- Олег Б***Отзыв от покупателя. Продавец: MyCrypto
Все працює
- Достоинства:
- Все працює
- Продавец MyCrypto
Дякуємо!
- ПетроОтзыв от покупателя. Продавец: HOLODOK
Працює. На офіційному сайті верифікуєьься
- Євгеній Я***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Найкращий Фідо ключ. Дякую
- Достоинства:
- Безпека
- Богдан П***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Заказал 2 ключа оба проверил через Yubico оба ключи зарегестрированы оба оригинала
- Достоинства:
- Оригинал
- Костянтин П***Отзыв от покупателя. Продавец: Hardwallet
Купляв для захисту входу в Windows та захисту рдп доступу. Працює добре.
- Достоинства:
- Підтримка багатьох протоколів авторизації
- Продавец Hardwallet
Дякуємо за відгук! Дуже радi що вам усе сподобалось!
- Олена Л***Отзыв от покупателя. Продавец: HOLODOK
Ціна у цього магазина найнища; на всі питання відповіли і дуже швидко відправили.
- Достоинства:
- Виконує те, що потрібно. Оригінал.
- Володимир Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Hardwallet
Ключ виправдав всі сподівання.
- Продавец Hardwallet
Дякуємо за відгук! Дуже радi що вам усе сподобалось!
- Олеся Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Hardwallet
Продавець відправив швидко. Ключ працює добре. Дякую.
- Достоинства:
- все працює
- Продавец Hardwallet
Дякуємо Вам за відгук :) Приємного використання!
- Іван Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Hardwallet
Прикольна штука. Планую використовувати для OpenSSH і GnuPG. Якщо ви шукаєте щось чисто для FIDO2/U2F (двохфакторна авторизація на сервісах - вставили в роз'єм, доторкнулися при логіні), візьміть найдешевший синій Yubikey
На жаль, через певні обмеження в стандарті PIV, цей ключ підтримує тільки PGP ключі типу RSA з модулем 2048, що на сьогодні вважається неоптимальним з точки зору безпеки
Конструкція в ключа якісна, виглядає витривалим. Кнопка сенсорна, тож нема чому ламатися, в принципі. В порівнянні з моїм SoloKey NFC, цей зроблений набагато якісніше
Якщо комусь цікаво, на Лінуксі все працює добре, єдиний момент - це прийдеться трошки поналаштовувати, щоб pcscd та gpg-agent могли отримувати доступ до смарт-карти одночасно і не блокували один одного- Достоинства:
- Підтримка PGP
- Недостатки:
- Підтримуює тільки ключі RSA 2048; ціна
- Продавец Hardwallet
Дякуємо вам за відгук! Цей ключ підійде для ваших цілей, але, як і у всіх товарах, свої мінуси звичайно теж присутні. Будемо раді вашим подальшим зверненням.
- Владислав Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Hardwallet
Замовляв даний апаратний ключ, так як він підтримує багато різних протоколів та працює із сотнями онлайн-сервісів.
Покупкою дуже задоволений.- Достоинства:
- Ціна, якість.
- Продавец Hardwallet
Дякуємо вам за відгук! Ми завжди можемо запропонувати рішення, яке задовольнить кінцевого користувача.
- Ярослав М***Отзыв от покупателя. Продавец: Hardwallet
Классная штука, но дорогая((
- Достоинства:
- По-моему личному мнению - это лучший ключ, из присутствующих на рынке. Я не про модель конкретную, а именно про ряд Yubikey 5. Подробности функционала на сайтах.
- Недостатки:
- Дорогая
- Продавец Hardwallet
Дякуємо за відгук!
- Юрий И***Отзыв от покупателя. Продавец: Hardwallet
Заказал. Очень быстро перезвонили и все обсудили. Отправили в тот же день.
- Достоинства:
- Двухфакторная авторизация и привязка ключа к аккаунтам. Повышенный уровень безопасности для всех аккаунтов нужных мне. Ключ всегда со мной и взломать их теперь практически невозможно. Рекомендую.
- Недостатки:
- Не обнаружил. Разве что цена но это разово.
- Юрий М***
Для повної безпеки таких ключів треба щонайменше - 2.
А так усе добре - вітаю. - Продавец Hardwallet
Дякуємо вам за відгук! Раді, що вам підійшов цей товар. Дійсно, краще брати відразу 2 ключі, щоб 1 був резервним у разі чого.