Отзывы покупателей о Внешний аккумулятор MagSafe Battery Pack для iPhone 12, 13, 14, беспроводной павербанк для Айфона 5000мАч

Оценка пользователей 3.46/5
на основе 61 отзыв
  • Отзывы про товар продавца Сопутка
  • Юля К***

не заряджає, або заряджає на 1-2% за 15-20 хвилин

• Продавец  Сопутка

Доброго дня. Дуже прикро що так виходить. Але можливо гаджет не сумісний з Вашим телефоном

• Вікторія В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Сопутка. Емкость батареи: 5000. Цвет: Белый

Купила павер банк для сина в подарунок на новий рік для айфон 14. По користувався близько 2х тижнів. Більше не заряджається . Пробували кількома різними зарядками .

Достоинства:
    Не побачила
    Недостатки:
    Пропрацював десь 2 тижні
    • Продавец  Сопутка

Дуже прикро що так сталося, зазвичай немає проблем з цим гаджетом. Можливо були механічні пошкодження?

• Татьяна Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Сопутка. Емкость батареи: 5000. Цвет: Белый

Якій треба кабель для цього пристрою, для його зарядки?

Недостатки:
    Без зарядного кабеля
  • Володимир Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SkrobPowerHUB. Емкость батареи: 5000. Цвет: Белый

Купив це тиждень тому. Сам він заряджається щось дуже швитко. Це перше що мене здивувало для обʼєма батареї 5000. В мене в айфоні 2800. Мій айфон XR заряджає повільно. Заряджає на 30-40% і розряджається, хоча б здавалося 5000mA… Почав гуглити для перевірки підробки. І виявилося що так, це підробка.

Достоинства:
    Компактний
    Недостатки:
    Підробка, немає заявленного обʼєму батареї в 5000mA.
  • Максим К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 5000. Цвет: Белый

Дуже гарний вибір для не дорогого павербанку мені сподобалось ним користуватись

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Максим! Дякуємо за високу оцінку. Тішимося, що Ви залишились задоволені. Завжди Вам раді!

• Сергій Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 5000. Цвет: Белый

Хороший товар, відмінно працює!

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Сергій! Щиро вдячні за відгук. Також можете подивитися інші наші товари. Завжди Вам раді!

• Олександр Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Letter Market. Емкость батареи: 5000. Цвет: Черный

Не відповідає опису, опирилося що тут не 5000 мАh, а 3000 якщо не меншн бо заряджає він половину батареї, і заряджає достатньо повільно, продавець оправдав товар тим що так і повинно бути, сказав бути уважним, дуже не рекомендую

Достоинства:
    Наче заряджає
    Недостатки:
    Заряджає не 5000 а 3000 мАh, заряджає повільно
    • Продавец  Letter Market

НЕ уважний покупець, на товарі вказано 5000mAh/18.5wh = 3.7V. Смартфон споживає 5.4V = 3400mAh/18.5wh.

• Софія В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dimmo. Емкость батареи: 5000. Цвет: Белый

Спочатку прийшов бракований — мені поміняли товар, але через місяць другий повербанк перестав нормально працювати

• Поліна Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MGBT. Емкость батареи: 5000. Цвет: Белый

Відповідає характеристиці, працює стабільно, дуже подобається

• Микита К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MGBT. Емкость батареи: 5000. Цвет: Белый

Павер супер! дуже практичний, добре заряджає

• Аліса З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MGBT. Емкость батареи: 5000. Цвет: Белый

Зручний класний повербанк! Дуже задоволена покупкою!

• Іван Г***

Заряджає без проблем

• Анатолій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MGBT. Емкость батареи: 5000. Цвет: Белый

Хороший якісний павер! Дуже подобається!

Достоинства:
    зручно, швидко заряджає
    Недостатки:
    не виявлено
  • Татьяна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MGBT. Емкость батареи: 5000. Цвет: Белый

Поганий павербанк. Заряджае лише коли він на шнурі, ввімкнений в розетку.
    Та й дуже слабо примагнічується до телефону.
    Не можливо користуватись. Зробила повернення, очікую гроші
    Не рекомендую

Достоинства:
    Компактний.
    Недостатки:
    Не заряджається
  • Данил И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MGBT. Емкость батареи: 5000. Цвет: Белый

Купляв, бо батарея в телефоні вже не тримає цілий день, завдяки цьому повербанку проблеми більше немає)

• Татьяна Ч***

Класна батарея. Заряджає швидко

• Артем С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MGBT. Емкость батареи: 5000. Цвет: Белый

