- Оксана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Супер!!!
- Достоинства:
- Якісний шампунь
- Недостатки:
Оксано, щиро дякуємо за ваш лаконічний та позитивний відгук.
Нам надзвичайно приємно, що шампунь Inebrya Dry-T отримав від вас найвищу оцінку. Це дійсно один із наших фаворитів для догляду за сухим та кучерявим волоссям, адже він забезпечує необхідне зволоження та робить локони слухняними.
Ваша довіра та характеристика "якісний шампунь" найкраща нагорода для нашої команди.
Дякуємо, що обираєте Inebrya! Бажаємо вашому волоссю завжди залишатися здоровим та сяючим. Будемо раді вашим новим замовленням.
З найкращими побажаннями, колектив бренду Inebrya.
- АЛІНА Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Ужасний
Пані Аліно, доброго дня.
Дякуємо вам за відгук про шампунь Inebrya Shampoo Dry-T. Ми дуже шкодуємо, що продукт вам не сподобався і ви оцінили його як "ужасний", особливо з огляду на вашу низьку оцінку 2 з 5.
Нам важливо розуміти, що саме викликало у вас таку негативну реакцію. Щоб ми могли вам допомогти, а наша команда технологів Inebrya підібрати ідеальний догляд, будь ласка, уточніть, який у вас тип шкіри голови та тип волосся. Це допоможе нам визначити, який продукт з нашої лінійки буде найкращим саме для вас.
Будемо чекати на вашу відповідь!
- Светлана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Дуже гарний шампунь, мої кудряшки , гарно виглядають після нього, кожний локон гарно виглядає.
Вітаємо, Світлано!
Ми дуже раді, що шампунь Inebrya Dry-T для сухого, кучерявого й фарбованого волосся вам так сподобався.
Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку 5 з 5. Нам надзвичайно приємно чути, що ваші кучері гарно виглядають після нього і кожен локон чітко сформований. Це саме той результат, якого ми прагнемо!
З найкращими побажаннями, колектив бренду Inebrya.
- Олена Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 300 мл
Дуже гарний шампунь для сухого волосся.
Вітаємо, Олено.
Ми дуже раді, що шампунь Inebrya Shampoo Dry-T для сухого, кучерявого та фарбованого волосся вам так сподобався!
Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку 5 з 5. Нам дуже приємно, що він виявився дуже гарним для вашого сухого волосся, і ми раді, що в поєднанні з Кондиціонером Inebrya Dry-T ви отримуєте комплексний догляд!
З найкращими побажаннями, команда бренду Inebrya.
- Олена Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 300 мл
Задоволена якістю товару та обслуговуванням. Рекомендую!
Пані Олено, ми дуже раді, що ви повністю задоволені шампунем Inebrya Dry-T для сухого, кучерявого та фарбованого волосся. Дякуємо за ваш відгук та відмінну оцінку 5 з 5! Нам надзвичайно приємно, що ви задоволені якістю продукту.
- Оксана Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Купую в друге
- Достоинства:
- Все
Доброго дня, Оксано!
Ми дуже раді, що шампунь Inebrya Dry-T для сухого, кучерявого та фарбованого волосся вам так сподобався! Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку.
Нам надзвичайно приємно чути, що ви купуєте його вдруге і повністю задоволені результатом. Це найкраща похвала для нас і для продукту!
Дякуємо, що обираєте бренд Inebrya!
З найкращими побажаннями, команда бренду Inebrya.
- Светлана А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Замовила не вперше, дуже подобається
Дякуємо за ваш відгук, пані Світлано. Ми дуже цінуємо те, що ви вже не вперше обираєте шампунь Inebrya Shampoo Dry-T. Це найкращий показник того, що наш продукт відповідає вашим потребам і дарує вам задоволення. Дякуємо за вашу довіру та за ваш позитивний відгук!
- Ольга С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Шампунь отличный волосы как после салона,доставили быстро
Доброго дня!
Щиро дякуємо за ваш чудовий відгук про шампунь Inebrya Shampoo Dry-T. Ми надзвичайно раді, що ви відчули ефект салонного догляду після його використання! Ваша оцінка 5 з 5 – найкраща похвала для нас! Дякуємо за ваш вибір!
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Супер! Волосся м'яке, аромат ніжний, приємний
Дякуємо за ваш позитивний відгук про шампунь Inebrya Shampoo Dry-T! Дякуємо за ваш вибір!
- Анна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
моїм кудрям сподобався. гарно піниться та вимиває.
- Достоинства:
- великий об'єм
- Недостатки:
- немає помпи
Доброго дня! Щиро дякуємо за ваш позитивний відгук про шампунь Inebrya Dry-T! Ми дуже раді, що вашим кучерям сподобався наш шампунь, і ви відзначили гарне піноутворення та ефективне очищення. Дякуємо також за відмітку про великий об'єм – це дійсно вигідно!
