Отзывы покупателей о Маска для сна 3D и медитации дышащая повязка breath Brillix на глаза из материала дышащего белая сон маски повязки (AFT-White) + Беруши в подарок
Есть в наличии
- Лилия А***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Белый
Маска сподобалась. Зручна, повністю створює комфорт і затемнення. Стильно виглядає.
- Достоинства:
- Зручна, приємна на дотик.
- Продавец SBT group
Щиро вдячні за відгук та раді, що ви задоволені покупкою! Приємного користування!
- Ігор К***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Черный
Чудовий товар
- Владислав М***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Черный
зручно
- Алена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Белый
Зручна маска, дуже сподобалася. Я задоволена. Дякую.
- ЯрославОтзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Серый
Купував дружині. Вона повністю задоволена.
- Достоинства:
- Зручна, не пропускає світло, не тисне на очі
- Валерій К***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Серый
Зручна маска. Швидко доставили.
- Достоинства:
- Зручна маска. Швидко доставили.
- Іван Б***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Серый
Зручна маска
- Віталій К***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Черный
Дуже зручна маска для сну, комфортно відчувається на голові та носі. Світло повністю перекривається і сон став набагато краще
- РадиславОтзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Черный
Зручна маска з хорошим затемненням
- Продавец SBT group
Щиро вдячні за відгук та раді, що ви задоволені маскою для сну! Приємного користування!
- Геннадій Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Черный
Зручна маска для сну
- Леся Л***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Бордовый
Якісна маска, приємний матеріал, гарно блокує світло. Я задоволена
- Іван Д***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Черный
Топ
- Достоинства:
- Темна, нічого не видно, легко надягається, діаметр регулюється
- Недостатки:
- Трошки теплувато в масці. Якщо спите з берушами, може заважати
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Черный
Річ чудова для тих Людей в кого чутливі очі до світла . Мене це також стосується .
Тому рекомендую її .- Достоинства:
- М'яка , та комфортна
- Недостатки:
- Вуха червоні після сну . Давить на вуха якщо довго не знімати
- Михайло Т***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Черный
Дуже зручна, реально допомагає заснути
- Максим Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Черный
покупкою задоволений
- Назар К***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Синий
Свою функцію виконує.
Хороша якість.- Продавец SBT group
- Олександр А***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Черный
Якісно, зручно
- Ірина В***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Черный
Виконує свої функції- затіняє добре, не тисне, не парить. Для відпочинку в подорожах підходить. Плюс беруші- ідеальне поєднання!
- Недостатки:
- Не знайшла
- Продавец SBT group
- Василь П***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Черный
Жахливий сервіс, тиждень після покупки товару продавець наярує на мій телефон, з дурними запитаннями звертаючись по імені.
Мені це не подобається і я на таке не підписувався коли купляв товар.
Ось мій відгук.- Достоинства:
- Очікуйте дзвінки від продавця після покупки з дурними питаннями.
- Недостатки:
- Маска норм.
- Віталій Є***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Черный
Нормальна
- Достоинства:
- Якісний матеріал
- Недостатки:
- Не помітив
- Продавец SBT group
- Андрій Я***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Синий
Зручна маска, яка допомагає заснути
- Марія К***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Черный
Чудова маска, м’яка та дуже зручна
- Достоинства:
- Відповідає опису
- Віталій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Черный
Чудова маска, свою справу робить на 100%. Рекомендую
- Достоинства:
- Зручна, майже не відчувається.
- Наталія Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Белый
Рекомендую
- Достоинства:
- Маска повністю перекриває доступ світла . Розмір регулюється завдяки липучці. Беру вже другу маску, щоб можна було міняти і прати. Товаром задоволена.
- Продавец SBT group
- ЄгорОтзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Черный
Ідеальна для сну та медитації
- ИринаОтзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Серый
Маска за эти деньги хорошая
- Ірина П***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Бордовый
Маска просто знахідка для тих кому заважає світло.
- Володимир С***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Черный
Все підійшло
- Достоинства:
- .
- Недостатки:
- .
- Продавец SBT group
- Владимир У***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Черный
Все добре, дякую) як вірно пишуть люди, першу годину трохи не зручно, а далі вже й не відчувається) правда на боку не дуже в них лежати, бо починають сповзати (можливо ще треба відрегулювати, бо навіть не пробував це робити)
- Достоинства:
- Зручні, гарно закривають від світла
- Недостатки:
- Трохи на боку доведеться їх доналаштовувати (або треба відрегулювати в кріпленні, цього ще не пробував) але це не точно)
- Продавец SBT group
- Артём Р***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Черный
Классная маска,спишь ниче видишь ваще , не натирает и не давит ,короче удобная ;тошо надо
- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Черный
Гарна маска беру уже в друге.
- Достоинства:
- Ціна, якісь
- Продавец SBT group
- Дмитро Д***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Черный
Товар відповідає опису, спати зручно, не давлять, розмір можна відрегулювати, все ок - можу радити іншим.
- Любовь Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Бордовый
Дуже сподобався набір! Бордовий колір приємний оку. Маска м'яка та зручна, добре закриває світло, а беруші допомагають відпочити без зайвого шуму. Окремо сподобалась регульована застібка на липучці, завдяки їй маску легко підлаштувати під себе.
- Достоинства:
- Красивий бордовий колір, регульована застібка-липучка, добре блокує світло, комфортні беруші.
- .Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Черный
крута маска, якщо спати на спині, то прям ідеальна, але трохи сповзає, якщо на боку спите, але не критично, тож рекомендую
- Нина А***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Черный
Замовляла на сайті маску для сну 3d.
Дуже класнюча маска!!!Також подарунок був в посилочці-беруші. Дуже задоволена своєю покупкою та обслуговуванням.Швидка доставка і Дуже якісний товар.Рекомендую.- Достоинства:
- Швидка доставка і якісний товар
- ГаннаОтзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Черный
Маска гарно закриває від світла, але від її носіння залишались чорні сліди на обличчі від матеріалу
- Достоинства:
- Зручна, гарна світлоізоляція
- Недостатки:
- Залишає сліди на обличчі від матеріалу
- Продавец SBT group