• Наталия М***

Дуже сподобався набір,не дорого,можно також на подарунок

Достоинства:
    Все сподобалось
    Недостатки:
    Не має
    • Продавец  Принцеса Діана

Вітаємо, Наталія!

Дякуємо за ваш чудовий відгук!
      Раді, що набір вам сподобався.
      Нехай приносить тільки позитивні емоції!

• Софія

гарненький у зручній упаковці, по такій ціні кайф)) буду користуватися з задоволенням

Вітаємо, Софія!

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді, що скребок гуаша вам сподобався і виправдав очікування.
      Користуйтеся із задоволенням !

• Ігор Ш***

Чудовий набір без недоліків

Вітаємо, Ігор!

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді, що набір вам сподобався і не має жодних недоліків.
      Бажаємо приємного користування!

• Засаднюк О***

Все чудово

Достоинства:
    Швидко. Якісно
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  Принцеса Діана

Вітаємо, Олег!

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді, що скребок гуаша сподобався.
      Бажаємо насолоджуватися процедурою догляду й надалі!

• Евгений Г***

Чудовий набір як для подарунку так і для власного використання

Вітаємо, Євгене!

Дякуємо за відгук!
      Раді, що набір вам сподобався — нехай приносить лише задоволення у використанні.

• Юля А***

Дуже крутий набір

Вітаємо, Юлія!

Дякуємо за ваш відгук! Раді, що набір гуаша вам сподобався. Ваш позитивний досвід допомагає іншим покупцям зробити правильний вибір і надихає нас підтримувати якість товарів.

• Тетяна П***

Дякую, гарна упаковка! Гуаша вже користуюсь

Вітаємо, Тетяна!

Щиро дякуємо за відгук!
      Раді чути, що ви вже користуєтесь гуаша і задоволені покупкою.
      Нехай масаж дарує вам красу, релакс і гарний настрій щодня.

• Анна Р***

Я задоволена, якість гарна, швидко отримала, пакування на висоті!

Достоинства:
    Ціна-якість
    Недостатки:
    Не виявила
    • Продавец  Принцеса Діана

Вітаємо, Анна!

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді, що скребок гуаша вам сподобався і що ви залишилися задоволені якістю та обслуговуванням.
      Нехай масаж приносить вам лише задоволення та користь.

• Світлана Б***

Якісний товарі та якісне пакування, швидка доставка

Вітаємо, Світлана!

Дякуємо за ваш чудовий відгук!
      Раді, що набір вам сподобався, а доставка та пакування залишили приємне враження.
      Бажаємо вам задоволення від догляду!

• Юлія К***

Товар був доставлений дуже швидко, добре запакований, сама коробка має магнітні застібки на кришці, тож дуже зручно зберігати масажери і немає потреби кудись їх перекладати. Скребок та ролер без дефектів. Дякую продавцеві за гарне ставлення до своїх клієнтів.

Вітаємо, Юлія!

Щиро дякуємо за такий приємний і детальний відгук! Дуже раді, що ви залишилися задоволені якістю набору та обслуговуванням.
      Нехай масажери приносять лише користь і гарний настрій щодня!

• Ирина

Гарний колір та відмінна якість, швидка доставка.

Вітаємо, Ірина!

Щиро дякуємо за ваш чудовий відгук! Рада чути, що скребок гуаша вам сподобався.
      Нехай приносить тільки користь і задоволення від догляду!

• Анна К***

Обслуживание на высоте
    Связались быстро и отправили....
    Набор просто прекрасен.

Достоинства:
    Прекрасный набор

Вітаємо, Анна!

Дякуємо за чудовий відгук!
      Раді, що вам сподобався набір і ви залишилися задоволені обслуговуванням.
      Нехай приносить лише користь і гарний настрій щодня!

• Галина З***

Все супер!!

Достоинства:
    Гарна якість товару
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  Принцеса Діана

Вітаємо, Галина!

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді, що вам сподобався скребок гуаша та його якість. Нехай приносить лише задоволення та користь під час догляду за шкірою.

• Кирил Г***

Дуже класний товар мене влаштовує

Вітаємо, Кирил!

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді, що скребок гуаша вам сподобався і повністю виправдав очікування! Користуйтеся із задоволенням!

• Валерія А***

Все чудово!

Вітаємо, Валерія!

Дякуємо за відгук!
      Раді, що скребок Гуаша вам сподобався! Нехай кожен сеанс приносить тільки задоволення та красу.

• Наталя А***

Рекомендую, якісна річ,а пакування це просто вау! Коробочка на магнітіку, нічого не бовтається, підійде на подарунок!

Достоинства:
    Ролера та скребок Гуаша якісно зроблені, нічого не бовтається, приємно тримати а руці , відчувається прохолода справжнього каменю.
    Недостатки:
    Поки що не виявлено.
    • Продавец  Принцеса Діана

Вітаємо, Наталя!

Дуже дякуємо за такий приємний і детальний відгук!
      Раді, що ролер та скребок Гуаша справили гарне враження, а пакування сподобалося.
      Нехай користування приносить лише задоволення, красу та релакс!

• Елена Ч***

Замовляла на подарунок ще минулого року. Людині дуже сподобалося. В цьому році взяла знов на подарунок) дуже дякую!

Вітаємо!

Дякуємо за ваш відгук!
      Приємно чути, що подарунок сподобався і минулого року, і цього — така довіра надихає! Сподіваємося, він і надалі приноситиме радість та користь вашим близьким.

• Наталія Д***

Дякую, всім задоволена. Усе ціле і в гарному пакунку.

Достоинства:
    Ціна,якість

Вітаємо!

Дякуємо за ваш відгук! Раді чути, що ви задоволені замовленням та упаковкою. Нехай користування приносить тільки радість!

• Олена

Працює)))

Олена, вітаємо!
      Щиро дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені.
      Завжди раді бачити вас знову в нашому магазині!

• Вероника К***

Товар відповідає очікуванням.

Достоинства:
    Гарна упаковка,ролер і скребок без сколів і тріщин, гарний колір
    Недостатки:
    Не помітила
    • Продавец  Принцеса Діана

Вероніка, добрий день)
      Щиро дякуємо за відгук!
      Раді, що скребок Гуаша повністю виправдав ваші очікування.
      Приємно знати, що вам сподобались і якість, і зовнішній вигляд, і упаковка.
      Бажаємо вам приємних та корисних процедур!

• Ірина

Чудова якість, вже користуюсь.

Достоинства:
    Гарний матеріал
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  Принцеса Діана

Ірина, вітаємо)
      Дякуємо за відгук!
      Раді, що ви вже користуєтесь скребком і задоволені якістю.
      Гарний матеріал — запорука ефективного та приємного масажу.
      Нехай приносить лише користь і задоволення!
      Завжди раді бачити вас знову

• Марина Г***

Ролер важкенький, камінці гарно і тихо ходять. Скребок без сколів.
    Приємно здивована за таку ціну.

Марина, добрий день!
      Щиро дякуємо за відгук!
      Раді, що набір гуаша справив приємне враження — і якість ролера, і стан скребка відповідають очікуванням.

Нехай кожна процедура приносить вам лише задоволення та користь для краси й самопочуття.