- Сергій Я***Отзыв от покупателя. Продавец: ideal-c. Цвет: Темно-серый. Размеры: 70x140 см
Отличные полотенца ! Все как в описании
- Достоинства:
- Мягкие, не тонкие
- Продавец ideal-c
Сергію, щиро дякуємо Вам за відгук!
Раді, що рушники Вам сподобались і повністю відповідають опису
Дуже приємно, що Ви відзначили м’якість та хорошу щільність — саме на це ми робимо акцент у якості
Користуйтесь із задоволенням і будемо раді Вашим наступним замовленням!
- Виктор Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: ideal-c. Цвет: Бордовый. Размеры: 70x140 см
Классный
- Достоинства:
- 200
- Продавец ideal-c
Вікторе, дякуємо Вам за відгук. Раді, що рушник Вам сподобався. Нехай користування буде приємним, будемо раді Вашим наступним замовленням.
- Ангеліна С***Отзыв от покупателя. Продавец: ideal-c. Цвет: Бордовый. Размеры: 70x140 см
Чудовий рушник! Вже рік користування і численного прання, а виглядає, як новий. Дякую за якість, успіху вам і вдячних покупців!
- Достоинства:
- Товстий, пухнастий, щільний, витримує багато прання
- Продавец ideal-c
Дякуємо, Ангеліно, за Ваш відгук і довіру до нашої продукції.
Раді, що рушник служить Вам довго та зберігає свій вигляд після численних прань.
З повагою, команда Ideal Textile.
- Ангеліна С***Отзыв от покупателя. Продавец: ideal-c. Цвет: Черный. Размеры: 70x140 см
- Достоинства:
- Товстий, пухнастий, щільний, витримує багато прання
- Продавец ideal-c
Дякуємо, Ангеліно, за відгук і довіру до нашої продукції.
Приємно знати, що рушник зберіг чудовий вигляд навіть після тривалого користування.
З повагою, команда Ideal Textile.
- О.С.Отзыв от покупателя. Продавец: ideal-c. Цвет: Светло-серый. Размеры: 50x90 см
Якісний, приємний.
Дякуємо за ваш відгук.
З повагою, команда Ideal Textile.
- О.С.Отзыв от покупателя. Продавец: ideal-c. Цвет: Светло-серый. Размеры: 70x140 см
Якісний.
- Продавец ideal-c
Щиро дякуємо за Ваш відгук.
- Виктория З***Отзыв от покупателя. Продавец: ideal-c. Цвет: Графитовый. Размеры: 50x90 см
Точно как на фото,полотенце хлопковое,пошито аккуратно,единственное тонковатое,а так всё отлично быстрое обслуживание и быстрая доставка.Спасибо!
- Достоинства:
- Натуральный хлопок,аккуратный пошив
- Недостатки:
- Тонковатое