Щодо відсутності помпи – хочемо зазначити, що горловина пляшки має універсальний розмір, і до неї підійде більшість стандартних дозаторів. Це може стати зручним рішенням для комфортного використання великого об'єму.
- ЛайлаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Чудовий шампунь, особливо для волосся, яке в'ється
Доброго дня! Щиро дякуємо за ваш чудовий відгук! Нам надзвичайно приємно чути, що шампунь Inebrya Dry-T вам сподобався, особливо для вашого в'юнкого волосся! Це найкраща похвала для нас!
- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Шампунь понравилась.Но очень неудобно без помпы.
Доброго дня! Щиро дякуємо за ваш відгук про шампунь Inebrya Dry-T! Нам дуже приємно, що шампунь вам сподобався!
З приводу помпи – так, для об'єму 1л помпа, на жаль, не передбачена комплектацією виробника. Проте, хочемо зазначити, що горловина пляшки має стандартний розмір, і до неї підходять універсальні помпи-дозатори, які можна придбати окремо. Це дозволить зробити використання великого об'єму шампуню зручнішим.
Дякуємо за вашу думку!
- Владислава С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Покупаю не в первый раз безумно довольно замечательный запах
- Достоинства:
- Большой объём, запах, кожа головы надолго остаётся свежей
- Юлія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Гарний шампунь, приємний аромат
- Достоинства:
- Надовго зватає
- Елена Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Шампунь сподобався,густий,гарно піниться
- Марина Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Шампунь гарно очищує шкіру голови,після миття гарний об'єм та блиск,дякую за швидку доставку та приємну ціну
- АнастасіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Мені сподобався шампунь. Взяла ще кондиціонер з цієї серії.
- Оксана Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Шампунь сподобався, густа піна, приємний аромат, тонкому волоссю надає не аби який об'єм і це дуже класно.
Знов таки Розетка як і по кондиціонеру до вас питання чому товар не упакований, вам шкода пакувальної плівкі і коробки? На пункті видачі винесли три бутилки з мого замовлення ні пакета, ні коробки. Бутилки всі брудні, пошкрябані(((((- Достоинства:
- Запах, добре піниться, економне використання
- Недостатки:
- Немає дозатора
- Юлия
А в магазине вам тоже в пленку заворачивают? Нашли к чему придраться. Спасибо бы сказали за акционную цену.
- Олена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Користуюсь давно цим шампунем,добра якість,волосся в гарному стані
- Недостатки:
- Без коробки
- Татьяна З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Шампунь дуже сподобався, це вже друга шампунь цієї фірми що я замовляла через Розетку.
- Достоинства:
- Добре вимиває волосся , довго свіже волосся.
- Світлана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Хороший шампунь
- Ксенія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Звичайний шампунь, нічого особливого
- Юлія Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Доброго дня!
З того часу як я його спробувала цей диво шампунь, моє волосся приємне на дотик, не сухе, дуже живить посічене та перепалене волосся.Тепер користуюсь лише їм, вражаючий ефект.- Достоинства:
- Живить, відновлює волосся
- Юлия Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Хороший шампунь, приемлемая цена, немного жидковат, но моет хорошо, мягкий, применяю вместе с маской этой же фирмы
- Достоинства:
- Мягкий, не содержит красителей
- Екатерина Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Обычный, нормальный шампунь
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Був непоганий шампунь з ненав'язливим запахом. Після ребрендингу просто якась дика вонючка. Більше не братиму.
- Недостатки:
- Запах жахливий
- Наташа У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Мені дуже подобається.Волосся м'яке після застосування
- Достоинства:
- М'яке волосся
- Юлія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Дуже класний
- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Чудовий шампунь! Мені підійшов. Гарно живить та зволожує волосся! Використовую разом з маскою даної серії.
Рекомендую!- Достоинства:
- Ціна. Якість.
- Олена О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Мені не підійшов.
- Прокопчук М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Крутий шампунь!
- Тамара А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Гарний шампунь, приємно пахне. рекомендую
- Достоинства:
- Гарний шампунь, приємно пахне. рекомендую
- Недостатки:
- не має
- Алина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Хороший шампунь, після миття волосся мʼяке і добре розчісується.
- АлинаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
хороший шампунь, приятный запах
- Достоинства:
- хороший шампунь
- Юлия Г***Отзыв от покупателя. Продавец: ShopBaby24
Це мій самий улюблений шампунь.Не потрібен бальзам та кондиціонер,він замінює все волосся живе,м'якеньке та блискуче,слухняне,спробувати рекомендую.Дуже гарний ефект,приємний запах та гарна якість волосся після його використання.
- Достоинства:
- Багато
- Світлана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 300 мл
Замовила шампунь вдруге. Зовсім не такий як першого разу . не підходить