- Наталія д***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет: Black
Дитина користується три місяці із задоволенням,нарікань немає,великий плюс підсвітка
- Достоинства:
- ціна
- Недостатки:
- відсутні
- ИГОРЬ С***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет: Black
Дуже добрі навушники, дитина користується пів року і ніяких проблем взагалі. Товар прийшов вчасно і в комплекті. Спасибі Розетці
- Достоинства:
- Якісна річ за свої гроші
- Флор Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет: Black
Перестав працювати мікрофон через місяць а навушники афігєнні
- Достоинства:
- .
- Недостатки:
- .
- Євгенія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет: Pink
Дуже задоволена покупкою. Саме те, що я собі і шукала. Ціна - якість в ідеальному співвідношенні.
- Достоинства:
- Зручні, гучні.
- Олександр У***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет: Pink
Мій досвід з цими навушниками – розчарування.
Коли робив замовлення, мені обіцяли, що відправка буде в той самий день. Насправді товар надіслали пізніше, без будь-якого повідомлення про затримку — дізнався лише тоді, коли сам запитав.
Коли отримав навушники, виявилося, що вони мають два дроти: один для звуку, інший — лише для підсвітки. Це дуже незручно. Продавець казав, що в комплекті має бути перехідник, який об’єднує кабелі, але його там не було.
Ще один мінус — мікрофон. Шумопоглинання просто відсутнє: співрозмовники чують усе навколо — машини, вітер, навіть найменший звук. Коли запитав про це, мені відповіли, що “шумодав увімкнений автоматично”, але, здається, його там взагалі немає.
Після того, як я повідомив про ці проблеми, представник магазину перестав відповідати на повідомлення.
Загалом — і товар, і сервіс залишили неприємне враження.- Достоинства:
- Звук є.
- Світлана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет: Pink
Користуюсь навушниками близько 3-х місяців.
Доставка була досить швидка, але коробка відрізнялась від того, що було всередині.
Паралон що кріпиться на мікрофон нічим не закріплений, тому постійно спадав та я його вже загубила.
Самі навушники сидять чудово, дуже зручні, гучність регулюється колесом на навушниках зліва, там же і кнопка вмикання/вимикання мікрофону.
Звук - чудовий, навіть на максимальній гучності. Ніякого шипіння або рипіння при цьому не було.
Мікрофон - також чудовий, чутно добре, ніяких сторонніх звуків немає.
За свою ціну - чудова якість, Рекомендую.- Достоинства:
- Звук, мікрофон, дизайн
- Недостатки:
- Паралон що кріпиться на мікрофон для поглинання сторонніх звуків ніяк не прикріплений, тому постійно спадає
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет: Pink
Навушники топ, гарно звучать та мікрофон хороший
- Достоинства:
- Звук, мікрофон чудової якості
- Недостатки:
- Щоб врубити підсвідку тре під'єднати USB
- Ольга Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет: Black
Нарі навушники, рекомендую)
- Катерина О***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет: Black
- Андрей П***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет: Black
Менеджер відповів швидко, відправили також швидко, велике дякую за оперативною працю.
- Ольга С***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет: Black
Дитина у захваті від дизайну та звучання дякую Вам щиро .
- Оксана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет: Black
Якість навушників хороша .
На ці кошти те що треба .
Обслуговування на вищому рівні- Достоинства:
- Швидка доставка, гарна якість
- Кіра К***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет: Pink
- Достоинства:
- Все працює чудово, мікро кайф
- Недостатки:
- Поки не знайшла, але не через оригінальний провідник лайтеінг джек не можк розмовляти по мікрофону айфона
- Богдан П***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет: Black
Чудові навушники з гарним звуком
- Достоинства:
- Зручні, чудовий об'ємний звук
- Андрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: my favorite 24
Круті навушники, купував як подарунок, користуються вже понад 1.5 роки і все чудово. Дуже подобається дизайн. Мають хороший звук і якісний мікрофон. Топ за свою ціну
- Достоинства:
- Красивий дизайн, хороший об'ємний звук та якісний мікрофон
- Оксана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: AltAir War. Цвет: Black
Супер все. Отличное качество