- Людмила Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана. Количество в упаковке: 3. Цвет: Зеленый
Задоволена
- Продавец Принцеса Діана
Добрий день, Людмила! Щиро дякуємо відгук!
Нам надзвичайно приємно знати, що ви задоволені покупкою.
Будемо раді бачити вас знову у нашому магазині.
- Маргарита В***Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана. Количество в упаковке: 3. Цвет: Зеленый
Дуже чудова і нужна річ. Купувала доньке у подарунок, вона в захваті .
- Достоинства:
- Нефрит - гарний камінь , качественний.
- Недостатки:
- Не знайшли
- Продавец Принцеса Діана
Вітаємо, Маргарита!
Дякуємо за ваш чудовий відгук!
Раді, що подарунок сподобався доньці — нехай користування приносить лише приємні враження!
- Ольга М***Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана. Количество в упаковке: 3. Цвет: Зеленый
Гарний набір, швидка доставка, менеджер порадила , як правильно користуватися. Дякую
Вітаємо, Ольго!
Дякуємо за Ваш відгук. Раді, що набір Вам сподобався і що наші поради були корисними.
Бажаємо приємного користування!
- Вера О***Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана. Количество в упаковке: 3. Цвет: Зеленый
Очень хороший наборчик! Всё как на картинке, соответствует! Отличное качество! Хороший вариант для подарка, идёт в коробочке! Очень довольна в пользовании!
- Достоинства:
- Отличное качество! Хороший вариант для подарка, идёт в коробочке! Очень довольна в пользовании!
Дякуємо за ваш відгук!
Раді, що набір вам сподобався, якість відповідала очікуванням. Гарного користування!
- Еліна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана. Количество в упаковке: 3. Цвет: Зеленый
Класна штука
Продавець все детально пояснила , як користуватися- Продавец Принцеса Діана
Дякуємо за відгук!
Раді чути, що скребок гуаша вам сподобався і що наші пояснення були корисними. Користуйтеся з комфортом і задоволенням!
- ИринаОтзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана. Количество в упаковке: 3. Цвет: Зеленый
Гарний набір, швидко доставили , все сподобалось, дякую!!!
Вітаємо!
Дякуємо за ваш відгук! Дуже приємно чути, що набір вам сподобався і доставка була швидкою. Користуйтесь із задоволенням!
- Марія Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана. Количество в упаковке: 3. Цвет: Зеленый
Все класно, відправили швидко, ролики гарні, але в наборі, який прийшов, не було самого скребка. Але цю ситуацію дуже оперативно врегулювали, повний набір надіслали протягом декількох днів. Все гарненьке, приємне, користуватися одне задоволення
Дякуємо за ваш відгук!
Раді, що ситуацію вдалося швидко вирішити і тепер набір повний та приносить вам задоволення у використанні!
Будемо щиро раді бачити вас знову!
- Леся Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана. Количество в упаковке: 3. Цвет: Зеленый
Швидка доставка, якісне пакування, чудова якість.
- Достоинства:
- Ціна/якість
Дякуємо вам за відгук!
Раді, що скребок для обличчя вам сподобався!
Нехай приносить лише користь і задоволення. Будемо раді бачити вас знову!
- Катерина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана. Количество в упаковке: 3. Цвет: Зеленый
Брала на подарунок. Гарне пакування. Іменинниця дуже задоволена!
- Достоинства:
- Якісний товар.
- Недостатки:
- Не знайдено
- Продавец Принцеса Діана
Вітаємо!
Дякуємо за відгук! Дуже раді чути, що подарунок сподобався і залишив гарні враження. Бажаємо іменинниці ще більше краси та гармонії разом зі скребком гуаша!
Наче все класно, відправили швидко, ролики гарні, але в наборі, який прийшов, не було самого скребка. Як так?
Вітаємо!
Дякуємо Вам за зворотній зв'язок!
