Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Интерактивная доска обучающая двухсторонняя 5в1 многофункциональная Limo Toy Весёлая азбука украинская озвучка Blue

• Андрей К***

Всё отлично

• Юлія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix

Дуже дякую за швидку доставку!
    Дитина задоволена, а це найкращий показник: )
    Бажаю більше задоволених і щасливих клієнтів!

Достоинства:
    Все чудово
    • Продавец  LikePrix

Доброго вечора. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Юлія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix

Дуже швидко отримали замовлення!
    Дошка працює, все супер! Дитині 5,5 років дуже цікаво! Вже годину з нею розбирається, йому подобається!
    Якість гарна

• Алина Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix

Товар не відповідає дійсності.
    Не замовляйте у даного продавця,бо він відправля товар не той що представлений на сайті!

Достоинства:
    Жодних,жахливий товар
    Недостатки:
    Надіслали зовсім інше,не раджу тут замовляти,продавець дурить
    • Продавец  LikePrix

Доброго дня. Вибачте за незручності які Вам створили. З Вами зв'язалися та домовилися про заміну товару на той який Ви замовляли. Проблему вирішено. Дякуємо за терпіння і розуміння. Гарного Вам дня)

• Виталий
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix

Спасибо за интерактивную доску, внучке очень понравилась. Заказ в предновогодние оформили и отправили быстро.

Достоинства:
    Быстро