Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Фурминатор шётка пуходерка груминг инструмент для ухода за шерстью длинношерстных и короткошерстных пород животных для вычесывания шерсти домашних питомцев кошек и собак мягкая расческа с эргономичной ручкой зеленая 3DTOYSLAMP

Оценка пользователей 4.71/5
  • Отзывы про товар продавца ILLUSIONEE
  • Едуард Л***

Зручно чистить шерсть.

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Едуарде! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині!

• Надія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Щітка добре справляється із шерстю. Линьку точно зменшує, тож користуюсь із задоволенням.

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Надію! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині!

• Сара Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Щётка классная, шерсть собирает!

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Саро! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині!

• Вікторія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Мы давно искали что-то, что поможет уменьшить линьку у нашей собаки без лишнего стресса для неё. Этот фурминатор оказался очень мягким по отношению к коже и шерсти, при этом отлично справляется с подшерстком. Шерсть стала менее спутанной. Инструмент реально облегчает уход за нашим питомцем.

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Вікторіє! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині!

• Адріан С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Очень крутая щётка! Ворс у кота сыпется намного меньше, причёсывать легко и удобно за счёт ручки.

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Адріане! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині!

• Анастасія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Добре справляється з шерстю, зручно тримати в руці. Раджу!

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Анастасію! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині!

• Эддисон
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Выдирает шерсть у кота. как бы ни пытался акуратно вычесывать, все ровно у кота после плеши шерсти. Проблема точно не в коте так как такого эффекта нету от других расчёсок.

Недостатки:
    Выдирает шерсть и оставляет царапины у кота
  • Леся Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Вичесає добре, кіт не дуже задоволений, але хазяїн кота довольний: шерсті менше

Достоинства:
    зручність
    • Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Полина
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Котам не очень нравится процедура, хотя какое-то время согласны терпеть. Минуты две-три у меня уходит на одну зверюгу. Но даже за один подход шерсти вычесывает много. После вычесывания проглаживаю котов рукавичкой с шерстесобирателем (не знаю, как ее описать, щетки еще такие есть для чистки одежды, с ворсом, который собирает всякое), потому что вычесанная шерсть частично остается в шубе и потом везде сыпется. Можно просто провести после процедуры по шерстке влажной рукой. Если вычесывать регулярно, пару раз в неделю - шерсти в доме ощутимо меньше.

Достоинства:
    Хорошо вычесывает, можно открыть бизнес по вязанию носков из кошачей шерсти
    Недостатки:
    не обнаружено
    • Полина

Вспомнила, какой недостаток. Первое время резина воняла безбожно. Фурминатор выветривала на балконе недели две, брала только для вычесывания и выносила обратно.

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Поліно! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Наталія В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Удобная щётка, для короткошерстной собаки подошёл.

Достоинства:
    Удобно
    Недостатки:
    Нету
    • Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Наталіє! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Євген С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Вичісує набагато краще ніж аналоги, за свою ціну дуже добре. Не царапає шкіру котів. Взагалі дуже задоволений що вибрав саме цей прилад

Достоинства:
    Ціна, якість
    • Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Євгене! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Олександр Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Фурминатор хороший, со своей задачей справляется, но лучше брать щеткой больше размера, будет удобнее

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Олександре! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Олексій В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Розвод! Це не оригінальний фурмінатор! Є бренд furminator, і на картинці написано так само, а приходить щітка з написом FobNimator! Тобто вони самі знають що це підробка, але навмисно змінюють фото, тому вважаю що це чистий розвод!!!

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня! Олексію, дякуємо за вказівку неточностей в опублікованих фото. Співробітник, який припустився помилки, буде оштрафований. Вам же рекомендуємо подивитися в інтернеті, чим «помилка» відрізняється від «розводу». Заводська упаковка була розкрита та на товарі було змінено назву? Вам відмовили у поверненні товару?

