- Крістіна Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: RM Store. Цвет: Белый
консоль відмінно працює, нарікань немає, все окі. враховуючи, що ціна тут менша, аніж середня зараз, то трохи переймалась за це, але все виявилось супер. обслуговування теж супер, бо зателефонували майже одразу і уточнили те, що я питала у коментарі до замовлення. лише виникли проблеми з відправкою консолі (по телефону сказали, що відправка буде ввечері (бо замовлення робила зранку), але її так і не було, наступного дня те саме, але я зателефонувала і все врегулювалось)
- Достоинства:
- нижча ціна серед інших продавців/магазинів
- Недостатки:
- проблема з відправкою (надіюсь одноразова акція)
- Владислав С***Отзыв от покупателя. Продавец: RM Store. Цвет: Белый
Довго думав над замовленням, дивився, що у листопаді по знижці можна було купити за 18, а зараз 22 (21,6 комісія за переказ)
Але з такою ситуацією як зараз з оперативкою та відеокартами ( 100$ за місяць), навряд ps5 буде дешевшати
Загалом, покупкою дуже задоволений. Магазин довго відписував на повідомлення, але робили все оперативно
З Києва у Тернопіль дойшло за 1 день
Продавця рекомендую і якщо вони довго відписують, не нервуйтесь
В подальшому буду обновляти відповідь по користуванні - Александр К***Отзыв от покупателя. Продавец: RM Store. Цвет: Белый
Отримана консоль має зірвані заводські пломби на коробці. Перед покупкою я уточнював у продавця, чи це європейська версія, на що отримав ствердну відповідь. Однак у комплекті виявилася китайська вилка без перехідника, хоча в коментарях продавець зазначає, що додатково комплектує ними. Крім того, замість очікуваної ревізії CFI-2016 я отримав CFI-2015. Враховуючи пошкоджені пломби, невідповідність версії та відсутність обіцяного перехідника, ситуація виглядає підозрілою. Адже нова PlayStation 5 повинна постачатися виключно з цілими заводськими пломбами на коробці.
- Достоинства:
- Працює.
- Недостатки:
- Зірвані заводські пломби на упаковці, у комплекті відсутній перехідник з китайської вилки на європейську.
- Вадим Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: RM Store. Цвет: Белый
Замовляв звичайну PS5 Slim, але отримав консоль з додатковим контентом для Fortnite, звісно, це не є мінусом, так як в деякий магазинах ця версія продається на 1000 грн. дорожче.
Сама консоль у відмінному стані, поки все працює бездоганно. Упаковка загалом акуратна, хоч і має потертості на самій коробці консолі, але на Новій пошті все гарно і щільно запаковано, тому нічого і не пошкоджено.
Особливо хочу відзначити швидкість обробки замовлення. Поки інші продавці добу не могли відповісти на мій запит, тут швидко обробили і відправили товар в п'ятницю через декілька годин після замовлення.- Достоинства:
- - Відмінний сервіс
- Гарний стан товару
- Для когось можливо приємний сюрприз у вигляді додаткового контенту - Недостатки:
- - Поки не знайшов
- Сергій В***Отзыв от покупателя. Продавец: RM Store. Цвет: Белый
Дуже задоволений,
- Олександр Х***
Скажіть яка ревізія в вас?
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Нещодавно отримав. Версія CFI-2116 все працює добре лише одне, приставка доволі гучна, вентилятор чутно навіть з відстані 2-3 метрів.
Хто теж має таку підкажіть це ок? - Дмитро І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Все добре, приставка класна
- Дмитро В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Все чудово працює не шумить!!
- Достоинства:
- Маленька, виглядає супер, продуктивна, не вимикається при підключенні дбж
- Решат С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Сподіваюсь вирішимо це питання
- Достоинства:
- З переваг консоль працююча . Дуже швидко оформили замовлення
- Недостатки:
- Неприємний випадок. На гейпаді непрацює кнопка R2 був неприємний випадок.
- Олександр Н***Отзыв от покупателя. Продавец: toGame. Цвет: Белый
Брал в магазине togames ,все понравилось... Чеки , гарантия,пломбы на месте ...оператор оперативно ответила ...
- Достоинства:
- Качественное обслуживание, пломбы на месте , гарантийный талон от магазина togame,
- Недостатки:
- Цена.
- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: GameSales
Працює бездоганно! - Дмитрий Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
- Владислав Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Ну ось пройшов вже майже рік користування PS5. Що можна сказати грати дуже приємно, ніяких шумів вентилятора і дріфту стіків немає, з підпискою PS бібліотека поповнилась новими цікавими іграми, і ті хто пишуть що ігри дуже дорогі напевно просто не чекають знижок і беруть по фул прайсу. Короче кажучи це був кращий рік з PS5 мрія дитинства здійснилась))), беріть не пошкодуєте і не гривні.
- Достоинства:
- Їх тут безліч, з підпискою дають ігри навіть буває, що дуже не погані
- Недостатки:
- Їх просто немає
- Сергій С***
Доброго дня. Підкаіть ьудь ласка якщо соні 4 взяти, ну буде нормально робити?
- Владислав Д***
Чесно я б не рекомендував PS4 бо на даний час вона вже не підтримується, але якщо вам не важлива онлайн гра, а хочете просто пройти якісь сюжетні ігри, то можна купити прошиту приставку і спокійно грати
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Все чудово,дякую Rozetka
- Достоинства:
- Компактна,безшумна,ціна якість!
