- Валентина Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Geekon. Цвет: Gray. Встроенная память: 128 ГБ
Вчора мені телефонували продавці і розпитували про обставини. Мала необережність повідомити, що не зберегла листування з їхнім сервісним центром, а сьогодні виявилося, що того листування і вартості ремонту в 6 тис. гривень не існувало :) Як зручно. Продавець дуже непорядний. Не рекомендую, витратите кошти і нерви.
- Достоинства:
- Жодних
- Недостатки:
- Все один суцільний недолік
- Матвій А***Отзыв от покупателя. Продавец: DMS. Встроенная память: 128 ГБ
Купував дружині на заміну битого samsung galaxy s10 e, якому вже декілька років. Піксель 8 виявився кращим за той сгс10 тільки обсягом пам'яті, 8 проти 6, ну ще Андроїд новіший. Фотки виходять помітно гірші, ніж в сгс10е. Чіткі, але не такі кольорові. Крім того, Гугл обрізав в цьому Пікселі функціонал камери таким чином, що матрицю 50 MP зовсім недоступно для використання. Вирок: треба було копити гроші на Піксель 8 pro, або взагалі поки лишатись з Самсунгом через фото. Якихось фіч ШІ взагалі ще треба шукати. Окрім камери все добре, інтерфейс приємний. Корпус трохи слизький, чохол обов'язково. З боку продавця все дуже добре, доставили швидко, дякую. А ось Гугл трохи розчарував цього разу.
- Достоинства:
- логотип Гугла
- Недостатки:
- камера не демонструє прогресу за 5 років
- Олексій В***
Фантастичний відгук з майбутнього!)
Давайте ще) - Матвій А***
Чого з майбутнього? Що трохи задрав вік сгс10е - написав 5, а йому тільки 4.98 роки? ) В решті мій відгук те саме, що в англомовному інеті пишуть про цей телефон. Ну, що робити, жінка хотіла піксель 8 саме не Pro, щоб був не великий, тепер має.
- Ярослав Ч***
Рофл? Камера пікселя одна із кращих на ринку
- Єрмаков В***Отзыв от покупателя. Продавец: M&T Community. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ
Відповідає заявленим характеристикам
- Достоинства:
- Чудова камера
- ВалерійПродавец: RozetkaEU. Цвет: Obsidian. Встроенная память: 128 ГБ
Телефону чуть більше року.
Відверто коштів, які за нього витратив в травні 2024 він не коштує )можна було взяти просто Китай в 2 рази дешевше).
Рівно через рік в ньому виникли проблеми з екраном, на якому з'явилась полоса і це до речі не поодинока проблема (багато в ютубі про це)
Висновок - телефон на рік.- Достоинства:
- Камера, можливо ПЗ
- Недостатки:
- Розпоряджається менше ніж за 12 годин
- Андрій П***Продавец: RozetkaEU. Цвет: Obsidian. Встроенная память: 128 ГБ
По функціоналу все добре. Камера мені дуже сподобалась.
Є дуже велика проблема з якістю зв'язку, додзвонитися до мене можна через раз.
Через пів року появилась полоса на дисплеї(брак виробника данної моделі- в інтернеті вже багато інформації по данній проблемі)- Достоинства:
- Камера
- Недостатки:
- Зв'язок та проблема з екраном(полоса)
- ВалерійПродавец: RozetkaEU. Цвет: Obsidian. Встроенная память: 128 ГБ
Блок живлення, потрібно до купляти, захисне скло, тяжко найти, тому що телефон "умовно не розповсюджений". Захисне стекло по інструкції на цей телефон по факту воно не підходить.
- Достоинства:
- Переваги. Не знаю що можливо назвати перевагами, те що в смс можливо відмітити що дана смс - "спам", чи те що іконка повідомлення спливає над астми відкрити застосунками!!! Не відчув жодних переваг з телефоном в два рази дешевше на адроїді
- Недостатки:
- Зникає зв'язок, досить часто "відпадає моб.інтерннт"
- Юрій
Маю тай же апарат для ринку північної Америки, все працює ідеально, заряд тримає 2 дні!