Дуже допомагає, коли потрібно швидко дозарядити телефон без будь яких проводів

• Наталья Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MGBT. Емкость батареи: 5000. Цвет: Белый

Чудовий варіант. Компактний і швидко заряджає

• Георгий Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MGBT. Емкость батареи: 5000. Цвет: Белый

Дуже зручний компактний повербанк з класним дизайном

• Єлизавета Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Meolpotamia. Емкость батареи: 5000. Цвет: Белый

дуже повільно заряджає телефон! нагрівається та дуже швидко розряджається

• Анастасія м***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Meolpotamia. Емкость батареи: 5000. Цвет: Белый

за свої кошти доволі непогано

• Оксана О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Homyachina. Емкость батареи: 3000. Цвет: Белый

Павер банк поганий почті не заряда в мене стоїть 10 хв з павер банком не одного вітсотка і кожні 5 хвилин відєднується

• Артем П***

Хрень вздулась через 0,5года, и очень медленно заряжает, и заряжается.

• Катя К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Planet Goods. Емкость батареи: 5000. Цвет: Белый

В каких то плямах. Плохо работает. Могу ли я вернуть свои деньги?

• Продавец  Planet Goods

Доброго дня. Вам попався брак, так як всі павербанки мають заводське упакування, запаяно плівкою. Вибачте, що так сталося ми з радістю замінимо Вам за наш рахунок

• Тітар Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Planet Goods. Емкость батареи: 5000. Цвет: Белый

Не рабочий . И даже зарядки к нему нет

• Продавец  Planet Goods

• Александр А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 3000. Цвет: Белый

Приобрел на подарок, зарядник очень классный, небольшого размера, но функцию выполняет свою хорошо. Думаю, что и себе такой прикуплю, качественно сделан! Спасибо!

Недостатки:
    не заметил
    • Продавец  KayDzen

Вітаємо, Олександр! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Завжди Вам раді!

• Диана Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 5000. Цвет: Белый

Классная зарядко, магниты держат хорошо)

Покупкой довольна)

Достоинства:
    Приятный подарок в комплекте)
    • Продавец  KayDzen

Вітаємо, Діана! Дякуємо за відгук. Дуже раді, що Ви залишилися задоволені. Завжди Вам раді!

• Ирмина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 3000. Цвет: Белый

Супер. Товар працює відмінно!

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Ірміна! Дякуємо за відгук. Також можете подивитися інші наші товари. Завжди Вам раді!

• Влад Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 3000. Цвет: Белый

Нещодавно придбав УМБ, і враження загалом позитивні. Пристрій компактний, зручно кріпиться до телефона завдяки магнітам MagSafe - тримається міцно, не ковзає. Заряджає досить швидко, особливо зручно, що не потрібно підключати дроти.

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Влад! Дуже приємно отримати Ваш відгук. Він буде корисним для інших наших покупців. Завжди Вам раді!

• Олег С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 3000. Цвет: Белый

Прикольный зарядник, компактный. Как раз покрывает то количества заряда, которое мне не хватает на день. Спасибо за подарок в виде юсб лампочки)

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Олег! Дякуємо Вам за відгук. Завжди Вам раді!

• Даша А***

Дуже довго заряджає телефон. Він сам швидше нагрівається ніж заряджає. Не раджу

Достоинства:
    Компактний
  • Ігор К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dimmo. Емкость батареи: 5000. Цвет: Белый

Доброго дня. Один із зарядних пристроїв взагалі не працює, тобто не заряджає телефон і сам не приймає заряд від електромережі. Як здійснити обмін або повернення коштів?

• Станислав П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 5000. Цвет: Белый

Дуже зручний пристрій. Компактний, працює відмінно.

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Станіславе! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Будемо раді бачити Вас знову!

• Светлана Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 5000. Цвет: Белый

Все супер. Товар справний, відповідає опису! Нарікань не маю!

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Світлана! Дякуємо за відгук. Також можете подивитися інші наші товари. Завжди Вам раді!

• Богдан Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Letter Market. Емкость батареи: 5000. Цвет: Белый

Все працює все добре тільки по корпусі маленька щілька,заряжає супер

• Роман
    Отзыв от покупателя. Продавец: Monrouk. Емкость батареи: 10000. Цвет: Белый

Після замовлення павербанку продавець оперативно відписав. Як і обіцяв на наступний день відправив. Отримали, перевірили, все працює супер.

• Продавец  Monrouk

Дякуємо за відгук та чекаємо знову!

• Роман

Доповню. Нажаль ємнісь даного акумулятора не відповідає заявленій