Отзывы покупателей о Универсальное зарядное устройство MY-150 адаптер для ноутбуков 220 В 8 насадок (1384202059) ICL44
Есть в наличии
- Игорь Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: iCler
Всё прям ОК. Рекомендую.
- РоманОтзыв от покупателя. Продавец: iCler
Брав для ноута 60 Вт, працює нормально від мережі і акб, гріється так само як і рідна зарядка. В комплекті різні перехідники, підійшли до всих домашніх ноутів, для зарядки ноута в машині саме те що потрібно. По споживаній потужності максимум 150Вт буде на 15в. Також на зарядкі є перемикач напруги, відповідно вихідний ампераж: 12/15/16/18вольт - 5.5 ампер. 19/20/22/24 - 4ампери. Уважно підбирайте чи підійде вам це зарядне, у мене на всих ноутах менше 4 ампери, мені підійшло
- Достоинства:
- Подвійне живлення, універсальність
- Дмитро Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: iCler
Прислали совсем не ту модель, что идет в описании к товару, и еще, в комплекте не хватает одного штейкера (на планочке одна ячейка пустая) , в отделении Новой почты не осматривал, так как для проверки работоспособности нужен аккумулятор, которого там нет. Пришла модель MY-120w, она от аккумулятора вообще не предназначена работать.
- Сергей Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: iCler
Швидко отримав те, що і було заявлено в описі. Все працює. На повну потужність не перевіряв, бо мені треба було заживити роутер на дещо незвичні 19 В. Також шукав можливість живлення від 12 В, щоб подавати їх під час блакаутів, наприклад, із зарядної станції. Ця опція буде корисна і автомобілістам.
- Достоинства:
- Можливість регулювання вихіднох напруги та можливіть живлення від 12 вольт.
- Недостатки:
- Немає перехідника для живлення по USB C, але його і не було в описі цього БЖ.