Отзывы покупателей о Підгузники труси для дорослих Dr Comfort Large 100-150 см 30 шт

Оценка пользователей 4.87/5
  • Федоренко А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВСЕМ24. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: XL

Замовляємо вже вдруге. Все добре.

• Іван Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВСЕМ24. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: L

Нормально. Мене влаштовують.

• Тамара Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВСЕМ24. Количество в упаковке: 10. Размер подгузников: XL

Якісні і зручні,дякую.

• Ганна З***

Задоволена , не протікає, не спричиняє подразнень

• Марина Л***

Ооочень большие по сравнению с другими фирмами. Сильно вырезаны спереди. Мужчинам не подойдут

• Ірина Т***

Зручні

• Жанна Л***

купувала для мами. Швидка доставка. Дякую.

Недостатки:
    не має
  • Лариса
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВСЕМ24. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: M

дякую! ще не користувались, взяли на додаток до підгузок-трусиків іншої марки... сподіваюсь, що все буде добре... якщо виявимо недоліки - напишу.

Достоинства:
    швидка доставка, нижча ціна, ніж в інших магазинах, чула гарні відгуки про цей товар.
  • Наталья Т***

Подгузники беру уже несколько лет. В данном случае было отличное сочетание цена - качество.

• Аня

Якісні. Дуже швидка доставка-наступного дня вже на місці

• Лідія Д***

Підгузники якісні, все продумано. Від магазину самі позитивні враження, швидко відправили, товар зі знижкою, безкоштовна доставка. Дякую!

Достоинства:
    Зручні, все продумано
  • Олена Ш***

Мені ни сподобались, брала для матусі, рідина не перетворюеться у гель, та промакає при тиску

Достоинства:
    Недостатки:
    Не нейтралізує запах
  • Валентина Т***

Дуже зручно і комфортно. Якість товару відповідає опису.

Достоинства:
    Комфорт.
    Недостатки:
    Немаж.
  • Наталья Л***

Найкраща ціна яку тільки можна знайти

Достоинства:
    Ціна та якість
  • Лариса Л***

Більшомірять, тримають не дуже.

• Наталія

Головне добре підібрати розмір. Для мало мобільної людини те, що треба.

Недостатки:
    Немає.
  • Станіслав Г***

Непогані підгузки, дещо кращі ніж tena та tini.

• Віра С***

Гарні підгузки трусики добре дежать вологу, користуємось десь півроку!!

Достоинства:
    Гана якість
    Недостатки:
    Не має
  • Юрий М***

Швидка доставка, гарна якість
    Дякуємо!

Достоинства:
    Швидка доставка, гарна якість
  • Елена Б***

Добре тримають

• Галина

Памперси свою роботу роблять,

Єдиний мінус це є у всіх продавців!! Не знаю для чого вони вже оплату за доставку не прикріплять під оформлення товару?? Якшо я плачу за товар картой то і доправу заплачу,нє тре платити два рази,для чого?

Недостатки:
    Недолік тільки один,то не стосується памперса але йдеться про то шо продавці вказують тільки оплату за товар,немає змоги заплатити і доправу!! Для чого я буду платити два рази?? ,якшо я окатован
  • Олександр С***

Ок

• Іван Ш***

Нормально. Свої функції виконують

• Інна І***

Добрі,надійні. Сподобалось.

• Юлія Ш***

Комфортні. Якісні. Не натирають. Алергії післе використання немає.

• Ірина Т***

Замовляла підгузники -труси, а прийшли просто підгузки. Розчарована, але є і мій промах, на НП не оглянула товар, бо довіряла продавцеві.

Достоинства:
    Прислали швидко
    Недостатки:
    Прислали не те що замовляли, тому треба перевіряти на НП.
    • Продавец  ВСЕМ24

Добрий день, на жаль, інколи може трапитись пересорт. приносимо за це вибачення.
      бажано не відкривати упаковку товару, та написати продавцю. тоді буде вирішено разом, як краще виправити пересорт.

• Георгий

Труси хороші і недорогі, упаковка на 30 шт., беру другий раз.
    Але упаковку роблять настільки габаритну, що не поміщається в поштомат!))) Отже доводиться переадресовувати на відділення, до якого треба ще йти. А поштомат у під'їзді))) Висновок - нівелюється послуга отримання у поштоматі.
    А так все добре.

Достоинства:
    Якісні, недорогі, пачка на 30 шт.
    • Георгий

Я мав на увазі, що сам товар ще запаковують у велику картонну коробку, через що виникає проблема із завантаженням у поштомат.

• Николай Ч***

Из всех что пробовали это лучьшие

• Алина Д***

Комфортні. У порівнянні з Тена, то ці підгузки по обєму більші,але сідають плотніше. Рекомендую

• Марина Б***

Гарно утримують вологу , відповідають розмірній сітці,ідеально підходять для старої людини .Швидка доставка.

Достоинства:
    Недостатки:
    Не знайшла.
  • Роман Б***

Ок

• Світлана С***

Все добре, нарікань немає. Рекомендую

• Пономарева О***

Чудова якість! Дуже задоволений. Памперси тонкі, але поглинають добре. Ніколи не відчуваю дискомфорту або неприємного запаху.

Достоинства:
    Чудова якість
  • Пономарева О***

Прекрасно підходять для літніх людей. Моя мама носить їх постійно, і їй вони дуже зручні. Нічого не протікає, а шкіра залишається сухою.

Достоинства:
    Ціна, якість
  • Пономарева О***

Неймовірно зручні! Підгузки не сповзають, дуже м'які і комфортні. Вони допомогли мені впоратися з проблемою, не відчуваючи незручностей.

Достоинства:
    Зручність
  • Валентина П***

Ці памперси — найкращий вибір для ночі. Порівняно з іншими, вони не мають запаху і мають високу поглинальну здатність!

Достоинства:
    Тривалий комфорт