- Софія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Покупала на подарок, малышу все понравилось. Спасибо
- Ольга Г***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Купувала на подарунок, після отримання уже вдома все перевірила. Планшет не працював, попросила продавця замінити - все дуже швидко відбулося, приїхав новий робочий планшет. Дякую
- Достоинства:
- Швидка реакція продавця
- Продавец opsale
Дякуємо за вибір нашого магазину! Просимо вибачення за незручності. Бажаємо приємного користування
- Владислав Д***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Все працює відмінно
- Марина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Спасибо. Все работает. Внуку понравился подарок.
- Продавец opsale
Раді, що вам сподобалося! Дякуємо за довіру та позитивний відгук.
- Євген П***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Не працює фотік, не працює планшет. Навушники так-сяк. Товар бракований! Не рекомендую!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Зіпсований настрій дитини, зіпсований час.
- Продавец opsale
Нам дуже шкода, що ви зіткнулися з такою ситуацією. Наш менеджер зв'яжеться з Вами для вирішення ситуації.
- Наташа С***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Все підійшло
- Ольга Л***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Розчарована! Брала дитині на день народження. Краще б не купувала, бо дитина засмутилася такому подарунку. Навушники взагалі не працюють, навіть не включаються. Планшет малює кольором але не очищує, тобто також не працює. Працює лише фотоапарат. Кожна річ була у своїй коробці. Всі коробки порвані та пом'яті, соромно таке дарувати. Таке враження, що цей набір вже хтось купував, необережно відкривав, потім повернув, бо не працює, а продавець повторно надіслав його мені з надією, що у мене "проканає". Буду повертати його назад
- Достоинства:
- Швидка доставка, працює лише фотоапарат
- Недостатки:
- Пакування порване та пом'яте, навушники і планшет взагалі не працюють
- Продавец opsale
- Ольга Л***
Дякую продавцю за порядність і повернення коштів у повному обсязі.
- Инна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Доброго дня.Купила на подарунок.Фотоаппарат дуже довго заряджається,а планшет не видаляє.Купили нову батарейку.Те саме.Не робить. Набором не задоволена.Хочу повернути товар.В Україні буду після 20 січня.Я постійний покупець на Розетці.Таке вперше.
- Достоинства:
- Легкий,зручний
- Недостатки:
- Не видаляється з планшета,повільно заряджається фотоаппарат
- Продавец opsale
Шкода, що ви зіткнулися з неприємностями. Ми цінуємо ваш зворотній зв'язок і обов’язково виправимо ситуацію.
- Наталия З***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Подарунок класний, недоліки виправлені швидко, обслуговування якісне
- Достоинства:
- Те, що треба на подарунок
- Продавец opsale
Доброго дня! Дякуємо за довіру до нашої компанії! Для нас цінна думка кожного клієнта.
- Любов М***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Все супер! Розмір подарунків дозволяє брати їх всюди з собою, дуже зручно.
- Достоинства:
- Сподобалась якість
- Продавец opsale
Доброго дня! Щиро Вам вдячні за позитивний відгук. Це допомагає нам стати кращими!
- КристинаОтзыв от покупателя. Продавец: opsale
Коробки прийшли дуже пом'яті, таке дарувати соромно.... все перевірила, все працює, але фотоапарат залишає бажати кращого, там на екрані чи подряпина, чи то слід від клею, а роздільна здатність екрану взагалі жах, я очікувала трошки більшого
- Достоинства:
- Гарні навушники та планшет для малювання
- Недостатки:
- Дуже погана упаковка товару, всі коробки були складені просто у пакет нової пошти((
- Продавец opsale
Доброго дня! Дуже шкода, що Ви отримали негативне враження від придбаного товару. Ми завжди намагаємось продавати якісний товар та задовольняти потреби наших клієнтів, тому Ваш відгук є для нас дуже важливим.
- Давид Г***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Класний подарунок, зекономив купу часу на пошуках. Тепер цей подарунок буде чекати Миколая. Відправили оперативно, рекомендую.
- Достоинства:
- Цікавий набір
- Продавец opsale
Доброго дня! Дуже приємно чути, що Ви задоволені придбаним товаром. Якщо у Вас виникнуть які-небудь запитання або потреба у додатковій інформації про товар, не соромтеся звернутися до нас. Дякуємо за Ваш відгук та покупку!
- Лариса Н***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Набір чудовий❤️❤️❤️
Якісний, яскравий і не дорогий. На пошті оглянули, все точно як на фото.- Достоинства:
- Ідеальний подарунок
- Маркіян З***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Дуже крутий і класний подарунковий набір. Дуже довго шукав щоб подарувати похреснику і побачив цей набір. Товар точно такий як на фото. Навушники грають класно, фотоапарат робить чудові фото, планшет великий і малювати на ньому зручно. Гарна якість, швидка доставка та щаслива дитина що як на мене найголовніше. Дякую!
- Достоинства:
- Гарний, якісний набір
- Продавец opsale