- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Туристо. Размер: S. Цвет: Grey-Green
Дякую
Чудова якість та приємна ціна- Достоинства:
- Якість/ціна
- Недостатки:
- Катерина А***Отзыв от покупателя. Продавец: Туристо. Размер: M. Цвет: Grey-Black
Товар якісний, швидка відправка
- Достоинства:
- Все
- Недостатки:
- Ніяких
- Сергій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Туристо. Размер: XL. Цвет: Grey-Black
Підійшли супер. Рекомендую.
- Валерія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Туристо. Размер: XL. Цвет: Grey-Black
- Достоинства:
- Все супер: розмір підійшов, обтягує добре
- Недостатки:
- Жанна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Туристо. Размер: XXL. Цвет: Grey-Black
Якісний товар, а швидкість відправки вразила
- Дар'я В***Отзыв от покупателя. Продавец: Туристо. Размер: S. Цвет: Grey-Black
Доставка прийшла дуже швидко. Бандаж приємний,еластичний, добре зігріває
- Достоинства:
- Добре тримається
- Недостатки:
- сергей г***Отзыв от покупателя. Продавец: Туристо. Размер: XXL. Цвет: Grey-Green
- Достоинства:
- Скорая
- Недостатки:
- Пошт
- Сергій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Туристо. Размер: S. Цвет: Grey-Black
Сів на ногу плотно і не сповзає, з розміром вгадав. Добре сдавлює, поки все норм.
- Достоинства:
- Такий як в описі
- Недостатки:
- Переплатив за доставку через Нову Пошту бо не міг замовити на 450грн товарів продавця.
- Ілля Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Туристо. Размер: XXL. Цвет: Grey-Black
Гарна якість все підійшло
- Достоинства:
- Зручно, підійшло по розміру, гарна якість
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: Туристо. Размер: L. Цвет: Grey-Orange
і візуально і тактильно приємний ... на нозі фіксується добре ... відправка швидка,дякую
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: Туристо. Размер: XXL. Цвет: Grey-Black
Покупкою задоволена, добре тримається на коліні, не сповзає при ходьбі
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Евгений А***Отзыв от покупателя. Продавец: Туристо. Размер: XL. Цвет: Grey-Black
Гарна штука, але взяв на розмір менше ніж вказано по сітці, і в мене тримається чудово
- Достоинства:
- гарно тримаэ м'язи
- Максим Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Туристо. Размер: L. Цвет: Grey-Black
Все як заявлено, розмір підійшов
- Татьяна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Туристо. Размер: M. Цвет: Grey-Black
Головне вгадати з розміром. В нас вийшло, добре тримає. На скільки вистачить буде видно згодом. Покупкою задоволені.
- Достоинства:
- Добре тримає
- Недостатки:
- нема
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Туристо. Размер: XL. Цвет: Grey-Black
Зручний, тримає добре. Щодо зносостійкості і чи буде дуже розтягуватись - сказати не можу, користуюсь поки другий день. На даному етапі покупкою задоволена, тим більше за таку ціну.
- Достоинства:
- Зручний, тримає добре
- Недостатки:
- не знайшла
- Тетяна
Ортез однозначно подобається. Замовила ще пару)
- София А***Отзыв от покупателя. Продавец: Туристо. Размер: M. Цвет: Grey-Green
Свою роботу виконує, зручний
- Достоинства:
- Все гуд
- ЯрославОтзыв от покупателя. Продавец: Туристо. Размер: L. Цвет: Grey-Black
Не тримається зовсім, декоративна штука. Розмір підібраний правильно
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Туристо. Размер: M. Цвет: Grey-Black
Товар прийшов дуже брудний!!!
- Продавец Turisto
Це дуже дивно, бо він зберігається, гарних умовах, Можливо він с фабрики так прийшов. Можно фото. якщо що зможем замінити
- Ярослав М***Отзыв от покупателя. Продавец: Туристо. Размер: XXL. Цвет: Grey-Black
Доброго дня,напишу свій відгук...
