Отзывы покупателей о Комплект для уборки Ведро 12л со шваброй и сменной насадкой микрофибры Scratch Cleaning Mop Expert R-1 Набор для уборки шваброй с ведром 12л и сменной насадкой микрофибры

Оценка пользователей 4.57/5
  • Отзывы про товар продавца BendAM
  • Ольга Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BendAM

Товар добрий, усе сподобалось.

Дякуемо за відгук

• Наталія Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BendAM

Чудовий комплект, зручний у використанні

Достоинства:
    Значно полегшує процес прибирання

• Сергей
    Отзыв от покупателя. Продавец: BendAM

Хорошее качество ведра, а именно сам пластик добротный и не тонкий, сама швабра тоже хорошо сделана, разве что наверное в процессе уборки в углах не совсем хорошо вымывает но я думаю это не большая проблема, нужно сильнее надавливать на нее.
    Насадка сама тоже не плохого качества, выглядит ок.
    К покупке в принципе советую, сам не пожалел что купил.

Дякуемо за відгук

• Владислав Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BendAM

Еще один комплект взял родителям

Достоинства:
    Отличное качество! Даже не ожидал.
    Недостатки:
    Тряпочки не вечные :D
    • Продавец  BendAM

• ОЛЬГА М***

дуже задоволена

• Сергей Ш***

Крепче аналогов

Достоинства:
    Крепче аналогов

• Людмила К***

Відро на 9 літрів, а не на 12 літрів. ОБМАн

Достоинства:
    Задоволена
    Недостатки:
    9 літрів, а замовляла 12
    • Продавец  BendAM

447 / 5 000
      Добрий день
      Дякуємо за відгук
      Ми зрозуміли з відгуку що товаром залишилися задоволені
      Що на рахуном об'єму, ми заявляємо як до нас приходять від посточальника як 12
      Коли стали виїняти у посточальника з'ясувалися що рахуємо як об'ємний літраж
      Ми можемо з упевненістю говорити про якість нашого відра товщіни стінки, запаху пластику
      Ми торгуємо не перший рік
      Ми прикладаємо максимально зусиль до комфорту наших покупців
      Наші клієнти залишаються задоволені

• Віра Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BendAM

Відро явно дісталося браковане,відділ для віджиму більше,ніж для води,і пробка знаходиться у відділені для віджиму,а не для миття.Продавець,що не бачив,що відправляє брак?У такому випадку його ціна має бути у два рази нижче.І про таке треба попереджати заздалегідь.

Добрий вечір
      Ми прочитали ваш відгук
      І хочемо відповісти на ваш відгук
      Конструкція відра продумана детально
      Два відділення для полоскання та віджиму
      Верхня кришка зроблена певною конструкцією
      Так щоб можна було зливати брудну воду з відсіку промивання або відсіку віджиму, якщо потрібно.
      Пропка знаходиться збоку віджиму, тому що в цьому відсіку накопичується менше води.

• Елена
    Отзыв от покупателя. Продавец: BendAM

в использовании около 2 месяцев, пока все целое (надеюсь так и будет в дальнейшем:))
    я с такой системой сталкивалась ранее, поэтому выбирала по качеству, объему и функционалу
    качество пластика довольно хорошее, смущала рукоятка, которая состоит из отдельных сегментов и соединяется пластиковыми муфтами, но такая конструкция на всех швабрах подобного типа.
    еще из положительного — моющая часть складывается в вертикальное положение в любую сторону (на некоторых моделях можно только в одном положении сложить, стоит фиксатор) и сделать это можно легким движением - чуть опустить рукоятку к полу и швабра сама складывается в одну линию
    наверное сумбурно написала:))
    в целом - комплект заслуживает внимания, удобен, минимум ручного труда

Достоинства:
    удобство, качество пластика, поворот моющей части во все стороны
    Недостатки:
    пока не выявлено
    • Продавец  BendAM

Дякуемо позитивний відгук

• Татьяна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BendAM

Супер качество . Залишилася в захваті , рекомендую!