Вже зв’язуємося з Вами, щоб вирішити цю ситуацію якнайшвидше. Зробимо все можливе, аби Ви залишилися задоволені покупкою!
- Наталья К***Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана. Количество в упаковке: 3. Цвет: Зеленый
Благодарю за качественный товар и быстрое обслуживание
- Достоинства:
- Лёгкий в использовании
- Недостатки:
- Их нет
- Продавец Принцеса Діана
Дякуємо за ваш відгук!
Раді, що скребок вам сподобався і ви залишилися задоволені швидким обслуговуванням. Бажаємо приємного використання!
- Юрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана. Количество в упаковке: 3. Цвет: Зеленый
Все супер
- Продавец Принцеса Діана
Юрій, вітаємо) Раді чути, що вам сподобався набір Гуаша.
Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів
- ЛюдмилаОтзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана. Количество в упаковке: 3. Цвет: Зеленый
Дякую продавцю за такий чудесний набір! Він реально допомагає з масажем обличчя. Результат видно не зразу, але невеличкі щоденні кроки своє дають.
- Достоинства:
- Ціна / якість.
- Недостатки:
- Не виявлено.
- Продавец Принцеса Діана
Людмила, вітаємо) Щиро дякуємо за такий приємний відгук
Раді, що набір гуаша вам підійшов і вже допомагає у щоденному догляді.
Дійсно, регулярність — ключ до помітного результату!
Дякуємо, що оцінили співвідношення ціни та якості. Нехай масаж дарує вам лише задоволення та красу
Після першого використання враження дуже хороше
- Продавец Принцеса Діана
Людмиоа, вітаємо) Дякуємо за гарний відгук)
Раді, що набір Гуаша справив гарне враження вже після першого використання. Бажаємо вам ще більше приємних емоцій та користі від процедур.
- Надя С***Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана. Количество в упаковке: 3. Цвет: Зеленый
Товаром як і якістю обслуговування повністю задоволена
Надя, добрий день!
Щиро дякуємо за ваш відгук! Раді, що ви залишилися задоволені і якістю набору гуаша, і рівнем обслуговування.
Користуйтеся на здоров’я та з задоволенням! Будемо раді бачити вас знову)
- АлексОтзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана. Количество в упаковке: 3. Цвет: Зеленый
хорошена и качество - рекомендую
- Достоинства:
- хорошена и качество - рекомендую
- Продавец Принцеса Діана
Алекс, вітаємо)
Раді, що скребок Гуаша виправдав ваші очікування!
Ваша рекомендація — найкраща оцінка якості.
Нехай габір надалі дарує вам приємні відчуття, допомагає зберігати красу та гармонію.
Дякуємо за вибір нашого магазину)
- Надія Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана. Количество в упаковке: 3. Цвет: Зеленый
Набір якісний, приємний на дотик (немає нерівностей, резців). Задоволена
Надія, вітаємо)
Дякую вам за гарний відгук!
Раді, що набір гуаша вам сподобався — ми дійсно стараємося, щоб кожен виріб був не лише якісним, а й дарував приємні відчуття при використанні. Нехай масаж приносить вам максимум задоволення та користі!
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана. Количество в упаковке: 3. Цвет: Зеленый
Шикарный косметический набор из натурального камня.
- Достоинства:
- Качество.
- Недостатки:
- Отсутствуют.
- Продавец Принцеса Діана
Вітаємо, Дмитро!
Дякуємо вам за чудовий відгук! Раді, що ви задоволені якістю масажного набору. Нехай набір приносить вам тільки приємні емоції та користь у догляді за шкірою!
Будемо раді бачити вас знову!
- Жук О***Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана. Количество в упаковке: 3. Цвет: Зеленый
Все як на фото) прийшло швидко
Оксана, вітаємо)
Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що набір для масажу Гуаша вам сподобався та прибув швидко. Нехай набір приносить вам максимальну користь і задоволення!