• Лілія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Чудово справляється з вичісуванням короткошерстого кота

Достоинства:
    Недорогий, при цьому гарно виконує свою функцію
    • Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Ліліє! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Марія
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Чудовий фумінатор. Підійшов для короткошерстого собаки. Вичісує добре. Собаці подобається, сидить і навіть животик підставляє. Дякую

Достоинства:
    Для короткошерстого собаки підійшов, не рве шерсть, добре вичісує.
    • Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Маріє! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Леонид Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Все як на картинці і в описі,швидко доставили

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Леоніде! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Ирина
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Отлично вычёсывает, не рвёт шерсть, абсолютно безболезненно и комфортно для питомца. Уже со второго раза,наша шотландская вислоухая красавица, спокойно стала давать вычесываться и даже замурлыкала..) Раньше терпеть не могла эту процедуру, а тут и подшерсток очень хорошо вычесывается и ей не больно!
    Покупала впервые, этот фурминатор отлично вычёсывает, но сейчас я бы взяла чуток больше по размеру, не 4,5, а 6 или максимум 6,5. Быстрее и удобнее)

Достоинства:
    Удобная ручка, хорошо вычесывает
    • Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Ірино! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Оксана Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Дуже добре вичісує шерсть, котик не звик вичісуватися, але деякий час спокійно реагує. Рекомендую

Достоинства:
    Міцний пластик, виглядає надійно
    Недостатки:
    Не виявила
    • Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Оксано! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Виталий М***

Кошке подошло .Товар на 5

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Віталій! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Коваль А***

Чудово вичісує підшорсток

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Анно! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Олександра Б***

Дуже гарно вичісує шерсть

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Олександро! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Катерина Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Не рве шерсть, коли киця перестала його боятися, то стала дуже кайфувати. За 2 хвилини вичісування зробила собі ще одного кота з шерсті.

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Катерино! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Наталія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Супер!!!!! Чудовий пристрій. Не пошкодуєте!

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Наталіє! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Рита Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Доставили швидко. Киці під час вичісування було комфортно.
    Вичісує супер.

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Маргарито! ! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Марина М***

Довольна покупкой

Достоинства:
    Вычесывает хорошо непушистую шерсть. Хорошо, что утяжеленная ручка, удобно
    Недостатки:
    Жаль что длина лезвия мала, но за такие деньги...
    • Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Марино! ! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Елена Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Гарна штука)Вичісали з кота ще одного кота)))))

Достоинства:
    Легка в користуванні.
    • Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Олено! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Оксана Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Дякую, ми з котусею задоволені покупкою)

Достоинства:
    Гарно вичісує
    Недостатки:
    не знайшла
    • Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Оксано! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Ксения
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Отличный! Кошка не восторге, зато я - да!) Вычесала себе второго кота)

Достоинства:
    Качество, функции свои выполняет на "отлично"
    • Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Ксеніє! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Алина
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Классно вычесывает. Только бы еще кошку при этом удержать

Недостатки:
    Не вижу
    • Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Аліно! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Юлія Т***

Дуже гарно вичісує.

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Юліє! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Ирина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Отлично вычесывает и длинный и короткий ворс.Брали для кошки,хотя на упаковке написано для собак).

Достоинства:
    Дешевле чем аналоги в магазинах
    • Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Ірино! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Людмила С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Не очікувала,що за такі кошти буде такий супперовий фурмінатор! Якість порадувала.Хоча моє кошенятко ще маленьке, але йому подобається! Не скубе, вичесує дуже добре.

Достоинства:
    Не скубе
    • Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Людмило! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині

• Марина Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Наша кішка оцінила фурмінатор на 5 ,це для неї була перша процедура,ми завжди стригли її два рази на рік,для неї це був дуже великий стрес(ост.раз стригли під наркозом)цей фурмінатор -це дуже хороший аналог стрижки,ціна нормальна і якість ,рекомендуюі дуже привітний продавець

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Марино! Дякуємо за відгук! Раді, що Вам все сподобалось ! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Анна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Товар хороший, якісний, доставка швидка

• Світлана Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Товар прийшов на наступний день після замовлення.
    Товар відповідає опису та фото.
    Щітка вичесує відмінно,наш чіхуа задоволений .

• Уляна Ш***

Прекрасно виконує свою функцію