- Наталія В***Отзыв от покупателя. Продавец: BoBko
Дуже задоволена цією сушаркою, дякую продавцю.
- Достоинства:
- Зручна. Те що треба !
- Недостатки:
- Немає.
- Алла Б***Отзыв от покупателя. Продавец: BoBko
Читала відгуки перед оформленням замовлення і надіялась , що все прийде в комплекті .
Але сталось не так, як бажалось.
Не було болтів, гайок та шурупів!!!- Продавец BoBko
Добрий день. Дякуємо,що знайшли час для відгуку. Стосовно відстутніх елементів з вами зконтактує відповідальний менеджер для вирішення проблеми
- Алла Б***
Хочу доповнити свій попередній відгук.
Питання з нестачею деталей було вирішено позитивно.
А тепер щодо самої сушарки:
якість хороша
вміщується чимало речей і при цьому не перевертається
можна вішати багато різного одягу від верхнього важчого до малого
Дякую
- Вікторія М***Отзыв от покупателя. Продавец: BoBko
Чудова, якісна сушарка, зроблена з якісних матеріалів, всі шурупи і гвинти з гайками в комплекті, рекомендую до придбання!
Добрий день. Дякуємо за відгук. Приємного користування
- Шульга А***Отзыв от покупателя. Продавец: BoBko
Нормальна сушарка, вміщує багато речей, багато місця не займає
- Дебелинськая О***Отзыв от покупателя. Продавец: BoBko
В комплекті не вистачає колес. Два є, двох немає. Менеджер на зворотній звʼязок не виходить.
- Достоинства:
- Мала б бути добра сушарка
- Недостатки:
- Компанія яка її продає не перевіряючи комплектацію. Не виходить на зворотній звʼязок
- Дебелинськая О***
Дякую, після втручання Розетки магазин надіслав мені колеса, яких не вистачало. Сушка класна! Магазину бажаю попрацювати над якістю обслуговування. Дякую платформі за увагу до клієнтів.
- Владислав К***Отзыв от покупателя. Продавец: BoBko
Згідно опису, якістю задоволений, трубки з нержавійки, все в комплекті, збирається легко. Навішати можно багато. 3 яруси по 7 трубок = 21 трубка, кожна трубка довжиною 780 мм, особливо порадувало що з боку можна вішати на вішалках. Бокові кронштейни у додатковому закріплені шурупами не потребує, кріплення працює за іншим принципом.
- Достоинства:
- Ціна - якість.
- Недостатки:
- Для мене немає.
- Ольга В***Отзыв от покупателя. Продавец: BoBko
Замовила сушарку. Все наче нічого. Але гачок, шурупів зовсім немає, як збирати без них?
- Достоинства:
- ???
- Недостатки:
- ???
- Продавец BoBko
Добрий день. Дякую за звернення, завтра в робочі години наш менедже з вами звяжеться для досилки елементів
- Вікторія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: BoBko
Чоловік зібрав сушарку досить швидко , усі комплектуючі були в наявності . Загалом поки задоволені , будемо дивитись надалі як у використанні . Пластик 8/10, метал 10/10
- СніжанаОтзыв от покупателя. Продавец: BoBko
Доброго дня! Сушарку отримала, дякую продавцю за гарне упакування ,всі деталі на місці , легко складається . Я задоволена на всі
- Достоинства:
- Вмістка, займає мало місця.
- Продавец BoBko
Добрий день.Дякуємо за відгук. Приємного користування
- Ірина Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: BoBko
Вже тиждень тестую сушкарку. Вона бездоганна. В мене була інша, так знеї постійно випадали трубки металеві , а в цієї все на болтиках прикручено.
- Достоинства:
- Всі трубки прикручуются на болтики, сушарка не розвалиться
- Недостатки:
- Поки немає
- Дмитро К***Отзыв от покупателя. Продавец: BoBko
Хороша сушарка, місця менше займає ніж стандартні, трохи шатка якщо сильно загрузити
- Юлія Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: BoBko
Сушарка просто Супер! Користуємося тиждень, багато речей можно повісити, швидко сохнуть. Навіть пледи та постільну білизну витримує.
- Достоинства:
- Легка, займає мало місця в кімнаті, гарний дизайн. Виконує свої функції на всі . Я в захваті від неї.
- Недостатки:
- Вони відсутні.
- Юлия Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: BoBko
Трохи шатка конструкція. Але загалом корисна штука. Поміщається багато речей. Зручно переставлять на інше місце. Легка в збиранні.
- Достоинства:
- Компактність
- Недостатки:
- Шаткість
- Анна П***Отзыв от покупателя. Продавец: BoBko
Чудова сушарка, випадково знайшла в інтернеті і особливо не очікувала нічого якісного. Але ціна якість виявились на вищому рівні. Замовила ще одну для батьків
- Достоинства:
- Ціна, матеріал трубочок, продавець гарний)
- Недостатки:
- Трошки кривуватий пластик, але з часом думаю нормалізується
- ВиталийОтзыв от покупателя. Продавец: BoBko
Сушилкой остался доволен, в принципе. Собрал быстро, сама сушилка удобная, можно передвигать без проблем, ярусы складываются.
- Достоинства:
- Компактная, складывающаяся, передвижная
- Недостатки:
- Приехала с одним поломаным колесом
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: BoBko
Сушкою дуже задоволена!
У використанні вже місяць.
Сподобалося саме у цій моделі на кожній пластиковій частині гачечки, зручно вішати носочки та інше маленьке.
Займає мало місця, саме тому я її вибрала.
Сподобалося обслуговування магазину!
Рада що можу придбати якісний товар!- Достоинства:
- Всі елементи чудової якості
Кожна трубочка закріплюся болтиками,перевага саме цієї сушки,бо у аналогів часто випадають ці трубки, тому тут продумано класно. - Недостатки:
- Її не можна прибрати за шкаф якщо не використовується .
Але плюсів у неї набагато більше.
І я рада покупці.
- Наталія М***Отзыв от покупателя. Продавец: BoBko
Товар приїхав бракований, не вистачає двох пакетів з деталями! Скласти її неможливо. Менеджер, як я розумію проблему не поспішає вирішувати, а що я з цим щастям робити маю не відомо
- Достоинства:
- Поки що незнаю(
- Недостатки:
- Не вистачає деталей в комплекті
- Продавец BoBko
Доброго дня звами звяжеться менеджер для виршення питання
- Наталія М***
Проблему вирішили, надіслали деталі яких не вистачало і досить швидко, тому до продавця претензій немає. Сушку склали, на свої гроші досить класна, легка, на колесах, що досить зручно)
- Надія Я***Отзыв от покупателя. Продавец: BoBko
Дуже дякую за таку класну річ Легка, не займає багато місця, можна пересувати куди завгодно, різними боками переставляти під сонечко, коли сушитися білизна. Дуже зручно, якщо не потрібні всі яруси їх можна скласти. Гачки на сушарці то взагалі витвір інженерної майстерності На одній парі коліщат є тормоза Супер, дуже задоволені
- Достоинства:
- Легка, компактна, містка, на коліщатках
- Недостатки:
- Не виявили
- Лілія
Хочу запитати у Вас на фото 2 ряди і ряд для взуття а на картинці продавця 3 ряди і ряд для взуття.Це як? Дякую.
- Продавец BoBko
Добрий день. Дякуємо за відгук. Користуйтесь із задоволенням.
- Дмитро К***Отзыв от покупателя. Продавец: BoBko
Хороша сушарка, займає менше місця ніж стандартна звичайна
- Достоинства:
- Компактність