- Лина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана. Количество в упаковке: 3. Цвет: Зеленый
Отличный набор , рекомендую
- Елена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана. Количество в упаковке: 3. Цвет: Зеленый
Нарешті знайшла спосіб прибрати набряки зранку, цей набір те що вже давно мені було потрібно:)
- Людмила М***Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана. Количество в упаковке: 3. Цвет: Зеленый
Замовила набір 3в1 , відразу оплатила товар , все швидко відправили . Та найбільшим розчаруванням було те що з трьох виробів два з браком . Скребок має пошкодження або не якісно відшліфований , на ролику теж такий самий дефект . Повне розчарування , бо для використання не пригодний(( Магазин на моє повідомлення не відповідає
- Достоинства:
- Недостатки:
- Два з трьох товарів з дефектами
- Продавец Принцеса Діана
Людмила, добрий день! Дякуємо вам за зворотній зв'язок. Приносимо свої вибачення за дану ситуацію. Наш менеджер зв'яжеться із вами для уточнення інфомації та вирішення даного питання. Гарного дня
- Олена Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана. Количество в упаковке: 3. Цвет: Зеленый
Я задоволена використанням набору. Якість товарів гарна, вони приємні на дотик і зручні в використанні. Скребок досить великий, що дуже зручно, ролери також гарно виконують свій функціонал. Доставка прийшла швидко. Я залишила форму з коробці, в якій вони прийшли, в ній їх і тримаю, мені зручно
- Достоинства:
- Всі товари якісно виконують свій функціонал
- Недостатки:
- Я не знайшла
- Продавец Принцеса Діана
Олена, вітаємо! Дякуємо за чудовий відгук! Нам дуже приємно, що ви задоволені якістю набору та його функціональністю. Особливо раді, що скребок і ролери відповідають вашим очікуванням, а форма з коробки стала зручним рішенням для зберігання. Завжди раді швидко доставити товари, які роблять ваш догляд комфортним. Дякуємо за вибір нашого магазину.
- Валентина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана. Количество в упаковке: 3. Цвет: Зеленый
Набір сподобався,
- Достоинства:
- Товар сподобався, на дотик прохолодний ,масажує приємно.
- Продавец Принцеса Діана
Валентина, вітаємо) Нам приємно, що товари придбані у нас приносять користь і задоволення) Приємного вам користування та гарного дня) Будемо раді бачити вас серед наших постійних покупців.
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана. Количество в упаковке: 3. Цвет: Зеленый
Хорошее качество
- Продавец Принцеса Діана
Ольга, доброго дня! Дуже вдячні за відгук, раді, що вам сподобалось, бажаємо приємного користування:) Гарного дня!
- оля о***Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана. Количество в упаковке: 3. Цвет: Зеленый
Все понравилось, отличное качество.
- Продавец Принцеса Діана
Ольга, вітаємо! Дуже вдячні за відгук, раді, що вам подобається користуватись. Дякуємо, що вибрали наш магазин:) Гарного дня!
- Алексей В***Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана. Количество в упаковке: 3. Цвет: Зеленый
Супер!
Очень прекрасный роллер!
Скребок вообще улёт!
Роликовый массажёр волшебный!- Продавец Принцеса Діана
Олексій, вітаю! Дякуємо за позитивний відгук, надзвичайно приємно, що вам сподобалось, раді, що обрали наш магазин:) Гарного дня!
- Мария К***Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана. Количество в упаковке: 3. Цвет: Зеленый
Доставили быстро, всё понравилось!
- Продавец Принцеса Діана
Марія, доброго дня! Дуже вдячні за відгук, раді, що вам сподобалось, бажаємо приємного користування:) Гарного дня!
- Ирина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана. Количество в упаковке: 3. Цвет: Зеленый
Всё супер!!!!!! Очень довольна покупкой. Разглаживает отёки вокруг глаз для меня ето важно , лицо становится милиньким отдохнувшим после него . У меня малыш не досыпаю устаю массаж лица в самый раз. Огромное спасибо за хороший товар!!!