Брав розмір ххl так як згідно розмірної сітки в мене обхват стегна вище 10см коліна 52см
Перші враження : матеріал ніби нормальний...
Одів наколінники так як брав два зробивши кроків 30-40 і наколінники сповзають повністю, на колінах не тримаються ВЗАГАЛІ.- Ярослав М***
Зроблю попрпвку обхват коліна 50см а не 52см.
- Продавец Turisto
Доброго, скоріше за все не правильно підібраний розмір, або модель не ваша. Бо в інших випадках усе гаразд, ми не перший бандаж відправляємо
- Ярослав М***
Розмір підбирав згідно розмірної сітки яка у Вас в описі вказана, заміряв 10см вище коліна у мене обхват 50см тому вирішив взяти розмір xxl, по якості притензій нема, а вот по відгуках які я читав перед купівлею 90% з них були: тримається на коліні добре, а вот коли я сам перевірив то дуже розчарувався,таке враження ніби ви як продавець самі напечатали собі відгуків, ви як продавець зніміть відео як правельно одівати і носити його, бо може я його неправельно одіваю....
- ЕленаОтзыв от покупателя. Продавец: Туристо. Размер: L. Цвет: Grey-Orange
Хороший товар.Ношу с удовольствием.
- Кирилл Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Туристо. Размер: XXL. Цвет: Grey-Black
Добре працює за свої гроші
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Туристо. Размер: L. Цвет: Grey-Black
Все чудово дуже дякую
- ВалентинОтзыв от покупателя. Продавец: Туристо. Размер: M. Цвет: Grey-Green
Все підійшло.дякую.
- Юрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Туристо. Размер: M. Цвет: Grey-Green
Розмір підбирав згідно інструкції в описі до товару. Коли отримав, бандаж здався занадто великим. Але всі сумніви розвіялись одразу після примірки - бандаж ідеально "сів" на колінний суглоб! Додалось позитивних моментів також і в процессі експлуатації та фізичних навантажень - бандаж тримається на свому місці, не сповзає, не давить, не заважає. Після прання виглядає як новий, не розтягується, тримає форму.
- Достоинства:
- Дуже зручно
- Юлія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Туристо. Размер: L. Цвет: Grey-Orange
Доброго дня. Дуже хороші наколінники. Добре тримають. Менше відчуваються болі
- Достоинства:
- Еластичні,гарні
- Олег С***Отзыв от покупателя. Продавец: Туристо. Размер: L. Цвет: Grey-Green
При правильно подобранном размере, отлично фиксирует колени.
- Достоинства:
- Удобный в использовании.
- Недостатки:
- Пока не обнаружено.
- Олена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Туристо. Размер: XL. Цвет: Grey-Black
Чудовий,гарно фіксує суглоб
- Недостатки:
- Бондар Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Туристо. Размер: XXL. Цвет: Grey-Black
Наколенник понравился, рекомендую, вмеру жёсткий. На мой 48 размер подошёл ххл.
- Евгений Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Туристо. Размер: XXL. Цвет: Grey-Orange
К продавцу претензий нет, товар пришел быстро.
- Достоинства:
- соответствует описанию
- Недостатки:
- сползает с колена
- Продавец Turisto
Скоріше за все по розміру не підходить
- Андрій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Туристо. Размер: XL. Цвет: Grey-Black
Дякую! Якісна і необхідна річ, отримана вчасно; Оптимальне співвідношення ціна/якість.
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: Туристо. Размер: XXL. Цвет: Grey-Black
Все підійшло
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: Туристо. Размер: XXL. Цвет: Grey-Green
Все супер
- Андрій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Туристо. Размер: XXL. Цвет: Grey-Black
Для профілактики супер, середньої жорсткості, можна брати!
- Татьяна Ц***
Заказывала пробно из-за размера, получила быстро и все подошло,второй заказ делать не буду, через три дня цена поднялась на 29гр