Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Капли Provet Profiline для собак 10-20 кг, 4 пипетки по 2,0 мл (инсектоакарицид)

Оценка пользователей 4.19/5
на основе 21 отзыв
  • Панченко Д***

Не подіяли...

Достоинства:
    Недостатки:
    Не подіяли
  • Світлана Л***

Все прийшло вчасно і за описом
    Краплі діють

Доброго дня! Нам дуже приємно знати, що продукція бренду PROVET змогла подарувати вам трохи приємних вражень. Із задоволенням будемо радувати вас і надалі!

• Олександр К***

Пришел товар быстро и в хорошей кпаковке

Достоинства:
    Капли рабочие. Хватает на месяц.
    Недостатки:
    Запах неприятный.

Доброго дня! Дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникнуть питання, будь ласка, звертайтесь! Бажаємо Вам гарного дня!

• Андрей С***

В упаковке было только 3 капсулы . Требую возврат средств . Упаковка была вскрыла при операторе из Розетки

• Выхрест В***

Добре спрацював, песик як на світ народився

• Володимир Ш***

Недорогий препарат.
    Поки задоволені.

Недостатки:

Доброго дня! Дякуємо за позитивний відгук. Якщо у Вас виникнуть питання, будь ласка, звертайтесь! Бажаємо Вам гарного дня!

• Аліна Д***

Легко наносити,хороша ціна. Запах неприємний, наче дохлятиною, зате собаці цей запах дуже сподобався))і з часом вивітрюється. Ефект подивимось, думаю все буде супер

Добрий день, Аліна! Дякуємо за такі теплі слова. Нам дуже приємно знати, що ви задоволені товарами бренда ProVET. Такі відгуки надихають працювати ще краще!

• Аліна Д***

Берем тепер постійно, гарний засіб і хороша ціна

• Мария Я***

Неприємний запах

Добрий день! Ми вдячні за Ваш відгук! Запах засобу відповідає специфічному запаху компонентів, тобто у складі є діюча речовина, яка заявлена у ветеринарному препараті для якісного захисту вашої тварини від бліх та кліщів. Для приємного аромату рекомендуємо додатково використати нашийник Стоп Біо чи ЕкоВЕТ, таким чином буде ще додатковий захист репелентної дії. Якщо у Вас виникнуть питання, будь ласка, звертайтеся! Бажаємо Вам гарного дня!

• Елена Б***

Хорошее средство, удобно наносить.

Добрий день!
      Якщо у Вас виникнуть питання, будь ласка, звертайтеся!

• Бажанова К***

Користуємося три місяці
    До використання блох не було. За час використання ні блох, ні кліщів не знаходили (собака квартирна, у лісі не гуляє, але ліс неподалік, з дворнягами не тусується)

Достоинства:
    - блохи/кліщі під час використання не з’являлися
    - ціна
    - не шкодит б печінці на відміну від таблеток

Добрий день!
      Якщо у Вас виникнуть питання, будь ласка, звертайтеся!

• Марія К***

Обробили собаку, може блох трохи і поменшало, але засіб подіяв дуже погано.

• Оксана С***

Запах ужасный, но капли работают и приемлемая цена .

Добрый день!
      Спасибо за доверие. Если Вам понадобиться совет или консультация, пожалуйста, обращайтесь!
      Желаем хорошего дня!

• Ирина К***

неприємний запах

Достоинства:
    ціна
    Недостатки:
    Поки не виявила

Добрий день!
      Дякуємо за довіру та вибір бренду Природа! Якщо у Вас виникнуть запитання, будь ласка, звертайтеся!
      Бажаємо гарного дня!

• Андрей Т***

Фактически тот же состав, что и у Фронтлайн, только на порядок дешевле. Фипронил 10%.

Достоинства:
    Доступная цена
    Недостатки:
    Пока не увидел

Добрий день!
      Дякуємо за довіру та вибір бренду ProVet! Щиро раді, що Ви залишилися задоволені.
      Якщо у Вас виникнуть запитання, будь ласка, звертайтеся!

• Юлия С***

Спасибо все получила

Достоинства:
    Удобный для таксы в 12 кг
    Недостатки:
    Жирный немного
  • Юлия С***

Спасибо за качество!

Достоинства:
    Три месяца не думаю о проблемах. Все удобно! Собака такса но большая и лохматая вес 12 кг
  • Янина В***

Капаем собак, которые 100% времени проводят на открытом воздухе и бегают где попало. Клещи цепляются, но намного слабее, чем без капель. Полагаю, сила эффекта зависит от чистоты шерсти перед нанесением.

Достоинства:
    Лояльная цена. Помогает. У собак нет непереносимости этих капель.
  • Мария Ш***

Нам с собакой все подходит))

• Макс

У мого собаки почалися проблеми зі шкірою. Прокапав Профілайн. Зараз все добре

Добрий день, Макс! Дякуємо за довіру та вибір бренду ProVET! Щиро раді, що Ви залишилися задоволені. Якщо у Вас виникнуть питання, будь ласка, звертайтеся! Бажаємо Вам гарного дня!

• Мила Й***
    Продавец: Rozetka

Для 20 и даже 45 килограммовой собаки это получается дешевый вариант. При этом достаточно эффективный. Блох я вообще не видела и не знаю как выглядят. Клещей снимала не впившихся и каких-то кволых. И то это было через несколько часов после того, как я их обработала. А ведь нужно какое-то время на то, чтоб препарат впитался. Потом уже клещей не было. При том, что у меня одна из собак больше заявленного в инструкции веса немного (23кг), но одной пипетки хватает. Добавлять не приходится.

• Чоканару А***
    Продавец: Rozetka

Капли хорошие. Летом раз в 1-1,5 месяца капаем- все подходит, у собаки аллергии нет.

Достоинства:
    Выполняют свою функцию. Не вызывают аллергию