- Антон Г***Отзыв от покупателя. Продавец: X-Y-Z. Емкость батареи: 50000. Цвет: Черный
Швидко розряджається
- Дарья Г***Отзыв от покупателя. Продавец: X-Y-Z. Емкость батареи: 50000. Цвет: Черный
Все работает, нареканий нет
- Достоинства:
- Все ок
- Недостатки:
- Аліна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: X-Y-Z. Емкость батареи: 50000. Цвет: Черный
Суперовий павер. Добре заряджає ноут. Павер розряджається повільно .
- Достоинства:
- На довго вистачає заряду
- Недостатки:
- Не виявила
- Назар С***Отзыв от покупателя. Продавец: X-Y-Z. Емкость батареи: 50000. Цвет: Черный
Супер заряджає дуже швидко
- Тетяна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: X-Y-Z. Емкость батареи: 50000. Цвет: Черный
Рекомендую
- Достоинства:
- Довго тримає заряд.
- Недостатки:
- Елизавета Г***Отзыв от покупателя. Продавец: X-Y-Z. Емкость батареи: 50000. Цвет: Черный
Хороший вариант тем более за такую сумму
- Достоинства:
- Фонарь,посмотрим как будет работать
- Недостатки:
- Пока нету
- Максим Д***Отзыв от покупателя. Продавец: X-Y-Z. Емкость батареи: 50000. Цвет: Черный
Стояв в мене на поличці старий Базеус великої ємності і вздувся, наче і користувався регулярно але пару місяців не чіпав. Вирішив брати одразу такий повербанк, щоб і ноутбук заряджати. Багато витрачати не хотілось тому вибрав CHOETECH B664. На ютубі буквально пара оглядів, але вирішив брати.
Далі починається щось не зовсім зрозуміле:
1. Прийшов не чорний, а синій. Ну це ок, бо симпатичний, але не ок - бо заявлений чорний. Запаху зайвого немає, вага вірна, упаковка красива і виглядає так само як інеті на сайті виробника.
2. Код для перевірки оригінальності не б'ється на офіційному сайті choetech, по QR коду веде кудись, де пише. що це оригінал і показує, що це перша перевірка, але код має бути суто цифровий, а в мене з буквами, і символів менше. Вже дивно. Фото коду прикладаю.
3. Прийшов заряджений на 65%, перевірив через Fnirsi стандарти які підтримуються портами - наче все ок і PD 63 вати є.
4. Оскільки основна мета це ноут - підключив через PD тригер його, спочатку ASUS. Зарядка йде, але відсотки починають швидко падати, споживання 40 ват. За пару хвилин впало з 65% до 61%.
5. Ок, пробую другий ноут, Lenovo, через інший тригер і той самий кабель і B664 одразу вирубається, на екранчику 0%. Вже думаю, що писати при поверненні.
6. Ставлю на зарядку. В мене є 65 ватна зарядка, але хочеться підключити Fnirsi для замірів тож використовую і свій кабель і комплектним. Моїм кабелем зарядка йде на всіх 65 ватах, як і заявлено, комплектним 50 ват максимум.
7. Заряджалось від 0% до 100% 5 годин 42 хвилини, спожило 221 вати. Що наче ок. Після 80% споживання сильно впало, з 50 ват до 30, потім 20 і завершувало на 15 ватах. Після 92% до 98% відсотки майже перескочили і повільно тягнулось до 100%
8. Мета таки зарядити ноут. Ставлю знову Asus, батарея там розряджена в нуль, ноут вже старенький і реальну ємність я не знаю (працює в офісному режимі 3-4 години) . На повний заряд батареї йде 26% заряду B664, споживання весь час біля 40 ват. Нагрівся але не критично.
9. Висновок: Немає впевненості, що це оригінал, або вироблено для якогось іншого ринку, код перевірки не можна перевірити, щось дивне з початковим зарядом, з 65% до 0% майже одразу. Але після цього все відпрацювало як і мало б бути.
Як раз почали відключення - будуть якісь нюанси спробую оновити відгук.
Відсутність наскрізної зарядки і тд для мене не мінус, бо купувалось для інших задач: заряджати ноут і не вмикати блюетті, брати з собою як додаткову батарею для ноута, підзаряджати телефон.- Достоинства:
- Заряджає ноутбук до 65W
- Недостатки:
- Немає впевненості, що це оригінал, або вироблено для якогось іншого ринку, код перевірки не можна перевірити, щось дивне з початковим зарядом, з 65% до 0% майже одразу.
- Олександр П***
Як ваш павер, живий ?
- Максим Д***
поки живий, з моменту покупки один день в тестовому режимі просидів за ноутом живлячись тільки від нього (десь 40% заряду пішло на 8 годинний робочий день, але монітор був зовнішній від 220). Плюс періодично включаю від нього ЮСБ лампочки і заряджаю планшет, не одночасно, звісно. Поки з негативного це стрибок заряду при зарядці з 92% до 98%, розряджається при цьому лінійно.
