Отзывы покупателей о Клейкая лента многоразовая двусторонняя клейкая лента нано-лента двусторонняя прозрачная двухсторонний скотч 3 м Kayfovo-W20
- Юлія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Прозрачный. Количество в упаковке: 1. Длина: 1. Ширина: 20
Чудово
- Продавец Lemeshop
Щиро вдячні вам за відгук! Нам приємно знати, що наш товар приніс вам задоволення, і ваші добрі слова надають нам ще більше мотивації вдосконалюватися. Ми прагнемо, щоб кожен наш клієнт отримував саме те, на що сподівається, і ваш відгук підтверджує, що ми йдемо в правильному напрямку. Якщо виникнуть будь-які питання або побажання — ми завжди до ваших послуг! Дякуємо за вашу довіру та вибір нашого магазину!
- Павло
Скотч гарно тримає.
Дякую
- ДаріяОтзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Прозрачный. Количество в упаковке: 1. Длина: 1. Ширина: 20
Дуже гарно тримає роутер! Відвалилася фарба, але не ця стрічка
- Достоинства:
- Гарно тримає
- Продавец Lemeshop
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Прозрачный. Количество в упаковке: 1. Длина: 1. Ширина: 20
Тримає роутер (500 г) під невеликим тиском інтернет кабелю
- Продавец Lemeshop
- Алексей А***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Прозрачный. Количество в упаковке: 1. Длина: 1. Ширина: 30
Скотч сподобався. Кріпив дозатор для рідкого мила на кермамічну плитку. Доволі міцно тримає. Дякую за гарний товар, своєчасну доставку та адекватну ціну. Успіхів Вам у Вашій справі
- Достоинства:
- Міцний, зручний, можна десь обійтись без свердління
- Недостатки:
- Недоліків не виявив
- Продавец Lemeshop
Дякуємо вам за відгук! Нам завжди приємно дізнаватися, що наші товари приносять вам задоволення. Ваша підтримка мотивує нас ставати ще кращими! Ми прагнемо надавати якісні товари, які виправдовують очікування наших клієнтів, і ваші слова підтверджують, що ми рухаємося в правильному напрямку. Якщо у вас виникнуть питання або побажання, не соромтеся звертатися – ми завжди раді допомогти. Дякуємо за довіру та вибір нашого магазину!
- Дмитрий И***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Прозрачный. Количество в упаковке: 1. Длина: 1. Ширина: 20
Лента отлично себя показала. Брал для крепления навесных деталей по салону автомобиля. Главное - место, где будет лента, нужно обезжирить. И да, на войлок тоже не подойдёт. На войлок никакой двусторонний скотч не подойдёт, только клей
- Достоинства:
- Хорошо держит детали между собой
- Недостатки:
- Не нашёл
- Продавец Lemeshop
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Прозрачный. Количество в упаковке: 1. Длина: 1. Ширина: 20
Замечательная лента. Повесила картины в рамках со стеклом, держатся великолепно. Одну перевешивала, никаких повреждений и следов на обоях не осталось.
- Достоинства:
- Товар соответствует описанию
- Недостатки:
- Не обнаружила
- Продавец Lemeshop
Дуже вдячні за ваш відгук! Ваші добрі слова - це для нас найкращий стимул до подальших зусиль. Ми завжди стараємося перевершити очікування наших клієнтів і забезпечити їх високоякісними товарами та зручним обслуговуванням. Якщо у вас з'являться будь-які питання чи побажання, будь ласка, повідомте нас - ми завжди готові допомогти! Дякуємо за вашу підтримку та лояльність.
- СофіяОтзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Прозрачный. Количество в упаковке: 1. Длина: 1. Ширина: 30
Дивовижна стрічка, клеїться навіть на незнежирену і рельєфну поверхню (у моєму випадку рельєфна ліпнина на стіні)
Тримає гірлянду з товстим шнуром, акумуляторну лампу-ліхтар
Порівняно зі звичайним скотчем не відклеюється від пари або вологи
Плюсом є можливість використання стрічки як односторонньою так і двосторонньою - на одній стороні наявні плівка, яка щільно прилягає, але при необхідності легко знімається- Достоинства:
- Легко кріпиться, не відпадає, міцно тримає, можна використовувати без попередньої підготовки поверхні, клеїти на неоднорідну/рельєфну поверхню, стійка до вологи та пари, універсальна у використанні
- Продавец Lemeshop
- Валерий К***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Прозрачный. Количество в упаковке: 1. Длина: 1. Ширина: 20
Норма
Щиро дякуємо вам за відгук!
- Дар'я Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Прозрачный. Длина: 3. Ширина: 30
Норм
Щиро дякуємо вам за відгук!
- Яна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Прозрачный. Длина: 3. Ширина: 30
Щиро дякуємо вам за відгук!
- Максим М***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Прозрачный. Длина: 3. Ширина: 30
Дуже міцна та надійна стрічка, закріпив багато чого на різні поверхні. Досі тримає як у струбцині!
- Достоинства:
- Дуже надійна, за свої кошти просто топ!
- Продавец Lemeshop
Щиро дякуємо вам за відгук!
- Антон У***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Прозрачный. Длина: 5. Ширина: 30
Багато років користуюся саме цим типом двосторонніх клеючих стрічок. Цього разу придбав 5-тиметровий рулон. Товар надіслали вчасно за розумну ціну. Вважаю продавця надійним партнером, а товар – якісним.
- Достоинства:
- Стрічка міцно утримує приклеєні предмети, не залишає жодних слідів після видалення. Важлива й те, що вона є прозорою, а тому непомітною крізь скло та прозорий пластик.
- Недостатки:
- Не виявив.
- Продавец Lemeshop
Щиро дякуємо вам за відгук!
- ЯрославОтзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Прозрачный. Длина: 5. Ширина: 30
Корисна та функціональна річ
Щиро дякуємо вам за відгук!
- Олена І***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Прозрачный. Длина: 5. Ширина: 20
Скотч хороший, тримає міцно , цупкий. Швидко доставлено
- Достоинства:
- Міцно тримає
- Продавец Lemeshop
Щиро дякуємо вам за відгук!
- Евгений К***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Прозрачный. Длина: 5. Ширина: 30
заказывал скотч - доставили быстро. Скотч хороший.
Щиро дякуємо вам за відгук!
- ОКСАНА Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Прозрачный. Длина: 5. Ширина: 30
Чудова стрічка. Міцно тримає.
Зняти можна без слідів.
Доставка швидка. Рекомендую як товар так і магазин Lemeshop.- Недостатки:
- Як на мене, немає
- Продавец Lemeshop
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Прозрачный. Длина: 5. Ширина: 30
Не вперше купую таку клейку стрічку. Подобається те, що вона міцно тримає приклеєне і легко (без липких слідів) знімається.
Приклеїли нею велику картину, панелі з акустичного поролону у гаражі - все добре тримається, не відпадає.- Достоинства:
- Міцна, гарно тримає, знімається без слідів
- Недостатки:
- Як на мене, немає
- Продавец Lemeshop
- АнастасіяОтзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Прозрачный. Длина: 5. Ширина: 30
крута стрічка, всім раджу. виконує всі свої функції
- Достоинства:
- клейка, тримається
- Недостатки:
- не виявила мінусів
- Продавец Lemeshop
- Елена Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Прозрачный. Длина: 5. Ширина: 30
Функцію виконав. Кріпили велику карту на обої. Все тримається
- Продавец Lemeshop
- Ірина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Прозрачный. Длина: 3. Ширина: 30
Дякую. Тримає і легку річ і більш важку.
- Достоинства:
- Швидко і просто .
- Недостатки:
- Немає.
- Продавец Lemeshop
- Вікторія Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Прозрачный. Количество в упаковке: 1. Длина: 1. Ширина: 20
Отримала, дуже задоволена!Гарно тримає картини
- Продавец Lemeshop
- Ганна А***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Прозрачный. Длина: 3. Ширина: 20
Міцна, тримає на будь-якій поверхні, головне не економити на потрібній кількості, якщо предмет важкий, то і стрічки побільше, якщо щось легке приклеїти, то достатньо і невеликого шматочка
- Достоинства:
- Міцна
- Продавец Lemeshop
- Олександр Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Прозрачный. Длина: 3. Ширина: 30
Дуже якісний товар
- Продавец Lemeshop
- Дмитро П***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Прозрачный. Длина: 3. Ширина: 20
Супер лента
- Достоинства:
- Все відмінно ! Дякую! Рекомендую до співпраці !
- Продавец Lemeshop
- Анна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Прозрачный. Длина: 3. Ширина: 30
Все сподобалось
- Продавец Lemeshop
- олександр д***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Прозрачный. Длина: 3. Ширина: 30
Якісний товар
- Продавец Lemeshop
- Валентина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Прозрачный. Количество в упаковке: 1. Длина: 1. Ширина: 30
Товар сподобався.
- Продавец Lemeshop
- Назар М***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Прозрачный. Длина: 3. Ширина: 30
Покупкою задоволений, стрічка повністю виконує свою функцію
- Продавец Lemeshop
- Юлія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Прозрачный. Количество в упаковке: 1. Длина: 1. Ширина: 20
Чудова стрічка. Беру вже другий раз
- Продавец Lemeshop
- Анастасія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Прозрачный. Количество в упаковке: 1. Длина: 1. Ширина: 20
Добре тримає як і очікувалось
- Достоинства:
- Добре тримає і легко відклеюється без слідів
- Недостатки:
- Не знайшла
- Продавец Lemeshop
- Ярослав Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Прозрачный. Количество в упаковке: 1. Длина: 1. Ширина: 20
Товар гарний.
- Продавец Lemeshop
- Александр М***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Прозрачный. Количество в упаковке: 1. Длина: 1. Ширина: 20
Крепко держит, легко крепится и легко снимается без следов!
- Достоинства:
- Качественный скотч
- Продавец Lemeshop
- Андрей З***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Прозрачный. Длина: 3. Ширина: 30
Все супер, товар доставили швидко.
- Достоинства:
- Добре приклеюється
- Продавец Lemeshop
- Наталія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Прозрачный. Длина: 5. Ширина: 30
Швидка доставка. Якість чудова. Рекомендую.
- Достоинства:
- Міцність
- Продавец Lemeshop
- Олег Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Прозрачный. Длина: 5. Ширина: 30
Міцно тримає фоторамку на бетонній стіні,рекомендую
- Достоинства:
- Швидка доставка,якісний товар
- Продавец Lemeshop
Щиро дякуємо вам за відгук! Нам надзвичайно приємно дізнаватися, що наша продукція приносить вам задоволення та відповідає вашим очікуванням. Ваша підтримка є для нас цінним стимулом до постійного розвитку та вдосконалення, адже ми прагнемо пропонувати лише якісні товари, які радують наших клієнтів.
Ми високо цінуємо вашу довіру та завжди відкриті до спілкування. Якщо у вас виникнуть будь-які запитання або побажання, не соромтеся звертатися – наша команда з радістю вам допоможе.
Дякуємо, що обрали наш магазин! Сподіваємося й надалі радувати вас чудовим сервісом та якісними товарами.
- Марина І***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Прозрачный. Длина: 5. Ширина: 30
Міцно тримає, легко використовувати. Отримала дуже швидко, на наступний день. Рекомендую!