• Дубровина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BendAM

Швабра подобається, не дивлячись на те що в відрі немає отвора для злива води, дякую і рекомендую, надіюсь буде слугувати довго. Пізніше додам фото і доповню відгук.

Достоинства:
    Швабра складається на обидві сторони однаково, тобто коли миєш і віджимаєш не треба дивитися на швабру на яку сторону вона складається щоб всунути в відро. Ролики які знаходяться на віджимі допомагають виталкувать швабру на верх.
    Недостатки:
    В минулому відрі в мене з обох сторін відра були силіконові пробки щоб зливати воду, в цьому відрі в відділі для віджиму є отвір з силіконовою пробкою, а от в відділі з водою її не має, для мене це не зручно, щоб вилити воду треба перекидати відро. Також коли купувала це відро, як говорили на 12л. Ніякої різниці не побачила зі своїм старим відром, літраж води не міряла але швабра така сама величезною як і 8л. тобто не більша, а ось сама труба в діаметрі побільше і це радує, надіюсь що буде і міцніша.
    • Продавец  BendAM

• Олег Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BendAM

Залишився дуже задоволений якістю відра. Відмінний пластик, відмінна швабра
    Ще запропонували додатково ганчірочки мікро-фібро
    Все на найвищому рівні, дякую

Достоинства:
    Відмінна робота
    • Продавец  BendAM

Дякуемо за оцінку нашої роботи

• Еля
    Отзыв от покупателя. Продавец: Grl

И пожалуй добавлю фото, как выглядит моя насадка спустя год активного, но бережного использования. Ничего не порвалось и ни один шов не разошелся

• Продавец  Grl

Еля, дуже вдячні за контрвідгук, який є під товаром. При повторному замовленні у нас, будь ласка, нагадайте. Буде додаткова знижка, або подарунок до замовлення.

• Еля
    Отзыв от покупателя. Продавец: Grl

Пользуюсь этим комплектом с января 2024 года, и всё ещё вполне довольна покупкой) Пластик качественный, насадки тоже, особо никаких минусов за это время не заметила) Занимает достаточно мало места, что для меня также немаловажно

Достоинства:
    Товар такой же, как и на картинке
    • Продавец  Grl

Еля, дуже вдячнi за відгук.
      Дякую за вiдгук з практичної точки зору як господиня.
      Ми як практики, теж з усiм що озвучили. Але від нас завжди розцінюється як реклама.
      Також э можливiсть при пiдтвердженнi замовлення, дозамовити ганчiгрки.

Отзыв от покупателя. Продавец: Grl

Доречі наклейки, що тримають насадку з мікрофібри теж відклеїлися.

Недостатки:
    Не якісний товар взагалі. Одне розчарування…
    • Продавец  Grl

Наталя вітаємо!
      Наліпка по центру допоміжна і тримається ганчірка за рахунок двох кріплень з боків. Таке іноді буває. Якість приклеювання стрічки по центру можемо перевірити при отриманні товару тільки візуально. На практицi лише отримуючи зворотний зв'язок від покупців. Якщо при вологому прибиранні не залишати на довго у воді МОП, то ситуація не повториться.

Отзыв от покупателя. Продавец: Grl

Спочатку була задоволена зовнішнім виглядом і якістю. Але в процесі використання повний жах. Насадка з мікрофібри не витримала навіть першого прибирання. В мене швабра до цієї витримала набагато довше, але коштувала вона на 60% дешевше. Ганьба продавцеві.!За таку ціну , такий неякісний товар. Не рекомендую. Вимагаю повернення коштів.

Недостатки:
    Не якісні насадки
    • Продавец  Grl

Наталя вітаємо!
      Менеджер з вами зв'яжеться для вирішення питання.

• Продавец  Grl

Наталії в чомусь навіть вдячні, що порушили питання повернення, хай навіть і в такий ситуації.
      Наталiя трішки не точно акцентувала увагу на причині вiдмови повернення.