- Ілля
В інструкції ж сказано зарядити до 100% перед використанням.
- Микола Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: X-Y-Z. Емкость батареи: 50000. Цвет: Черный
Норм. апарат 65 ват видає і приймає.
- Недостатки:
- З мінусів тільки відсутність наскрізної зарядки.
- Арсентий П***Отзыв от покупателя. Продавец: X-Y-Z. Емкость батареи: 50000. Цвет: Черный
Пришёл с зарядом 68%.
Попробовал зарядить от него несколько телефонов, при зарядке более одного устройства глючит и переключается, в итоге не заряжается ни один. После зарядки двух телефонов батареей 3600 и 3900 соответсвенно, с 10 и 15% заряда (с 68% его должно было хватить на 5-6 зарядок) заряд упал на 8%.
Поставил на зарядку (у парвебранка показывало 8% заряда), за 2 часа зарядкой 25Вт заряд поднялся на 1%, до 9.
Оставил зарядку на ночь, подключил к зарядке 45Вт.
На утро (спустя 10 часов зарядки при 45Вт) показывал что зарядился до 11%.
Возможность быстрой зарядки 65Вт проверить не удалось, однако USB tester при зарядке Iphone 14 Plus (максимальный ток зарядки 26Вт) через подключение Type-C показывает 16Вт, мой вывод - не соответсвие заявленным характеристикам.
Буду делать возврат.- Достоинства:
- Корпус, фонарик
- Недостатки:
- Не соответсвует заявленным характеристикам, быстро разряжается, после разряда не заряжается.
- Арсентий П***
Зі мною швидко зв'язалися, я відправив павербанк для тестування і можливого ремонту.
Дуже дякую за вирішення проблеми. - Олександр
Перед зарядкой его нужно разрядить в ноль. Вы хоть почитайте перед покупкой как им пользоваться!))
- Леонид П***Отзыв от покупателя. Продавец: X-Y-Z. Емкость батареи: 50000. Цвет: Черный
Супер работает отлично
Модем и роутер держит без напряга подключаю телефон для зарядки и спокойно работает- Достоинства:
- Есть кабель для зарядки телефона в принципе хорошо
- Недостатки:
- Нету адаптера для зарядки приходиться использовать адаптер от телефона
- СержПродавец: X-Y-Z. Емкость батареи: 50000. Цвет: Черный
Наскрізна зарядка працює лише в режимі 5В, тобто якщо на виході під'єднано пристрій QC, то при заряджанні QC на виході вимикається і залишається 5В
- Недостатки:
- Не працює наскрізна зарядка в режимі QC
- Олександр Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 50000. Цвет: Синий
С его помощью пережил все блэкауты, наличие фонарика также выручало всё это время.
- Достоинства:
- Большой объем энергии, хватает на несколько зарядов двух телефонов. Наличие фонарика также выручало всё это время. Функция быстрой зарядки ускоряет заряд всех моих устройств, а также имеется и в самом устройстве.
- Артем Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 50000. Цвет: Черный
Сказати можу лише те, що повербанк повністю цілий і технічно справний, все як в описі, але прислали синього кольору а не чорного, хоча синій навіть краще.
- Достоинства:
- Все як в описі, справно працює, дефектів поки не виявив
- Недостатки:
- Прислали не того кольору
- Наталья Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 50000. Цвет: Синий
Все отлично!
- Достоинства:
- Очень быстро пришло
- Недостатки:
- Не значительный недостаток, был заряжен на половину, но зарядился очень быстро. Рекомендую!
Быстро пришел, Рекомендую
- Достоинства:
- Быстро заряжается
- Недостатки:
- Пришел, только на половину заряжен.
- Костя С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 50000. Цвет: Черный
Всё отлично пока работает, с приехавшими 73 % в нём зарядил телефон и айкос. Работал фонарь практически всю ночь. На экране 55%
- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 50000. Цвет: Синий
Все працює
- Олексій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 50000. Цвет: Синий
Відгук
- Достоинства:
- Переважні
- Недостатки:
- Недолічені
- Євген К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 50000. Цвет: Синий
Очень классный повербанк, с таким зверем блекауты были не страшны
- Достоинства:
- Быстрая зарядка, высокая ёмкость, хорошая кнопка, отличный дисплей
- Ярошенко І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 50000. Цвет: Синий
Супер, помічник з яким не страшні блекаути
- Ольга Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 50000. Цвет: Синий
Дуже задоволена
- Лада Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 50000. Цвет: Синий
Якісний УМБ. Рекомендую
- Людмила Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 50000. Цвет: Синий
Задоволена
Вітаємо, Людмило. Дякуємо за відгук, користуйтесь із задоволенням.
- Олександр У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 50000. Цвет: Синий
Все чудово
Вітаємо, Олександре. Дякуємо за відгук, користуйтесь із задоволенням.
- Олег С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 50000. Цвет: Синий
Добротна батка
- Сергей П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 50000. Цвет: Синий
5 месяцев аккуратного использования и всё, только зарядил до ста % ,без нагрузки за 5 мин. 32 %, по ходу конец
- Недостатки:
- начал розряжаться быстро без нагрузки
- Сергей П***
Вернули деньги.
- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 50000. Цвет: Синий
Закінчення гарантійного терміну,вийшли з ладу юсб порти потрібен ремон
- Достоинства:
- Гарна батарея
- Недостатки:
- Погані юсб порти
- Майкл А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 50000. Цвет: Синий
Працює дуже добре.
- БогданОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 50000. Цвет: Синий
Річ класна, купував ще літом, коли ціна буда - 1600. У мене ноутбук бере так мало напруги, що цей павербанк тримає його на рівні Ecoflow river 2.
- Достоинства:
- Швидка зарядка Power Delivery
- Світлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 50000. Цвет: Синий
Брала для спасіння від темряви , але виявилось не так . Постійно вимикається . Заряджається дуже повільно. Товар не рекомендую. Шкода коштів(((
- Недостатки:
- Важкий. Функції не виконує
- Юрій
Підберіть нормальну зарядку на 65 ват (pd) і кабель якісний, в не за 3 грн, буде швидко заряджатись. У мене максимум за 3.5 години з 10 до 100%. Це на вскидку по часу, не виміряв секундомером.
- Микола К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 50000. Цвет: Синий
- Достоинства:
- Довго тримає, нема нарікань, фонарик
- Недостатки:
Вітаємо, Миколо. Дякуємо за відгук, користуйтесь із задоволенням.
- Анастасия В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 50000. Цвет: Синий
Перший раз розрядили все було ок. Потім не користувалися більше пів року ним і коли він знадобився просто перестав заряджати. Ми його зарядили до 100, підключили телефони і за пару хв показав 0 і вимкнувся. От і все. Зарядились
- Недостатки:
- Не працює
- Виталий Т***
Вы его пол года держали разряженным? Забавные вы люди))
- Ілля П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 50000. Цвет: Синий
Отой рік гарантії вважайте стільки він в вас і буде працювати. Далі він починає збоїти. Використовував його, щоб живити роутер та медіаконвертер поки немає світла. Спочатку справлявся, але через рік експлуатації починає вибивати живлення роутера прямо під час роботи. Просто перестає заряджати роутер. Якість повне лайно. Виробляють прилади для того, щоб потім через рік їх викидали на смітник і купували нові.
- Достоинства:
- Протягом року працював нормально.
- Недостатки:
- Після року експлуатації перестав.
- Вікторія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Barberry. Емкость батареи: 50000. Цвет: Черный
Через розетку придбали павербанк, шахрайський магазин дав нам вживаний, пошкарябаний павербанк невідомого часу використання замість нового. Все це сталося після відправки товару на повернення та перевірку. РОЗЕТКА НЕ МОЖЕ ОСКАРЖУВАТИ АКТ ОГЛЯДУ ТОВАРУ МАГАЗИНОМ І ТАКИМ ЧИНОМ ШАХРАЙ НЕ МАЮЧИ ЖОДНИХ ДОКАЗІВ НА НОВІЙ ПОШТІ АБО ВІДІОФІКСАЦІЇ ПРИ ВІДКРИТТІ ВАШОЇ ПОСИЛКИ ЛЕГКО МОЖЕ ВАМ ПІДСУНУТИ ВЖИВАНИЙ ТОВАР І РОЗЕТКА НІЧОГО НЕ ЗРОБИТЬ. БЕЗТОЛКОВИЙ СЕРВІС. Нікому не раджу РОЗЕТКУ.
- Недостатки:
- ШАХРАЇ ЛЕГКО ОБМАНЮЮТЬ. РОЗЕТКА НІЧИМ НЕ ДОПОМОЖЕ.
- Наталія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 50000. Цвет: Синий
не заряджає ноут. Телефон також не заряджає. Не перевірила одразу, а наразі під'єднувала різні пристрої і 0 результату.
Показує, що заряджений, правда більше ніж 99% не заряджається. При цьому нічого від нього зарядити не вийшло
ноут 45W, тобто мав би потягнути, кабель з PD
і що з ним робити?- Наталія К***
по 14 годин без світла і без павербанка. "Дякую", Розетка. Не вперше мене підводите
- Іван
Кабель с PD, а на сколько вольт? Есть в списке выходного напряжения устройства нужное вам? Мои 20 вольт павербанк честно выдает и все работает для ноутбука 65w. И телефон по QC тоже работает. Он даже на самсунг мониторе 14.5 вольт 36w работает, проверял. Либо у вас специфическое нужно запитывать по типу Xiaomi что-то либо брак.
- Іван
А чтоб 100% появилось и корректно отображались проценты, его нужно полностью разрядить и зарядить до отказа. Это на всех мощных павербанках такая процедура "калибровки "
- Андрій А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 50000. Цвет: Синий
Дуже класний. Повністю виконує свої функції. Користуюсь десь півроку.
- Достоинства:
- Великий об'єм, заряджає ноутбук, багато портів
- Недостатки:
- Простенький дизайн