- Жанна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый
Кошеня оцінило іграшку. Як здобути корм - зрозуміло з першого разу. Інтерактивна іграшка для розумних тварин!
- Достоинства:
- Типу полювання на здобич)))
- Кристина Т***Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый
купувала не тут, але іграшка прикольна) спочатку котик її не розумів поки був маленький, а зараз наче трохи більше інтересу проявляє
- Достоинства:
- розвиває природні інстинкти
можна заняти котика на деякий час
гарний вигляд - Недостатки:
- ціна
- Сергій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый
Чудова, продумана іграшка із якісних матеріалів. Котик із задоволенням практикує навики фуражування вирішуючи цей пазл і отримуючи смачну винагороду. Рекомендую!
- Достоинства:
- Явно добре продумано і гарно імплементовано авторами пазлу
- Недостатки:
- Не знайдено
- ЄвгенОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый
Єдина штука з якою грається кіт
- Достоинства:
- Кіт грається
- Недостатки:
- Треба ставити їжу
- ГаннаОтзыв от покупателя. Продавец: BaksPetBarsik
Гарна іграшка, нашому котику сподобалася. Ідеально підходить для допитливих та активних пухнастиків.
Дуже вдячна за швидку відправу! - Сергій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый
Дуже класний і продуманий пазл для котиків. Не дуже складний, але і не дуже простий. Якраз такий, що дасть вашому улюбленцю шанс використати природні інстинкти фуражування і займе його чи її на деякий час.
- Достоинства:
- Якісні матеріали, цікава багатокрокова система
- Светлана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: BaksPetBarsik
Не знаю хто автор цих восторжених відгуків, але моя досить грайлива, активна і допитлива кіцька (орієнтал, 1,5року) навіть не зацікавилася цією іграшкою. Написала сухий корм і вітаміни які вона дуже любить, але ніякої реакції. Просила продавця зробити обмін на якусь іншу іграшку, але мені звісно відмовили. Довелось викинути на смітник
- Достоинства:
- Не має жодних
- Недостатки:
- Непотрібна річь за досить великі гроші