Ось частина листування з Наталією:
      "У повідомленні вище описали умови повернення.
      Ми знаємо, що 14 днів минули давно, але ми не вказуємо, що відмова від повернення через 14 днів. Але навіть при поверненні у термін 14 днів, повернення провадиться з певними умовами.
      Як раніше і писали, ми готові забрати навіть знаючи, що товар був у вжитку, але чистий і без подряпин.
      Але у вашому випадку без упаковки ми не можемо прийняти набір.
      Уточніть будь ласка у Rozetka в якому вигляді та за яких умов потрібно робити повернення".

Також не згодні з тим, що поставили "1" на все!
      Дотримання термінів доставки – вчасно!
      Актуальність ціни та наявнiсть – актуально!
      Якість обслуговування – можливо, щось не так, але завжди на зв'язку та завжди відповідаємо на запитання!

Отзыв от покупателя. Продавец: Grl

Швабра дуже якісна. Пластик без стороннього запаху. Метал якісний, не тонкий. Змінні насадки теж гарної якості, полотна мікрофібра.

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Не знайшла.
    • Продавец  Grl

Наталко, дуже дякуємо за гарний відгук.
      Це мотивує та надихає на працю.

• Анна К***

рекомендую

Достоинства:
    Хороший пластик, зручна швабра, доволі міцна швабра
    Недостатки:
    не знайшла
  • Татьяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Grl

Покупкой довольна. Качество товара хорошее. Пластик без запаха, ведро прочное, швабра надежная. Доставкой довольна, пришло всё в надлежащем качестве.
    Рекомендую продавца и магазин.

Достоинства:
    Маневренность. Можно добраться во все углы квартиры.
    Недостатки:
    Нет. При бережном обращении думаю их и не будет.
    • Продавец  Grl

Тетяно, дякую за розгорнутий відгук. Цей товар справді сподобався покупцям і ми дуже раді, що покупці оцінили нашу роботу. Відгук – це одна з найкращих можливостей відреагувати на обслуговування та якість товару. І дуже добре, що багато покупців реагують позитивно. Оскільки позитивні відгуки залишають разів в 5 менше.

• Людмила М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Grl

Отримала відро ,та протестувала.Поки задоволена .Спочатку не сподобалось ,що коробка в якому було запаковане відро ,має малу вагу ,але коли розпакувала зібрала швабру ,то заспокоїлась.Швабра має хорошу ручку ,як далі буде себе поводити покаже час ,але для будинку в якому треба просто зробити нескладне вологе прибирання річ судова і зручна ,а великі площі з сильними забрудненнями навряд чи витримає.

Достоинства:
    Зручно мити підлогу ,гарна міцна ручка ,відро на об'єм 12 л.
    Недостатки:
    Не подобається ,як знімається кришка з відра ,не зручно ,є шанс легко зламати.
    • Продавец  Grl

Людмила, дякуємо за подробиці у відгуку.

• Ірина Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Grl

Долго искала такую швабру. Качество впечатлило, картинка не передаёт все достоинства,но соответствует описанию.Ведро из крепкой пластмассы, ручка длинная и на первый взгляд крепкая,увижу в процессе использования.
    Получила посылку на следующий день после заказа.
    Надеюсь прослужит долго.

Достоинства:
    Качество пластика ведра, длинная ручка швабры и крепкая
    Недостатки:
    Узнаю в процессе
    • Продавец  Grl

Ірино, дякуємо за такий докладний відгук. Ми намагалися на фото показати весь набір з усіх сторін. Намагаємось швидко відправляти та бути в контакті з покупцями.

• Стефан М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Grl

Чудове відро. Якість вразила, особливо напрямні для віджиму. При виборі відра, більше дивився на загальні параметри, а при використанні особливо відчув.

Достоинства:
    Міцний пластик на відрі, зручна та міцна ручка на швабрі
  • Олег А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Grl

Відмінний набір для господарювання.
    Якісне та продумане. Особливо сподобалося опорні коліщатка при віджиманні допомагають не перекошувати швабру і тим самим немає ризику, що піднімеш з відром при витягуванні швабри з відра.
    Радує швабра своєю міцністю та можливістю ганчірку кріпити з двох сторін + липучка.
    Відмінна якість!

Достоинства:
    ціна зручність якість
    Недостатки:
    нема