- Недостатки:
- Поки не знайшов
- Костянтин О***Отзыв от покупателя. Продавец: GameSales
Оплатил в пятницу вечером. На утро субботу перезвонили, все уточнили, извинились что скорее вышлют в понедельник утром.
А тут на- в воскресенье уже у меня . Приятно удивили...
Товар соответствует заявленному. Все целое. Новое. Не вскрытое.
Ревизия новая 2116. Матовая пс.
Короче все круто ... 5 из 5- Достоинства:
- Быстрая отправка. Цена
- Недостатки:
- Пока не нашел. Надеюсь и не найду ))
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Минуло півтора року не шумить сильно , хоч вентилятор і Nbm
- Тетяна І***Отзыв от покупателя. Продавец: GameSales
Все чудово швидко відправили . Приставка працює як належить
- Габор С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Діти дуже задоволені, завантажили багато ігор, та граються майже кожного дня. Гарний девайс, рекомендую. Від пс 4 на багато гарніший. З 4 джойстіками може гратися ціла сімя
- Достоинства:
- Все подобається
- Недостатки:
- Без дисководу, але не критично, майже всі ігри і так з пс стору були куплені.
- Сергій С***
Доброго дня. Дуже гарніше від четвертої? Думав взяти 4
- ЄвгенОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Пару місяців пройшло, все здається ок. За акційною ціною, гарна заміна пк
- РостиславОтзыв от покупателя. Продавец: GameSales
Комунікація та доставка швидка. Девайс без нарікань, все працює, все згідно опису
- Ярослав Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: OTDmax
Як активувати код,країна регістра ції
- ВоваОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Я вперше купив собі соньку, граю по вечорах, сильно не затягує. Замість того, щоб читати новини - краще пограти в Один з Нас чи Відьмак 3! Рекомендую, ідеальний пристрій для розваг =)
- Достоинства:
- Релакс
- Недостатки:
- Їх просто немає!
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Консолю дуже задоволений
12 з 10 - Наталя К***Отзыв от покупателя. Продавец: OTDmax
Купувала на подарунок. Наче все норм. Відправка дуже швидка
- Руслан С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Граємо все добре
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Чудова річ для дозвілля
- Костянтин С***Отзыв от покупателя. Продавец: GameSales
В оголошенні 1тб на коробці 800гб а по факту 600гб я спочатку подумав шо це фатка але ні це слімка получається бебра
- Достоинства:
- Норм приставка
- Недостатки:
- Мало памяті
- Костянтин С***
А не побачив що в оголошенні пише 800гб не знав що соні зажали 200гб прийдеться ссд брати
- Микола
Так є і плюс, це нова ревізія на 825Гб, матова чорна вставка і виправлено протікання рідкого металу
- Ольга С***Отзыв от покупателя. Продавец: OTDmax
Швидка доставка,недоліків не має начебто Це наша перша приставка,тому нічого сказати не можу, не має з чим порівнювати,дитина грає, задоволенна
- Достоинства:
- Швидка доставка
- Іван Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Вже декілька місяців служить вірою та правдою. Нарікань на консоль ніяких немає.
Можуть пищити дроселі під навантаженням, але це поширена проблема, не тільки в консолях, але й в ігрових ноутбуках таке буває. На продуктивність це ніяк не впливає, але якщо сидіти близько до консолі, може трохи дратувати.- Недостатки:
- Не помічав
- Олександр М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Краща консоль на даний час. Багато ігр.
- Владислав Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Купив приставку по грав дві неділі перестала вмикатися. Відав на рамонт по гарантії у відділення розетки. Пройшов майже місяць по приставці тихо. Знав би що так довго напевно за свої кошти би здав в ремонт. Не де не видно статусу навіть що з нею робиться. Не грошей не приставки
- Андрій
Вже працює?
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: GameSales
Все классно привезли в краткий срок приставка полностью работает как должна
- Достоинства:
- Все очень классно
- ІГОР З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Сама крута ігрова приставка!
- Тарас Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Взяв по акції за 18. Ця консоль дійсно приносить не довге відчуття, що це нова консоль, дуже крутий геймпад у котрому є неймовірні відчуття. Ігри граються у 60fps. І ігри з ps4 теж мають цю круту функцію. Виглядає ps5 дуже футуристично, особливо у вашій радянській депресивній квартирі. Загалом вона вам подарує задоволення. Дуже тиха і гарне ПО. З мінусів, ціна на ігри і диск на 825гб з котрих під ігри тільки 600гб. Також не дуже прикольно, що відсутня вертикальна підставка. Загалом це безхатько едішн.
- Достоинства:
- Тиха, швидка, холодна, технологія в геймпаді, 60fps у іграх(а також буст ігор ps4 окрім bloodborn).
- Недостатки:
- Ціни на ігри, 600гб диск, бідна упаковка, електрохарчування 200w.
- Петро
Теж хочу купити, але не встиг. Чекаю можливо ще зроблять знижки на них.
- Тарас Г***
Петро, знижки точно будуть) головне щоб ціни не полізли....
- Дмитро П***
Та вже полізли
- Влодимир Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Все супер
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Взяв щоб програти в йотей. Чудова річ, швидка і як для своїх розмірів. Але зараз в продажі (і надалі так буде) більш дешева ревізія. Тобто памяті не 1 терабайт а 800 з чимось гігабайт і корпус без глянця. Для мене це не недоліки але майте наувазі.
Зважаючи на ціни на оперативну пам'ять це достойна альтернатива. Хочя я взяв її для тимчасових ексклюзивів.- Достоинства:
- Компактність при при такій потужності
- Недостатки:
- Це вже більш дешева ревізія. Але для мене це не недолік