- Виктория О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый
К сожалению, ребёнку не зашло, зарапает дёсна, кривится и не хочет её брать.
- Аліна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой
Соска дивовижна, дитині подобається. Головною її перевагою є те, що це звичайний гризунець, який ми звикли бачити у вигляді котика, шишки, якогось фрукту тощо, що дитині не зручно тримати, а у вигляді соски, те що треба. Моїй дитині наразі три місяці і я придбала цю соску, думаючи, як і більшість батьків, що дитина повинна смоктати її. Це помилка, дитина з самого початку теж не знала, що з нею робити і я просто почала боковинкою чухати їй ясна, дитина аж розслаблялася, а зараз вона сама бере її до ротика і кусає. Дорогі батьки, з особистого досвіду розказую, дитина НЕ повинна цю ріц смоктати як звичайну соску! Вона має навчитися тримати її у руці і ГРИЗТИ як звичайний гризунець! Це просто знахідка, коли ріжуться зубки
- Достоинства:
- Цікава форма, зручно тримати в руці .
- Недостатки:
- Не побачила)
- Тетяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой
Якщо заморозити то дитина добре гризе
- Ольга Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой
Прорізувач- пустушка виготовлений з м'якого і якісного матеріалу, зручний для дитячої долоньки та легенький , дитина дуже задоволена. Прислали дуже швидко
- Достоинства:
- Стильний ,немає не приємного запаху , має захисний ковпачок , легенький для маленької долоні. Велика перевага ще в тому , що прорізувач- пустушка надійно тримається у роті
- Александра Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой
Дуже якісний прорізувач для зубів, але нам вона не сподобалася. Дитині більше сподобалася рукавичка. А так рекомендую для діток, які беруть соску
- Олена Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой
Дитина так і не почала ним користуватися. Гризе все, що завгодно , але не його. Швидше за все тому, що дуже широкий по формі, а боком чомусь не хоче його гризти, або можливо колючки неприємні для ясен.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Форма
- Анастасія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой
Якість хороша, але дитині так і не зайшла...