- Достоинства:
- Обсолютно все!!!
- Недостатки:
- Их нет
- Продавец Принцеса Діана
Ірина, добридень! Дякуємо за теплий відгук. Ми дуже раді, що ви залишилися задоволені покупкою! Користуйтеся із задоволенням та будьте завжди красиві! Дякуємо, що обрали наш магазин:)
- Юлія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана. Количество в упаковке: 3. Цвет: Зеленый
Чудовий настрій для масажу. Якісний і гарно упакований.
- Продавец Принцеса Діана
Юлія, вітаємо! Дякуємо за гарний відгук, раді, що обрали наш магазин:) Гарного дня!
- ФроловаОтзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана. Количество в упаковке: 3. Цвет: Зеленый
Всё отличного качества,спасибо.
- Продавец Принцеса Діана
Тетяна, вітаємо! Дуже вдячні за відгук, раді, що вам подобається користуватись. Дякуємо, що вибрали наш магазин:) Гарного дня!
- ЄвгеніяОтзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана. Количество в упаковке: 3. Цвет: Зеленый
Виглядає і на дотик дійсно як камінь, прохолодний. Все ціле, гладеньке, без сколів, коліщатка добре крутяться, нічого ніде не скрипить і не залипає
- Достоинства:
- Дуже низька ціна для такої якості
- Недостатки:
- Поки не бачу
- Продавец Принцеса Діана
Євгенія, доброго дня! Дякуємо за суперський відгук, раді, що вам довподоби покупка, приємного користування:) Вдячні, що обрали наш магазин, гарного дня!
- Алла М***Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана. Количество в упаковке: 3. Цвет: Зеленый
Гарний масажер, рекомендую.
Швидко зв'язалися, швидко відправили товар, дякую- Продавец Принцеса Діана
Алла, вітаємо! Раді, що ви залишили відгук і обрали наш магазин:) Приємного користування і настрою!
- Єва Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана. Количество в упаковке: 3. Цвет: Зеленый
Хочу добавить к своему комментарию. Из достоинств - натуральный нефрит. Приятно делать массаж прохладным камнем, особенно утром)
Беру уже второй раз! Первый себе, второй для мамы. Очень советую, в любом возрасте.- Продавец Принцеса Діана
Єва, вітаю! Дуже вдячні за доповнення відгуку, раді, що вам подобається користуватись. Дякуємо, що вибрали наш магазин:) Гарного вечора!
- Мілана Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана. Количество в упаковке: 3. Цвет: Зеленый
UPD. Гарний, приємний набір.
Прийшов без сколів, подряпин та інших дефектів. Роблю масаж із простим кремом для обличчя, мені підходить). Шкіра з кожною наступною процедурою стає все кращою і кращою, навіть зморшки трохи розгладилися. Помітно вирівнявся колір обличчя, з'явився дуже легкий рум'янець. Я дуже задоволена покупкою та всім рекомендую.- Продавец Принцеса Діана
Мілана, доброго дня! Дякуємо за суперський відгук, раді, що вам довподоби покупка, приємного користування:) Вдячні, що обрали наш магазин, гарного дня!
- Світлана Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана. Количество в упаковке: 3. Цвет: Зеленый
Наврядчі це справжній камінь...
Ребристий масажер легко шкрябається нігтем як пластик
Але ж і ціна невелика
Масажує добре- Достоинства:
- Недостатки:
- Нефрит - це скоріше назва кольору, а не матеріалу
- Продавец Принцеса Діана
Світлана, доброго дня! Нам дуже прикро, що ви не зовсім задоволені покупкою. Заявлений виробником матеріал - натуральний камінь, добре масажує обличчя, шию, зону декольте, сподіваємось, вам все ж сподобається користувати, адже відгуки задоволених покупців вказують на перваги даного масажера:) Дякуємо, що обрали наш магазин! Гарного дня:)